Reklama

Reklama

Babica vs. Sapík

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2015, 40 min

Obsahy(1)

Když dva dělají jedno, není to vždycky totéž. Stejná sada základních surovin a zcela odlišná jídla. Veřejností milovaný kuchař Jirka Babica se vrací, ale nebude to mít vůbec jednoduché, na záda mu bude dýchat uznávaný nestor české gastronomie, kuchař Jaroslav Sapík. (TV Barrandov)

Recenze (80)

carramba66 

všechny recenze uživatele

Dám plnej knedlik jenom proto, že mě sere bezmyšlenkovitost ostatních hodnocení. Prostě kde je Babica, to dostane za nula, kdyby Pohlreich natočil jak si vytírá prdel, tak to bude umění... no lol Jako kuchařská show je to naprosto normální, dva frajeři vaří. Že je u toho Sapík imrvére vožralej a Babica vaří blafy, to je druhá věc. ()

infernet odpad!

všechny recenze uživatele

Sapík říká Babicovi: "Říkáš nudle a děláš noky. Tak jak to je?" Hrůza hrůzoucí! Pan Sapík je asi dobrý kuchař, ale působí v kuchyni trochu jako slon v porcelánu. No a Babica je takový patlal, že už to pomalu není ani k smíchu. Ty jeho sračky jsou dobré tak na žlučníkový záchvat. Skoro by se řeklo, že když někoho z jedné televize vyhodí(oba už svůj pořad jinde měli), tak je to pro něj na obrazovce konec. Ale ono ne, TV Barrandov je dost zoufalá na to, aby se nebála recyklace ani "umělců" tohoto ražení. Za mě nekoukatelné a to jsem napřel všechny síly. ()

Reklama

gazogazo 

všechny recenze uživatele

Vy orangutani!! Polrejxcha zboznujete a tyhle dva hlásíte proč? Ve stupni vydlactvi mají všichni zarazenou podobnou rychlost, akorát jeden je snob jak noha a vy burani mu to lizete přímo z pupku!! Chudáci tyhle dva lotri, I když charisma moc nepobrali, všichni ve stejným bahně ale jeden předvádí že to bahno je vlastně výběrové slůně! ()

Egito 

všechny recenze uživatele

U ničeho se tak dobře nepobavím, to je tak otřesný až je to vtipný. A až budete sledovat déle tak si všimněte děsivých věcí typu “dam do toho sůl (vezme to z misky) a ještě to přicukruju (a vezme to s té stejné misky)”🤣  nebo hlášky ze zákoutí typu “poej se na to Jiří todle je krásně vypíčená zeleninga”🤣🤣🤣 ()

yarda1 odpad!

všechny recenze uživatele

To co tihle pánové předvádějí je fakt hnus. Vždycky z doslechu slyším, že pan Sapík je mistr kuchař a podobné chvály, nicméně výtvory, které nasází na talíř jsou děsivé. Pořad jsem viděl bohužel už dvakrát a zatím mě vždy inspiroval otevřít si knihu nějakého opravdového kuchaře a něčím dobrým si spravit chuť. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama