Reklama

Reklama

Deadpool 2

  • USA Deadpool 2 (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Připravte se na druhý příchod Wade Wilsona alias Deadpoola (Ryan Reynolds). Možná s ním prožijeme okamžiky, kdy jako kuchař přežívá skoro smrtící hovězí útok a hned poté prahne po splnění svého velkého snu: stát se nejvyhledávanějším barmanem v Mayberry. A zároveň se chce vyrovnat s tím, že zcela ztratil chuť a snaží se tedy znovuobjevit správné životní koření. Pátrá i po nějakém nestabilním kondenzátoru, bojuje s nindži i japonskou jakuzou a vzdoruje smečce sexuálně agresivních čoklů. Deadpool také vyráží do světa, aby objevil pro něj významné životní body: rodinu, přátelství, novou chuť prožívat dobrodružství a také, aby si zasloužil vytoužený hrneček s nápisem „Nejlepší milovník na světě“. Nebo taky ne. Deadpool je zkrátka chlapík mnoha tváří, byť by ta jeho pravá, ukrytá pod maskou, je pěkně hnusná. Ale za to nemůže. Což ovšem neplatí o jeho hodně černém smyslu pro humor a netradičním přístupu k superhrdinským pravidlům fair play. (CinemArt)

(více)

Videa (5)

Trailer 6

Recenze (1 001)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Největší trápení mám z toho, že Morena Baccarin (bohyně) tam hraje jenom 5 minut. Jinak klasicky našláplá komiksovka. Srandy hodně, akce středně, scénáře málo, zábavy tak nějak medium. Rychlokvaška která vydělá prachy, ale znovu si jí jentak nepustíte. Pro skalní fanoušky Deadpoola jakožto svérázné komiksové postavy a potažmo možná Joshe Brolina. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Romantika v jedničce nezajímala opravdu nikoho, takže by mě opravdu zajímaly mentální pochody scenáristů při vymýšlení zápletky pro dvojku. Hm... Dvojka je každopádně o trochu naboostovanější (a stejně bezdějový) sequel, ve kterým Leitch zase jednou ukazuje, že něco jako tempo je mu úplně cizí, přičemž zbytek je takový podivně křečovitý pokus o kombo akce a humoru, které v polovině případů dopadá těsně vedle terč. Jakože jasně, on Deadpool často není vtipný ani v komiksech, ale tam přece jen víc fungují vizuální legrácky, které drží pedál pevně na podlaze. Tady jede vše pořád na půl plynu a boření čtvrté stěny je na invenční úrovni žáků prvního stupně základky. Těm se to každopádně líbit bude, stejně jako těm vocasům, co měli v IMAXu pocit, že si za svejch 209 káblí mohou chlámat na celý kino a žvatlat o tom, jak chápou "hrozně sofistikovaný" narážky na Reynoldsovu kariéru. ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Viac akcie, viac krvi, viac vtipov (nie vždy úplne vydarených, ale to je pri takom množstve pochopiteľné). Hovoríme tu o poriadne šialenej komiksovke, pri ktorej sa tvorcovia dokonca aj oproti jednotke maximálne odtrhli z reťaze. Cable v podaní Brolina je podľa očakávaní skvelý a Domino alias Zazie Beetz milým prekvapením. Komu sa páčila prvá časť, bude určite spokojný aj s dvojkou. A kto považoval prvý diel za prehnanú záležitosť, nedocení ani DP 2. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Distribútor: Fox // Počet premietajúcich kín v USA: 4,349 // Otvárací víkend v USA: $125,507,153 // Kto by len povedal, že bude dvojka lepšia, ako jednotka. Marveláci vsadili na humor a nič lepšie ani urobiť nemohli. Deadpool 2 je neskutočne nabitý vtipnými hláškami a scénami na ktorých sa jednoducho nedá nesmiať. Scény, ktoré sa odohrávajú v dome slepej stareny sú absolútna topka. Dlho som sa takto nezabavil. Marveláci taktiež vsadili na veľmi vybranú hudbu, presne ako u Guardians of the Galaxi čo filmu dodáva ešte väčšiu dávku humoru. Vizuálne efekty a akcia sú rovnako na veľmi vysokej úrovni, takže nie je jediná vec, ktorú by som mohol vytknúť. Za mňa rozhodne 100%... ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

„Když to není rozbité, tak to neopravuj.“ Přesně tímhle se řídili tvůrci dvojky Deadpoola, která se drží sequelových pravidel a jednoduše se pokouší narvat do jednoho filmu víc věcí, které diváky bavily minule. A funguje to. Pořád je to stejně drzé, drsné a zábavné. Navíc díky novému režisérovi dostaneme o úroveň lepší akční scény a krom toho trailery zdaleka nevykecaly všechno, co se dostalo do filmu. Škoda mírně utahanějšího rozjezdu, ale i tak se druhý Deadpool jedničce minimálně vyrovná. Respektive ji ve všem o kousek překonává. ()

Galerie (124)

Zajímavosti (109)

  • Chlapcovi v jedálni sa Deadpool podpíše na krabicu od cereálií (na jej obale je ako Wolverine odfotený Hugh Jackman) skutočným menom Ryan Reynolds. (De Large)
  • Ryan Reynolds (Deadpool) zakázal svým dětem chodit na natáčení, protože se ho bály, když ho viděly se zjizvenou tváří. (griph)
  • Zeitgeist (Bill Skarsgård) má tetování s číslem 116, což je odkaz na komiks „X-Force #116“, kde se objevil poprvé a naposledy. (griph)

Související novinky

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

24.10.2019

Ať už se vám nový Joker líbil, nebo ne, jedna věc se režiséru Toddu Phillipsovi nedá zapřít. Natočil totiž masivní hit, který je na cestě k tomu, aby se stal nejúspěšnějším eRkovým filmem všech dob.… (více)

Reklama

Reklama