Reklama

Reklama

Epizody(14)

Postava pana Beana, jejímž tvůrcem a představitelem je Rowan Atkinson, vyvolala v oblasti komediálního žánru skutečnou senzaci. Panu Beanovi se dostalo četných mezinárodních ocenění, mezi kterými nechyběly ani Emmy za populární tvorbu, cena za komedii města Montreux a Mezinárodní cena kritiky z Montreux. Svými kousky, které ho přivádějí do prekérních situací, si získal publikum na celém světě. Velký podíl na tom má také skutečnost, že jeho humor je zcela vizuální. Doprovází ho sice zvuk, avšak jen minimum dialogů. Naprosto nemožný, občas roztomilý a vždy v dobrém rozmaru, pan Bean zastává výjimečné postavení v žánru televizní komedie po celém světě. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele B!shop k tomuto seriálu (4)

Mr. Bean (1990) 

No podrobnejsi komentare mam u jednotlivejch dilu, ale jako celek je to na jasnejch 5*, protoze prihody pana Beana je totalni masakr s mega dokonalym Atkinsonem a perfektnima vtipama. ()

Trable pana Beana (1991) (E05) 

Dalsi porce krutejch scen, kdy nejdriv Bean zaspi, aby se nasledovne naprosto brutalne prevlik v aute, zneskodnil zubare a na zaver si udelal piknik s vosou, coz je asi nejslabsi scenka. ()

Pan Bean znovu jede (1991) (E06) 

Tak nejdriv Bean zachranuje omdleleho typka na zastavce, nacez se presune k postovni schrance, pote si zabali svuj malej kufricek a cestuje nejdriv vlakem s otravnym spolucestujicim a na zaver se snazi rozveselit kluka v letadle, coz je dalsi totalni masakr. A existuje kratky 6 minutovy film Bus Stop, coz je imho vystrizena scena, ve ktere ma Bean problemy na zastavce autobusu. ()

Veselé Vánoce, pane Beane (1992) (E07) 

Tak tu mame specialni vanocni dil, kde Bean nakoupi, nadeli sam sobe darky a nakonec pozve pritelkyni. Do toho porad hrajou vanocni pisnicky a je tu dost mozna nejzasadnejsi scena ze vsech - krocan. ()

Reklama

Reklama