Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Motorkář Cary Ford se vrací do Kalifornie z Thajska, kam uprchl před zákonem a drogovou mafií. Chce srovnat účty s grázlem, který na něj poslal policii, usadit se a žít v poklidu se svou přítelkyní. Jeho impulzivní chování a problémová povaha tomu však brání a zpráva o jeho návratu se rozšíří rychleji, než by si přál. Dříve, než stihne vše vysvětlit, namočí se do nových problémů a je znovu na útěku. Dealer Henry chce zpátky svoje drogy, a navíc Forda křivě obviní z vraždy bratra šéfa černošského gangu Treye. Proti Fordovi teď stojí nejen Henry, Treyovi motorkáři, ale i FBI. Nezbývá mu nic jiného než utíkat. Po jeho boku jedou nedovolenou rychlostí na motorkách dva přátelé a krásná Shane... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (259)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Toto malo kedysi zosadiť z trónu Fast and Furious, aspoň to úvodom chcelo tak urobiť. Škoda námahy. Nie, že by to bolo úplne marné, ale nech sa počas filmu dialo čokoľvek, tak tá sci-fi naháňačka svetelnou rýchlosťou na konci zabila akúkoľvek snahu a predčila tuposť Fast and Furious na roky rokúce dopredu. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Stupidna story plná blbých hlášok, drsných póz a ešte drsnejších frajerov, zároveň čistokrvná klipárčina a asi najlepši manifest dvojkolákov, aký si dokážem (ako človek ktorého motorky moc nerajcujú) predstaviť. Kahn je ale drak (alebo stratené deco zo Scottovic famílie) a kľudne mu odpustim aj to digitálne finále, lebo to čo Ohnivým kolieskam chýba po stránke filmovej doháňa vizuálnymi cukrátkami. Brain off a milá spomienka na časy s Road Rash. ()

Reklama

AGO odpad!

všechny recenze uživatele

Jedno tejto veci odoprieť nemôžem (zámerne sa vyhýbam označeniu ”film”), a to perfektnú gradáciu. Zatial čo pri prvej bike-action hned v titulkoch som sa letmo pousmial a bral to ako zlý vtip, pri finálnej som od smiechu ležal na zemi. Inak, scenár bleee, herci bleee (myslim herecké výkony, nie hlavné bábiky:)). Režisér chcel byť prehnane originálny a tak to dopadlo. Ale dosť bolo negatív, poďme zhrnúť klady..........No hotovo. Čiže je to dosť zlé :) ()

dobytek odpad!

všechny recenze uživatele

Kristovy játra!!!! Pokud snad uvažujete o tom, že se na tento "film" od nějaký bezvýznamný režisérský nuly podíváte, tak vás předem varuju. Já jsem do toho šel s tim, že to je blbost. Prostě jsem měl v tu chvíli chuť podívat se na nějakej film, u kterýho člověk klidně může vypnout mozek a čumět. Když teda vynechám to, že jsem celou dobu přemejšlel, jestli je to nějaká parodie na Rychle a zběsile (což je teda taková píčovina, že točit parodii je zbytečný), kde se místo v autech jezdí na fichtlech a nebo je to vážně myšlenej film, tak jsem opravdu mozkový závity moc namáhat nemusel. Ale jinak je to děs a hrůza. Herci stojej za hovno, scénář stojí za hovno (i když možná by se hodilo napsat, že scénář neexistuje), hudba stojí za hovno, triky stojej za hovno... Přemejšlim, jestli je ve filmu něco, co nestojí za hovno. No nějaký pěkný buchty jsem tam zahlídnul. Jo a taky mě zaujalo, že na začátku se tam objeví ten Peterbilt z Duelu od Spielberga. Ale to je opravdu všechno zajímavý na celym filmu a tim pádem Ohnivé prdele ode mě dostanou krásnej ODPAD. ()

Brouk odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to je přesně film, o kterém si myslím, že ho dospělý člověk nemůže s „jakous takous“ filmovou minulostí hodnotit, tedy nezaujatě hodnotit. Jóóó, být mi tak +/- 13 let a být řádně “hormonálně“ rozvinut, jak se na tenhle věk patří eventuelně být v kterémkoliv věku s inteligencí někde na úrovni měňavky, tak „chrochtám“ blahem a oči budu mít tak navrch hlavy, že mi je doma budou muset zamačkávat a minimálně dva dny z toho filmu nebudu spát. Průs je, že mně sice je těch 13, ale několikrát a reaguji i na jiné podněty mimo světla na rozdíl od měňavky, tak mi nezbývá nic jiného, než hodnotit tenhle film z pohledu dospěláka takže: pokud by se ten film zkrátil někam na videoklipovou délku okolo 10-15 minut a nemluvilo se tam (atraktivní prostředí, líbivé tváře, dynamická muzika) o.k. je to vstřebatelné, ale!!! koukat na takovou ZHOVADILOST skoro hodinu a půl a nerozflákat při tom zařízení, na kterém jsem tuhle slátaninu viděl, to je taky výkon! ()

Galerie (60)

Zajímavosti (4)

  • Motorka Y2K, na které se Ford (Martin Henderson) snaží chytit Henryho (Matt Schulze), skutečně existuje. Je to MTT Superbike, hnaný Rolls-Royce allison 250, který se běžně používá ve vrtulnících. (KucC)
  • O roli Chiny se ucházela Paris Hilton, postavu nakonec ztvárnila Jaime Pressly. (KucC)
  • Cisterna Peterbilt, která se objevuje na začátku filmu a způsobí pád jednoho z jezdců, pochází z filmu Duel (1971). (ondrach)

Související novinky

Z daleké Galaxie skokem do virtuálního světa

Z daleké Galaxie skokem do virtuálního světa

10.01.2008

Hayden Christensen zůstává věrný žánru sci-fi. Brzy jej uvidíme v akčním thrilleru Douga Limana Jumper, v němž ztvárňuje mladíka se schopností v sekundě se přesouvat na velké vzdálenosti bez toho,… (více)

Adaptace Neuromancera v špatných rukou

Adaptace Neuromancera v špatných rukou

21.05.2007

Konec světa je na spadnutí. Všechna proroctví totiž tvrdí, že krátce před armageddonem svět ovládne Zlo. A k tomu už došlo. Jinak by se nemohlo stát, že dlouho očekávanou filmovou adaptaci slavného… (více)

Reklama

Reklama