Reklama

Reklama

Recenze (35)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na jednej strane som sa tešil a na druhej som mal isté obavy. Obavy z toho, že Twin Peaks sa vydá po tých istých vyšliapaných cestičkách a viac ako o nové mysteriózno pôjde skôr o nostalgiu. Júúj aké šťastie, že som sa neskutočne mýlil. Až na wigwam je tu všetko iné. Staré postavy idú nečakanými cestami a nové postavy... No tie idú novými hehe. Cooper, teda jeho dvojník, je jedno veľké prekvapenie. Parádička. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na úvod je třeba říct, že první díl je ve skutečnosti jen první část dvoudílů, a je vlastně ukončen až druhým dílem. I při premiéře byli tyhle dva díly vysílány jako celek, hned za sebou. Proto taky možná takové pomalejší tempo. Vesměs se jen představují nové postavy, a ukazuje se, kam se za těch 25 let posunuli staří známý. Už teď je asi každému ale jasné, že tady nás nečeká běžná komerční série, a že Lynch připravil něco mimořádného. Úvodní scéna je asi tou první z dlouhé řady těch, které jsou naprosto mimo chápání běžného diváka. A když ?????? řekne, že má Cooper poslouchat, tak musí poslouchat i divák, a PAMATOVAT SI! Jinak výborné vizuální zpracování u "Zlého Coopera" Absolutní zlo = tma, uhelné vlasy, temné oči. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slušný začátek a těším se, co bude dál. Spousta náznaků, jak bývá u Lynche zvykem, naprosto skvělá kamera a výprava - ale hlavně vtip. Ne že by se člověk řehonil nahlas, ale některé ty vtípky jsou prostě skvělé a dokonale načasované. Už jen kvůli nim mne to baví. A pak taky super příroda. První díl jinak těžko hodnotit podrobněji, když je evidentní, že těch linií bude asi několik. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No nevím. První dojem rozpačitý a rozporuplný, ale jsem připraven jej po zhlédnutí celé série revidovat. Strašně bude záležet na tom, kam se nové Twin Peaks ve zbývajících epizodách posune a co z něj vyplyne. Zatím mě ale vyloženě bolí dívat se na Dalea Coopera, kterak s mátožným výrazem putuje od ničeho k ničemu, a na jeho zlé dvojče, které vypadá, jako kdyby se Pavel Kříž účastnil soutěže Tvoje tvář má známý hlas a hrál v ní Elvise. A na staré známé, kteří se křečovitě snaží hrát to, co před 25 lety. A na nové postavy, které mě zatím nijak nezajímají. Prostě po 3 zhlédnutých dílech to má příliš málo z toho starého Twin Peaks, které miluju, a příliš mnoho z pozdějšího Lynche, který jde mimo mě. Ale je brzo psát konečné stanovisko, hůl nad tím ještě nelámu. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama