Reklama

Reklama

Raymonda má každý rád

(seriál)
  • USA Everybody Loves Raymond (více)
USA, (1996–2005), 77 h 7 min (Minutáž: 21–44 min)

Tvůrci:

Phil Rosenthal

Hudba:

Rick Marotta

Hrají:

Ray Romano, Patricia Heaton, Doris Roberts, Brad Garrett, Peter Boyle, Sawyer Sweeten, Sullivan Sweeten, Madylin Sweeten, Bob Odenkirk, Maggie Wheeler (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(210)

Sportovní novinář Ray Baron a jeho žena Debra by si žili normálním spokojeným životem, nebýt faktu, že dům naproti přes ulici obývají Rayovi rodiče a jeho bratr Robert... (oficiální text distributora)

Recenze (107)

tom.cube 

všechny recenze uživatele

Skvělý sitcom, který si po celých devět sezón drží vysoký standard (možná snad vyjma první série). Jeho hlavní zbraní je přitom uvěřitelnost a věrohodnost postav i nastalých situací - jednoduše seriál ze života. Netlačí zbytečně na pilu a produkuje přesně dávkovaný humor. Pochvalu tentokrát zaslouží i český dabing, precizně zvolené hlasy jen umocňují charakteristiky daných postav. Dle mého velmi podhodnocený seriál. ()

Daydreamer 

všechny recenze uživatele

Vlastně sitcomy nesnáším. Tenhle je jediný na který se nejen dokážu dívat, ale výborně se bavím. Pokud by mi bylo "náct", třeba bych to tak neviděl, ale, poučen svými rodinnými zážitky, ho velice oceňuji. Svou kvalitu si drží napříč řadami a po čase se klidně mohu podívat znovu. Jednoznačně doporučuji! ()

Reklama

tančísvlky 

všechny recenze uživatele

nenápadný sitcom ,ktorý stojí za smiech .Doplním svoj komentár po 7.rade . Ani po 7.rade neustavajú v tomto seriály skvelé hlášky "anglického čierneho humoru" . Náramná zábava pre mňa určite. To ,že niekto nemá rád "Raymonda" to nie je chyba seriálu. Je dehonestujúce dávať taký skvost na "kanále" Nova a na poludnie. Obsadenie herecké je vynikajúce a musím ich mať všetkých rád nielen Raymonda... ()

cariada 

všechny recenze uživatele

určitě nejvtipnější sitcom co u nás běžel. neskutečná rodina každý unikát ,moc dobře je že děti jsou tam spíš jako kulisa než náká hlavní postava co se o kolo nich vše motá. Představitel Franka je už po smrti,tak že je seriál u konce bez něj by to už nebylo ono. Musím pochválit skvělý dabing. Postava Roberta ten je bezchybný, který je věčně odstrkovaný či nerudný děda Frank a nebo Debra , která musí neustále poslouchat narážky do všeho se pletoucí tchýně Mari na svojí domácnost a hlavně vaření. Tahle šílená rodina nemá chybu a vždy to dokážou dovéct k dokonalosti, každý díl, u některých doslova brečím smíchy. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nie každý má rád Raymonda! Tohto večne ukrivdeného a umrnčaného mamičkynho maznáčika ja veru zrovna dva krát nemusím. Tiež nemám rád tú jeho krpatú manželku, jeho zrejme dementné deti, otravných rodičov, a ani jeho obrovitého brata. Aj keď ten má sem tam nejakú vtipnú hlášku. Celý tento sitkom sa mi vidí ako podpriemerný produkt na poli takejto televíznej zábavy. O tom, že "Raymonda má každý rád", ma nikto nepresvedčí. ** ()

Galerie (80)

Zajímavosti (29)

  • Název Raymonda má každý rád nebyl nápadem Raye Romana, vlastně byl proti němu. (Tom Riddle)
  • V postelových scénách leze Ray do postele vždy v černých ponožkách, zatímco Debra na boso. (cariada)
  • Auto, které vrazí do domu na začátku epizody, je Plymouth Acclaim z roku 1989 typ AA. (SONY_)

Reklama

Reklama