Reklama

Reklama

Once Upon A Deadpool

  • Austrálie Once Upon A Deadpool (více)
Trailer 1

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (23)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Existenci tohohle jsem nepochopil stejně asi jako recyklaci League of Justice (asi taky zbytečně moc peněz v rozpočtu). Uznávám, že re-edice má své vtipné momenty (s Fredem Savagem), ale jinak opravdu, opravdu nechápu… možná stejně jako nechápu význam vtipu o vtipu. Jediné co dává smysl je jako ukázka (a odstrašující příklad), jak by R film mohl dopadnout pod taktovkou Disneyho… a čeho se tedy máme bát v souvislosti s Deadpoolem 3. ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Once Upon A Deadpool je v podstatě vykastrovaný Deadpool 2. Z filmu tvůrci vystřihli všechny scény, které v něm být nemusí a zbytek většinou zkrátili za účelem vytvořit dostatek prostoru pro vypravovací scény s Fredem Savagem. Bohužel tím film i vtípky hodně ztratili na návaznosti. Samotné scénky s Fredem jsou celkem dost zábavné, ovšem čím jste ve filmu dál, tím nižší je jejich frekvence a nejedná se o nic co by bylo třeba vidět. Ve finále, když to vemu kolem a kolem, tak se stačí podívat na ty scénky s Fredem a zbytek filmu nemá cenu ani sledovat, protože jediné co uvidíte je do morku kostí osekaný Deadpool 2. Once Upon A Deadpool it's still Deadpool, but it sucks. 3* 55% ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Tahle věc je naprosto zbytečná a je to strašná kravina. Dětem přístupný sestřih klasické deadpoolovské dvojky (která je samozřejmě mnohem lepší, než tohle) a kde je to nejlepší vypípáno nebo pryč. Jenomže je to furt zábava a to i díky těm nově natočeným předělům, které jsou naprosto luxusní. Takže jo, čtyři hvězdy naprosto zadarmo. Takhle se to dělá! ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Vlastně vůbec netuším proč tohle vzniklo. Je to prostě totožný film jako druhý Deadpool, akorát bez krve a sprostých slov. Jenže to je to, co dělalo Deadpoola Deadpoolem. Akce je fajn, Cable skvělej, humor taky a je to nejspíš tím, že jsem dvojku už dlouho neviděl, ale dle komentáře k originálu bych řekl, že mě tohle teď sedlo víc. Určitě to ale není díky PG-13. ()

maty39 

všechny recenze uživatele

Pouze pro fanoušky (se zvýšeným prahem tolerance) a možná pro pár lidí, co chtějí vidět ze studijních důvodů co se stane při podobném prostřihávání kvůli přístupnosti. Samotný film ztrácí návaznost jednotlivých scén, zábavných momentů výrazně ubylo a dotočený materiál nenahradí zážitek z původního filmu a popravdě ani neospravedlní ztrátu dvou hodin, které by jste věnovali sledování tohoto díla. Komu se nelíbila původní verze alespoň na 90%, tak klidně může zapomenout, že něco podobného existuje a jestliže se na to chce podívat někdo, kdo hodnotil pod 50%.... oh boy.... U mě zvítězila zvědavost a díky tolerantnosti k podobným experimentům jsem to dal v pohodě, ale nikdy více, obzvláště když máme originál. ()

Reklama

Reklama