Reklama

Reklama

Kvílení vlkodlaků III

  • Austrálie Howling III (více)

Obsahy(1)

Z pustin znovu přicházejí vlkodlaci a hledají další oběti. Pouze profesor Beckmyer dokáže pochopit utrpění těchto tvorů, když provádí ve své laboratoři na zajatém vlkodlakovi experimenty. Ale vláda se s tím nemůže smířit a je odhodlána Satanova vyslance zlikvidovat za každou cenu. (Guild Home Video)

Recenze (41)

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdinové jsou v kině na béčkovém hororu o vlkodlacích. Na filmu, který má úmyslně legrační scény, herecké výkony a masky. V tuhle chvíli jsem si řekl: "aha, režisér nám schválně servíruje legrační film ve filmu, aby nás pak mohl překvapit skvělými maskami a gore scénami........" To, co následuje pak, mi zasadilo ránu pod pás. Film je totiž snad ještě horší, než ta úmyslná parodie. Nevěděl jsem, jestli se mám smát nebo brečet. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle už je i na mě moc. Marně hledám, co bylo na tomhle imbecilním hororu povedené. Phillipe Mora nikdy nepatřil k zajímavým režisérům, ale u jeho flákot se dalo, při troše dobré hororové vůle, přece jen pobavit. Jenže tohle bylo tak strašné, až mně není jasné, proč jsem tomu dal šanci. Chudák Dagmar Bláhová musela v emigraci brát i takové podřadné role. Když to tak vezmu, ještě jsem neviděl pořádný horor o vlkodlacích, ale tenhle suveréně okupuje nejspodnější patra na tohle téma. 0% ()

Reklama

Ruut 

všechny recenze uživatele

Howling 3 je od stejného režisera jako dvojka této série. A opět je to kuriozita jako hrom. Tentokrát tu máme seriozní příběh. Cha seriozní. Je totiž dokázána skutečná existence vlkodlaků a lidstvo vede spory zda mají likantropové právo na život mezi námi obyčejnýmy smrtelníky. Ano budou následovat diskuse hlav pomazaných a etudy ze života hodných spořádaných vlkodlaků. Zní to hrozně, že? A taky to hrozné je. Něco ve stylu brakových pokračování Planety opic. Jenže pak tu jsou určité světlé body. Jednoznačně velice zajímavé masky vlkodlaků a velmi nápadité jejich útoky na lidi. Já určitě jen tak lehce nezapomenu na uškvařenou, mumifikovanou mršinu jednoho z likantropů, která najednou obživne a s chutí jde na věc. A pak aby to nebylo málo se režisér k socialnímu dramatu a hororu rozhodl žádat ještě komedii a parodii. Scény kdy se z jedné vlkodlačice stává herečka a ona dokonce dostává Oscara jsou taky nářezové. Nemluvě o linii vyprávění popisující výchovu mládátka vlkodlaka ve vaku své matky. No sečteno podtrženo Howling 3 je slušná kuriozita, stejně jako druhý díl série, a povinnost pro fanoušky hororů ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

A tak on to vážný film prostě není. Nebere se příliš vážně a možná by chtěl i pobavit. Jenže se mu to daří tak na půl a baví spíše tím, že se jedná o strašný brak. Na druhou stranu trikově je snímek naprosto parádní a v tomhle směru jsem si ho hodně užil. Série ukazuje, že od každého filmu můžeme očekávat cokoli. A v tom je vlastně největší krása – alespoň prozatím – série „Kvílení vlkodlaků“. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Voják ve stanu sleduje s narůstajícím strachem na stanovém plátně siluetu vlkodlaka promenujícího se táborem. Natáhne se pro bazuku a v momentě kdy vlkodlak vtrhne do stanu, mu vystřelí rovnou do tlamy a následná exploze je oba roztrhá... Tahle scéna mě nepokrytě nadchla a za ni dávám tu jednu hvězdičku, zbytek filmu, který se mimo internet honosí podtitulem Marsupials (Vačnatci), je ale odpadní. Moje první a poslední setkání se sérií HOWLING. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Nedlouho po začátku filmu, kdy hlavní postavy leží ne posteli, je možné všimnout si plakátu ke snímku V dosahu bestie (1982), který rovněž režíroval Philippe Mora. (Campbell)
  • Snímek byl natočen podle románové trilogie "Howling" z let 1979 až 1985 Garyho Brandnera. (Terva)

Reklama

Reklama