Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si Lucas Bellu adoptoval, byla ještě malé štěně. Od té doby se stali nejlepšími přáteli. Jednoho dne však Bella zmizí a ocitne se více než 600 km od svého pána. Láska k páníčkovi je však silnější než nepřízeň osudu a Bella se rozhodne vrátit se domů. Cestou ji čeká mnoho dobrodružství, noví přátelé, ale i nebezpečí a nástrahy velkého neznámého světa… (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (123)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Takový hodně nijaký film, kdy pes putuje z místa A do místa B a potkává mnoho dalších zvířat a lidí. Neskutečně mě štvaly neustálé promluvy psa k divákovi. Kdyby byl film bez toho, mohli bychom si alespoň užít pohledy na přírodu a zvířata, které byly pěkně natočeny. Ke konci trochu dojemný návrat, za což je třetí hvězda, jinak ale nic nového pod sluncem z čeho bychom se měli posadit na prdel s otevřenou pusou. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Psí domov není ani tak sequel Psího poslání jako spíš reimaginace Neuvěřitelné cesty, kterou jsem v dětství žral. Ve správných momentech mě jakožto vášnivého pejskaře film zvládl dojmout, nicméně celkově vzato jsem se často i začal nudit a druhá půlka (až na závěr) mě vůbec nebavila. Navíc to má naprosto odporné cgi v podstatě všech zvířat kromě hlavní Belly, a od Soňáků bych takovou ledabylost nečekal. Průměr, který nepejskaře zřejmě nezaujme už vůbec ničím..6/10 ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $18miliónovTržby USA $37,368,019Tržby Celosvetovo $52,512,329Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Klasický rodinný film zo sveta zvierat, tých buzerantov si tam ale mohli odpustiť, boli tam ako päsť na oko. Občas tam zbytočne trčí CGI, hlavne tá kamarátska puma. Niekedy to príde aj troch zdĺhavé. Ashley Judd by mali brať radšej z väčšej diaľky je už akosi moc ošuntelá. /videl v kine: 50%/ ()

Nathaniell 

všechny recenze uživatele

Lidé, kteří očekávali další film ve stylu Psího poslání museli být zklamaní. Ačkoliv podobnost tu je: Taky je zde dobře zachycená psí psychologie... Samotná cesta domů působí zajímavě, ovšem celkem i uvěřitelně. Nakonec proč ne? Postavy a celý příběh okolo jsou vyvedeny skvěle. Co by se naopak dalo vyčíst, je až přemíra digitálních efektů a občas i gest, která zvířata zkrátka nedělají. Ovšem osobně jsem to bral jako lehký přesah, který po Psím poslání představoval lehkou, nikoliv však nepříjemnou změnu... Vzhledem k nízkému hodnocení zde dávám plný počet. 5* ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Film pro děti U10, které mají rády pejsky, kočičky, šťastné příběhy a výlety do divočiny s hrnkem horkého kakaa před spaním. Upřímně - z těchto filmů se mi chce blít. Ale nakonec díky tomu, že film zcela překvapivě dopadl maximálně pozitivně, nemohu dát odpad!, a to i kdybych si to z celého srdce přál. Příště prosím raději variaci, kdy psa nahradí kůrolez (za porci stínek je možné u něj získat z jeho stromu dřevo na hůlku)! 30 % Celosvětový příjem k 9. 8. 2019: $76,087,556, což je 4,23 násobek rozpočtu ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Puma, která se ve filmu objeví, je vytvořena digitálně. (mar48)
  • Kojoti, kteří se objeví ve filmu, jsou skuteční – obývají severovýchodní americké státy a východní Kanadu. (ČSFD)
  • Trailer na film byl široce kritizován, protože jasně ukazuje hlavní body celého filmu včetně konce. (ČSFD)

Reklama

Reklama