Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(23)

Vykutálený podvodníček Karel Čížek a jeho čachry s auty v lokálním autobazaru. (Stream.cz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Celý seriál je taková velká jednohubka. Spíše než jako seriál se to jeví jako série mini skečů s příběhem pro nějaké poloamatéry na YouTube. Ale ono to funguje i s kvalitním hereckým obsazením. Upřímně jsem si od toho moc nesliboval. Taky že to zase takovej odvaz nebyl, ale rozhodně bych lhal, kdybych řekl, že jsem v některých momentech neumíral smíchy. Klasický český bizár. Nadprůměrný, dle mého. ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

Pro mě největší zjevení za poslední půlrok. Neobyčejně vtipná groteska, výborně vybraní herci (kdo by to byl řekl do Leoše Nohy?), hlavní role snad šitá na tělo přímo proslulému sprosťákovi Čtvrtníčkovi. Jaroslav Plesl je taky výborný. Některé dialogy jsou neobyčejně vtipné. Je znát rukopis neobyčejně talentovaného Prušinovského. ()

Reklama

Nechic 

všechny recenze uživatele

Nebudu hodnotit herecké výkony, je to prostě krátká sranda, tak se dá leccos odpustit. Jenže ten děj tak hrozné kolísá mezi absolutní peckou, že se válím smíchy a trapnou nudou, kdy to chci vypnout až to možné není. Je to škoda, děj autobazaru zaručuje spoustu neotřelých příběhů a pár se povedlo použít na výbornou, ale vaření z vody je díl od dílů znát víc a víc. O trhlinách v ději nemluvě. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

K tomuhle se přesně hodí komentář: "Co říct, abych neurazil." Já teda váhal mezi dvěma a třemi hvězdami, protože seriál celkem dobře ukazuje, co jsou autobazary za prasárny a jaké podvody na lidi dělají. Na druhé straně je scénář plný vulgarit, sexuálních narážek a pokud vezmu seriál v potaz dějově, tak přestože je to komedie, tak i plný nelogických věcí. Herecké výkony celkem slušné, ale jednotlivé příběhy postrádají trochu víc invence a nápadu. Upřímně řečeno, věřím, že je hodně naivních lidí. Ale zdejším postavám projde prakticky cokoli, jejich zákazníci jsou idioti všichni do jednoho a když naprosto trapným způsobem obejde Karel Čížek i finančák, začal jsem si říkat, že dvě hvězdy seriál patřičně ocení. Škoda, že je svobodný internet plný takových seriálů, jejichž většina dílů je ztráta času. U několika epizod jsem se usmál, u dalších poučil, jak se podvádí, ale u většiny jsem spíše přemýšlel, jak tohle mohou cpát divákům a myslet si, že jim to nebude připadat trapné i na komediální seriál. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Blbeček, kterej nepozná, že to auto není z Německa, nepozná ani, že to bylo na střeše." Vůbec není vtipné to, že lidé, kteří si tykají s vnitřnostmi vozidla, poklidně okrádají ty, kteří se ve světě motorů neorientují. Jsem jedním z nich, ale od Karlose Čížka bych se nechal okrást s radostí. Čtvrtníčkovo křiváctví je totiž natolik úžasné, že bych mu rezignovaně odevzdal klíče od svého skvělého vozu a odjel bych v nepojízdné plečce disponující lehce omlazeným rodokmenem, stočenými kilometry a pravidelným koupáním ve Vltavě. Karlos mne zkrátka bavil svou osobností, ale to kolem něj chtělo trošku svědomitěji umýt, naleštit a případně i navoskovat. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (22)

  • V čase 9:05 je vidět v zadním bočním skle auta odraz mikrofonu zvukaře. (rakovnik)
  • V 1. minutě zazní píseň „Little Red Corvette“ od Prince. (SONY_)

Reklama

Reklama