Reklama

Reklama

Na společné večeři se sejde několik párů a po pár sklenkách se rozhodnou, že svoje telefony položí na stůl a všechny zprávy, vzkazy i telefonáty budou ten večer sdílet. Zprávy se přečtou nahlas, hovory budou nahlas. Vždyť o nic nejde, bude zábava. Jenže právě naši chytří a mobilní kamarádi o nás vědí úplně všechno, znají naše tajnosti, druhé životy, drobné lži, milenky i milence. Nevinná hra se nejdříve vyvíjí jako báječná legrace, pak ale začnou chodit zprávy, které se svými partnery či přáteli raději nesdílíte. Rozjede se série šílených situací a trapasů, někomu u stolu bude nepříjemně horko a brzo bude horko úplně všem. Odejdou domů partnerské páry, které přišly, nebo budou v jiném složení nebo budou po večeři všichni single? (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (183)

angel74 

všechny recenze uživatele

Během sledování tohoto remaku italského trháku Naprostí cizinci jsem pomalu nabývala dojmu, že víc jak tři hvězdičky nedám. Ovšem ten ryze německý závěr v komediálním stylu Bory Dagtekina jsem fakt nečekala, proto za tuhle inovaci jednu hvězdičku přidávám, i když původní rozuzlení je mi bližší. (70%) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Naprostí Cizinci z Itálie je takový hit, že má Remake snad z každé země a to jsem snad ještě nikdy neviděl ( Francie, Německo, Polsko, Turecko, Jížní Korea, Španělsko a chystá se i Česko?!!), ale USA překvapivě chybí :D. Každopádně film je z 90% doslovnou kopírkou akorát s jinými herci a Němci se v závěru vydali jinou cestou než originál, což mě překvapilo. Bavil jsem se pořád velmi dobře. Příběh****, Akce>Ne, Humor****, Násilí>Ne, Zábavnost****, Hudba****, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí****. 8/10. ()

Reklama

mkubalikova 

všechny recenze uživatele

Ve všech směrech horší kopírka Naprostých cizinců. Já si s německou kinematografií dlouhodobě nerozumím. I přes účast sympatické dvojky z Fakjů pane učiteli, tedy výjimky potvrzující pravidlo, budou Téměř dokonalá tajemství pro mě další německý film, který jsem sice viděla v kině, ale omylem a jako potvrzení, že na několik let mám opět vystaráno. 50% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Původní verzi jsem neviděl ani žádný z remaků tak, že hodnotím jenom tohle. Je to spíše drama než komedie 3 páry a jeden homosexuál co to nechce přiznat    se setkají na večeři a dají mobily na stůl s tím,že všechny sms a telefonáty budou číst nahlas. Samozřejmě se to podělá a  zjistí se, že jeden má děcko s jinou jeden , že chodil s jinou a skoro všichni jsou od sebe. Líbila se mě ta feministka bohužel nakonec to s ní podělaly (kdy zjistila s kým si píše její starý a jak vypadá navíc jak velká je šance , že na tom hřišti potkáte přesně tu co chcete ?) a jsou zde dvě vtipné scény s velikostí penisu a narážkou na homosexuály. Bod dole za scénu s náušnicemi, že její starý nepozná, že jí chybí  a celkově i koncept je divný, že neví jaké má kdo vyzvánění. 60 procent ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to velmi podobné italské tragikomedii Naprostí cizinci natočené před pěti lety, dokonce s několika stejnými dialogy. Pro Němce je tento snímek přitažlivější, protože zde hrají jejich největší hvězdy. Zpočátku je zde hodně humoru a sarkasmu, ale pak mi to připomíná skupinovou terapii. Poselství zřejmě je "přátelství překoná všechno". ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Po závěrečných titulcích následují nepovedené scény z filmu. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno