Reklama

Reklama

Addamsova rodina

  • USA The Addams Family (více)
Trailer 8

Obsahy(1)

Připravte si prsty na lusknutí! Na plátna kin se vrací ikonická rodina, která každý rok vyhrává všechny soutěže na Halloween. Tentokrát se členové této vtipné a výstřední rodinky představí v animované podobě. Malí i velcí diváci se mohou těšit na skvělou zábavu, protože Addamsovi se budou snažit mermomocí dokázat, že dobří sousedé jsou pro své okolí k nezaplacení. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (13)

Trailer 8

Recenze (156)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Vlastně celkem povedená pohádka, která je ale spíše pro publikum 12+, jelikož menší děti si z ní moc neodnesou a my dospělí si ji jen bez větších emocí užijeme a jdeme dál. Zábavně rozehrané charaktery rodiny jsou asi vše, na čem film stojí, humoru je bohužel méně než bych si přál a příběh je taková klasika. Neurazí, nenadchne. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Animák jako takový je fajn, ale ničím výrazným asi oproti podobným (Hotel Transylvanie atd) nevyniká. Určitě mu ani nepomůže srovnání s devadesátkovými klasikami, které jsou naprosto zaručenou zábavou a nasadily laťku prostě moc vysoko. Tahle verze má pár fajn povedených momentů a nápadů a některé se i ztratí bez povšimnutí (Snoop Dogovo Whats Up například), celkově tu toho ale není moc. Také mi nesedl Fester, ze kterýho je udělán fakt ultra dement (a český dabing tomu dal korunu). Druhá polovina pak místy ztrácí dech, naštěstí nemá film ani hodinu a půl a nuda nezačne skutečně nudit.  Když Addamsovi, tak ty 3 dekády staré. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Addamsova rodina“ ukazuje, že tahle rodinka je pořád aktuální, že má pořád co nabídnout, i když by to měla být primárně jen zábava, která se bude opakovat. Ale 3D designy jednotlivých postav docela fungují, některé jsou hodně cool, nejlepší pořád pro mě zůstává Wednesday. To byla vždycky moje favoritka. A jo, pro lehké pobavení se dá na film „Addamsova rodina“ podívat ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Celovečerný animovaný film o rodine Addamsovcov je spíš úcta pred predchádzajúcimi dielami (seriály a filmy), ktoré o tejto rodine vznikli. Vizuálne neprehnaný, dejovo neprekvapujúci, z hľadiska zábavných scén je to solídna úroveň. P.S.: Záverečná „paródia“ na klasický song nie je skutočnou paródiou. Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

Blondsky 

všechny recenze uživatele

Addamsova rodina má jeden zásadní problém - nikdo ju vlastně nechtěl. Jistě , historii má vážně bohatou , ať už to byly úspěchy , či převážněji neúspěchy ale to vážně mi nedává důbod , abych byl na film obezřetnější . Hlavní děj tohoto filmu se točí okolo Wednesday , která byla totálně bez emocí, humoru , zápalu a všecho dalšího. Vůbec mě nezajímala a s prominutím mi byla úplně šumák. Pugsley se svým suchým humorem vůbec nenadchne a tak to celé stojí na Gomezovi , který ale i přesto kolik má scén je nejlepší z celého filmu (pokud se vůbec o něčem dobrém dá mluvit). Záporačka jedna z nejhorších , nejnudnějších a nejukradenějších, co jsem v animácích kdy viděl. V co jsem aspoň malilinkato doufal byl záveř, ale po dlouhou dobu se mi nestalo, že by byl konec velké WTF , kde by lidi obrátí svůj postoj, kvůli naprosto klišé hnusné scéně k Addamsovým o 50000 stupňů. Ovšem snímek v Americe válí a dokud to půjde , asi nám budou tvůrcu servírovat jeden výtvor za druhým. Snímek zachraňuje skvělý soundtrack , který to dokázal vytáhnout z hlubin 1 bodu na dost slabých 2/10 ()

Galerie (57)

Zajímavosti (14)

  • Těsně před záverečnými titulky běží klip, který paroduje úvodní titulky ze seriálu Rodina Addamsova z roku 1964. (Rico96)
  • Ku koncu snímku, keď celé mesto príde na prestavbu domu Addamsovcov, časť domu je ružová. V seriáli The Addams Family (1964) bola veľká časť scén natretá práve ružovou farbou, aby sa získali tie správne odtiene čiernej, bielej a šedej pre čiernobiele premietanie. (belinko)
  • Obřad rodiny Addamsů se nazývá Mazurka, po živém polském lidovém tanci. (ČSFD)

Reklama

Reklama