Reklama

Reklama

Epizody(14)

Postava pana Beana, jejímž tvůrcem a představitelem je Rowan Atkinson, vyvolala v oblasti komediálního žánru skutečnou senzaci. Panu Beanovi se dostalo četných mezinárodních ocenění, mezi kterými nechyběly ani Emmy za populární tvorbu, cena za komedii města Montreux a Mezinárodní cena kritiky z Montreux. Svými kousky, které ho přivádějí do prekérních situací, si získal publikum na celém světě. Velký podíl na tom má také skutečnost, že jeho humor je zcela vizuální. Doprovází ho sice zvuk, avšak jen minimum dialogů. Naprosto nemožný, občas roztomilý a vždy v dobrém rozmaru, pan Bean zastává výjimečné postavení v žánru televizní komedie po celém světě. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele mzss1 k tomuto seriálu (4)

Mr. Bean (1990) 

Co k tomu dodávat ? Rozhodně nejlepší britský a určitě i celkově ze všech nejlepší komediální seriál. Zvládnul by vůbec někdo takhle skvěle zahrát jako Rowan Atkinson ? Určitě NIKODO ! Mr. Bean umí hrát jedině on ! :-) Takže hodnocená je jasný: 100% = ***** ()

Trable pana Beana (1991) (E05) 

Jedna z mých starých originálek VHS ! :-) Takže skvělé vtipné momenty jako vždy ! :-) Jak si Bean opravoval všechny zuby, nebo otravná moucha ! :-) 100% = ***** ()

Pan Bean znovu jede (1991) (E06) 

Paráda ! Sakra nechtěl bych dostat infarkt a aby mě oživoval Bean ! :-))) A ten chcechtající týpek ve vlaku byl hustej ! Jak se Bean na konci lekl a vyhodil svoji knihu i s jízdenkou a chcechtající chlap dostal další záchcvat smíchu ! :-))) 100% = ***** ()

Veselé Vánoce, pane Beane (1992) (E07) 

Rozhodně další perfektní část s Mr. Beanem. Tuto část mám na staré originální VHS. Pouštěl jsem si jí furt dokola. :-) Takže scéna s krůtou, nebo s háčkem místo prstýnku .... no pokračoval bych hodně dlouho. Takže jasných 100% = ***** ()

Reklama

Reklama