Reklama

Reklama

Telefon

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Žijí ve stejném bytě, ale každá v jiné době. Sériová vražedkyně se dovolá ženě, od které ji dělí dvacet let, a vsadí její minulost i život, aby změnila vlastní osud. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

borec999 

všechny recenze uživatele

Ďalšia kvalita od Netflixu. Telefón funguje skôr ako mysteriózny triler než horor. Aavšk triler originálny,dobre vymyslený, temný, atmosferický, s kvalitným gore a 1 veľmi zaujímavým a podareným zvratom. Jeden z mála podobne ladených ázijských filmov, ktorý sa mi páčil, keďže obvykle ázijské trilery/horory príliš nemusím. PS: Tá pošahaná maniačka volajúca z druhej strany bola zahratá veľmi kvalitne. 75% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem během sledování filmu neustále dumal nad jeho logikou i nelogikou z hlediska "časových paradoxů", nějak jsem se nedostal do jeho děje a zůstal se plácat na povrchu. Zkrátka příliš mě to neoslovilo a čerta mi záleželo na postavách i na tom, jak to celé dopadne. Ale objektivně musím za takovýhle zajímavý námět vysolit třetí. A taky za epilog během titulků, který vše předešlé opět pootočí... a který pravda zároveň zavání hodně laciným scénáristickým fakáčem na diváka. ()

Reklama

bobstock 

všechny recenze uživatele

Další korejská jízda na vděčné téma časohrátek, která opět dokazuje, kam se za poslední dekádu jejich kinematrogafie dobře financovaná i ze zahraničí posunula. Neskutečně napínavě napsaný scénář, kde vás nachytávají v každé další scéně. Nepředpovídejte jak to bude, to netrefíte. Možná už přespříliš nastavované ke konci a i pár těch lapsů už by paradoxem zřejmě nefungovalo, přesto jsem byl příjemně zděšen, kam toto téma ještě dokáží posunout. 85% ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Nemůžu tomu upřít režijní a hereckou kvalitu, ale ten velice svérázný postup při přepisování skutečnosti mě tak neskutečně vytáčel, že jsem film v půlce vypnul. Většinou logiku časových paradoxů neřeším, protože připadá v úvěhu několik způsobů jak by se odehrály. Takhle ale rozhodně ne. Jestli své znalosti fyziky čerpáte z knihy začínající slovy "Bylo, nebylo...", tak se nejspíš budete slušně bavit. V opačném případě bohužel. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Zajímavý horor, kdy se poznají dvě ženy s nelehkým osudem a zjistí, že si mohou vzájemně pomoct, více než by čekaly, navíc se ukáže, že mají hodně společného navzdory propasti času. Poněkud ospalý a lehce nezajímavý úvod začne být čím dál zajímavější, hlavní linka příběhu o měnící se kauzalitě z minulosti, do budoucnosti funguje, scénář překvapuje a napětí stoupá, včetně velice zajímavého závěru (jinými slovy koukejte do konce titulků). Tohle všechno je mi na filmu sympatické, zároveň jsou tady některá klišé, kdy se film snaží děsit a lekat až příliš okoukanými, starými postupy, zejména zvukem, ta atmosféra mi k námětu moc nesedí první část filmu, až později přejde film na žánr thrilleru a počíná si tady lépe. Hudební podkres baví (Seo Taiji je můj oblíbenec). Co mě baví je herecký výkon Jeon Jong-seo jako Young-sook, dívky z roku 1999. Naproti tomu Park Shin-hye ztrácí, vypadá to, že si nedokáže vybírat správné role a pořád chce stavět na své kráse, charismatu plaché laně, než herečce, co má bohatý rejstřík, mrzí mě, to ona umí mnohem lépe. Její výkon je standart, vybrala si špatnou roli Seo-yeon je neškodný diblík a průměr, pokud by chtěla růst jako herečka vybere si roli Young-sook, tam by mohla něco předvést. Pořád věřím, že z ní může něco být, ale čas se krátí, musí změnit agent, agenturu, nebo svoje rozhodování ve výběru rolí. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení začalo 3. ledna 2019 a bylo ukončeno 2. dubna 2019. (PamPero 1)

Reklama

Reklama