Reklama

Reklama

Kung Fu: Legenda pokračuje

(seriál)
  • USA Kung Fu: The Legend Continues (více)
USA / Kanada, (1993–1997), 62 h 41 min (Minutáž: 42–89 min)

Tvůrci:

Ed Spielman

Hudba:

Jeff Danna

Hrají:

David Carradine, Chris Potter, Scott Wentworth, Kim Chan, Richard Anderson, Robert Lansing, David Hewlett, Kate Trotter, John Bourgeois, Soon-Tek Oh (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(87)

Obsahy(1)

Hlavními postavami lehce mystického seriálu jsou šaolinský mnich Kwai Chang Caine (David Carradine) a jeho syn Peter Caine (Chris Potter), který je detektivem. Setkávají se znovu po 15 letech od doby útoku na klášter. V sérii se často vracíme do Peterova dětsví, do kláštera, kde mu otec připomíná zásady šaolinů. (MsWampir)

Recenze (132)

RedDuck 

všechny recenze uživatele

Ano nejedná se o žádné veledílo. Ale ten feeling 90.letech, zákoutí a dvory amerického velkoměsta doby kdy byl svět ještě tak černobílý že za něj stálo bojovat. Do toho se zrodil váš přátelský soused Spide...erm...Kwai Chang Caine aby chránil čínskou čtvrť. Navíc co si budeme povídat, většina z nás skončila s východní filosofií na úrovni tohoto seriálu. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Nevím přesně, kolikátá série právě běží v televizi, ale kouknul jsem se na jeden díl a to byl teda ODPAD! Nejhorší je na tom to, že ačkoliv má seriál v názvu slovo Kung-fu, tak se zde žádné nevyskytuje! Je fakt, že tam Caine někoho skopal, ale to byl téměř bezmocnej chudák, kterýho dva kopy složily..a to byl konec. Žádné další souboje. Scénář byly plytký blitky, trapnou zápletku jsem prokouk 15 minut po začátku. Možná jsem měl smůlu na špatnej díl, ale tohle se sledovat nedá:( ()

Reklama

aliajas 

všechny recenze uživatele

Hi, a ja to mala rada. Netvrdím, že všetky časti boli úžasné, ale ako celok to bolo celkom fajn. Ale rada som mala napríklad aj toho chlapíka, čo stále nocil okuliare, len si už celkom nespomeniem na prezývku. a najradšej som mala tie časti, keď sa aj Peter prejavil nejaké tie svoje kung - fu duchovné schopnosti... ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Pokus navázat na seriálovou klasiku z počátku 70. let, na které si kdysi udělal pověst David Carradine. Původní Kung-fu se tehdy neslo na mimořádně velké vlně popularity východní mystiky a bojových umění, pravda, na západě vnímané často svérázně a velmi zkresleně. Ten seriál jsem kdysi vídával na rakouské televizi a měl určité kouzlo - byl jsem konec konců ve věku, který je k podobným projektům vstřícnější. V 90. letech už je podobné téma dost obehranou záležitostí, televizní studio to bralo jako jednu z mnoha seriálových řad nijak zvlášť finančně preferovanou, Carradine je už přece jen v letech a jeho nástupce postrádá ono "shaolinské" charisma. Z hlediska kvalit scénáře je to hodně ošizená záležitost. Celkový dojem: 25 %. ()

Anderas 

všechny recenze uživatele

I kdybych chtěl posuzovat tento pro mne vpravdě legendární seriál jaksi ze současného pohledu a vědomí, nemohl bych neboť zážitky a vzpomínky, které ze své hlavy urputně lovím jsou již dávno zformovány mozečkem malého klučiny, co se rád dívá na bitky. Kdyby se můj současný věk rovnal tak 10ti, neváhal bych prásknout plné hodnocení, mám ale spíš pocit, že kdybych si dal po těch letech takové menší repete, dopadlo by to o dost tragičtěji. Co se však zarytých dogmat týče, tento seriál je modla mého dětství a snad jsem nevynechal jediný díl, jinak nechť se v pekle smažím. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama