Reklama

Reklama

Braddock: Ztracen v boji

  • USA Braddock: Missing in Action III (více)
Trailer

Vietnamský veterán plukovník James Braddock věřil, že jeho asijská žena zemřela během války. Od misionáře se však dozví, že nejen, že žije, ale má i syna. Braddock se proto vrací na vlastní pěst do Vietnamu, aby je i ostatní z vězeňského tábora. (TV Prima Cool)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

nash. 

všechny recenze uživatele

Po dvou dílech už člověk ví co čekat a když navíc aplikuje vzorec plynoucí z teorie přímé úměry klesající kvality s rostoucím číslem za názvem filmu, nemůže být zklamán. Chuck je zkrátka zpět. Běhá, trpí, střílí, kope, zachraňuje až se mu od hlavní kouří. Z dnešního pohledu nic světoborného, nicméně jako retro zahalené nostalickou aurou to na dvou hvězdách udrží. ()

Kubaso 

všechny recenze uživatele

Úvod s odsunem ze Saigonu je naprosto bez nadsázky výborný a nemusel by se za něj stydět žádný velkofilm. Brzy se ale vše vysvětlí, když se objeví na scéně generál Kvok a Norrisův Braddock s pomocí retardovaných dialogů a příruční atomovky odvádí děti za svobodou. V případě téhle série jednoznačně platí: čím hůř, tím líp. A trojka... je holt nejlepší. Už jen kvůli pohledu na Norrise v přestrojení a jedné opravdu dokonalé hlášce se musí vidět. Je to masakr. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Trojka je zhruba na stejny urovni jako jednicka je tu o neco vic akce ale neni zas az buhvijak napadite natocena to tema uz je taky lehce obehrany na druhou stranu neznicitelny a nesmrtelny akcni hrdina predvadi svoje standartni kousky takze kdo ma rad osmdesatky prijde si na sve a co se teto serie tyce je to rozhodne dustojne zakonceni to kazdopadne ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

,,na kuří oko nešlapu litl džone, já šlapu na hajlzi'' no Čaký, tady si šlápl spiš do hajzlu na pěkně řidkej průjem. Čak našel svého bastarda, kterého měl s Pokahontas a snaží se ho celý film chránit a přitom mu padaj koule..už to prostě není ono. Střílí se tam, mučí se tam, zaporak tam furt řve; Bredokuu..atak no. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Dle mého míňení je to asi nejlepší film Aarona Norrise, ale i tak je to dost podprůměr. Vememe-li v úvahu béčkovost scénaře, tak režíjně to odvedeno celkem zdatně. Jenže pekla v ději jsou neodpustitelná - Chuck opět setřelí vrtulník skoro za pomocí svou prstů a slovem BUM. On je opravdu asi robot: 1. je nezničitelný, 2. neprojevuje jakékoliv emoce (ať nahuzuje drsňácké hlášky nebo se poprvé setkal se synem). ()

Galerie (199)

Zajímavosti (9)

  • Při natáčení na Filipínách v květnu roku 1987 došlo k neštěstí, protože zemřeli čtyři lidé a pět bylo zraněno při pádu vojenské helikoptéry AUH-76. Zdroje se rozcházejí v tom, zdai šlo o civilisty, vojáky nebo členy natáčecího štábu, počty mrtvých a zraněných však odpovídají. (Rominator)
  • Film zcela ignoruje předchozí díly série, jediným pojítkem zůstává postava Braddocka (Chuck Norris). (Žralok)

Reklama

Reklama