Reklama

Reklama

Addamsova rodina

  • USA The Addams Family (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Připravte si prsty na lusknutí! Na plátna kin se vrací ikonická rodina, která každý rok vyhrává všechny soutěže na Halloween. Tentokrát se členové této vtipné a výstřední rodinky představí v animované podobě. Malí i velcí diváci se mohou těšit na skvělou zábavu, protože Addamsovi se budou snažit mermomocí dokázat, že dobří sousedé jsou pro své okolí k nezaplacení. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (156)

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Proč? Proč někdo vytvoří takhle zbytečný film? Mně se to prostě nelíbilo. Jako, že bych byla znechucená nebo tak něco, to ne. Ale prostě od Addamsovic rodiny čekám automaticky něco víc, tohle byla nuda. Navíc Wednesday, která si dobrovolně vzala růžovou sponku do vlasů, mě bude děsit ve snech ještě dlouho.. Jako úplně blbý to prostě není, ale podle mě to vidět nepotřebujete. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ani zďaleka taká katastrofa, ako sa šušká. Zopárkrát som sa uchechtol, čo je viac ako som čakal. Ono sa tvorcovia nakoniec viac inšpirovali Nožnicovorukým Edwardom či Truman Show, než pôvodnými či hranými Adamsovcami, v čom možno tkvie kameň úrazu pre mnohých fanúšikov tejto rodinky. Ale tento animák má spád, slušný dej, problém skôr vidím v tom, že aj keď sú v centre pozornosti obe decká, ich dejové línie nie sú príliš rozvinuté, ide najmä o to, aby každý z početnej rodiny dostal aspoň aký-taký priestor. Skrátka by Addamsovcom podľa mňa slušala ešte štvrťhodinka navyše. ()

Reklama

Torgal 

všechny recenze uživatele

Šedivý klon Hotelu Transylvánia v ktorom tiež ide v prvom rade o defilovanie príšer. Duch pôvodného seriálu (dobre zachytený v hraných adaptáciach z 90-tych rokov) je ale ten tam. Všetko je prepálené a zahnané do extrému, pričom zábavné je to len miestami. Animačne je to tiež druhá liga a príbeh je tu len z nutnosti aby to aspoň trochu držalo pohromade. Nečakal som veľa, ale predsa len viac než toto. 5-/10 ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla velký přešlap. Na oba hrané příběhy nedám dopustit a povědomí o animáku mi dalo naději na další černohumornou jízdu. Bohužel, vtípky by mi nestačily ani na prsty jedné ruky, kde by jich půlka byla amputována. Atmosféru film taky nemá a celkově je tam víc trapných nebo neslaných-nemastných momentů. Jinými slovy je film ztráta času. Děj nemá čím zaujmout, čím pobavit, a pro znalce prvních dvou filmů, je to absolutní kastrát, ze kterého si člověk na druhý den nebude pamatovat lautr nic. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem nikdy neviděl původní černobílý seriál, ale zato jsem vyrůstal na dvou devadesátkových filmech. K animované verzi jsem přistupoval bez větších očekávání a nakonec z ní mám smíšené pocity. Jak správně píše silentname, tvůrci docela dobře vyobrazili jednotlivé postavy a jejich vlastnosti a Addamsovi jsou správně morbidní. A taky jsem se občas i zasmál. Problém vidím v místy přepálené akci – zatímco třeba tanec Festera s Gomezem ve hrané verzi představuje vrchol nadsázky, tady to všude vybuchuje, lítají tu rakety a Gomez dělá salta. Poselství filmu – totiž že být „divný“ není žádný zločin – je tu podáno zbytečně okatě, k čemuž přispívá i to, že hlavní záporná postava má na hlavě stejný účes jako Donald Trump. Ve výsledku jsem sice nebyl vyloženě zklamaný, ale rozhodně ani nadšený. Chápu ovšem, že stejně jako se naší generaci nebudou tihle animovaní Addamsovi asi moc líbit, nebudou se ani ty hrané devadesátkové filmy líbit fanouškům původního seriálu. (1 325.) ()

Galerie (57)

Zajímavosti (14)

  • Hoc sa môže zdať, že postava It (Snoop Dogg) hovorí nezrozumiteľným jazykom, v skutočnosti sú to repliky pustené odzadu. (belinko)
  • Poznávacia značka auta rodiny Addamsovcov je "CHAS 1938". Chas bola prezývka tvorcu rodiny Addamsovcov - Charlesa Addamsa, ktorý v roku 1938 začal tento komix publikovať v novinách New Yorker. (belinko)
  • Goméz (Oscar Isaac) v snímke spomína príbuzného menom Zander, ktorý bol čierna ovca rodiny za zlyhanie pri Mazurke. V pôvodných komixoch Chalrlesa Addamsa bol Zander absolventom vysokej školy (čo z neho ale stále robilo čiernu ovcu). (belinko)

Reklama

Reklama