Reklama

Reklama

VOD (1)

Po krádeži Teseraktu se Loki ocitá před soudem Temporálně Variační Agentury. (Disney+)

Recenze (75)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím 6 z 10 výše nejdu je tam více otázek než odpovědí například proč Lokimu z roku 2012 pouští život i toho druhého Lokiho? tak uvidíme co odpoví. Dále nechápu proč záporný Loki cestuje do 15 a výše století co tam jako mění za čas a k čemu to je? Jediný výrazný pozitiv co si z toho odnáším je to,  že spoiler Loki zavedl nevědomky temné elfy ke své matce a oni ji zabili. Dám zatím 60 nečekal jsem nic tak, že nejsem ani zklamaný ani nadšený to hodnocení je uvalené jako vždy na csfd u každé marvelovky. 60 procent ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Dostávame sa do doby kedy Loki zmizol s Teseractom z centrály Avengers. Dostal sa púšť kde ho našli páni času a obvinili ho, že narušil posvätnú časovú linku a stáva sa tak Variantm, ktorého treba vyresetovať. Avšak jeden z aganetov verí v jeho prínos v prípade oveľa horšom ako je ten jeho. Prevedenie: To, že sa nám pred očami buduje ďalšia vesmírna sila, ktorá má svoje vlastné univerzum, nám jasne hovorí, že Lokiho príbeh to zostávajúce MCU veľmi nezmení a teda je skôr takou jednohubkou ako plnohodnotným sekvelom posúvajúcim dej. To však nič neuberá na atraktivite a dokonalej atmosfére prvého dielu. 75% ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Zaujímavé uchopenie ďalšieho zo seriálov z MCU. Ono to TVA pripomína "tak trochu" agentúru pôsobiacu v bezčasí z Asimovovho románu Koniec večnosti. Úvod v TVA zase svojou byrokraciou Brazil, až vám bude Lokiho ľúto. Ozvláštnením sú výlety do minulosti a do iných kútov sveta a celé to stojí na konfrontácii a napätiu medzi Hiddlestonom a Wilsonom. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

WandaVision a Falcona s Winter Soldierom som nevidel. Marvelovky pre mňa boli vždy zábavnou jednohubkou, ktorú som si pozrel, a už sa k nej znova nevrátil. Menovaní hrdinovia ma vo filmoch nikdy nezaujali natoľko, aby som im venoval svoj čas pri sledovaní seriálu. Loki je však jednou z výnimiek. Tom Hiddleston stvárňuje zákerného Boha Lokiho fantasticky a zápletka, ktorá by nám mohla ukázať mocnejšie bytosti, než sme doposiaľ videli, ma jednoducho láka. V priestoroch TVA sú teseracty a infinity stones úplne zbytočné, čo hovorí samo za seba. Myslím, že sledovať Lokiho naháňajúceho cez rôzne časové pásma „vy viete koho“ môže byť tajomné i zábavné, a preto dám seriálu šancu. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejoblíbenějších záporáků novodobého filmu postupem času přerostl spíše v antihrdinu a hlavně tím si vydobil takovou slávu, že byl Marvel prakticky dotlačen fanoušky k vytvoření Lokiho sólového dobrodružství alespoň formou seriálu. A přestože Wanda i Falcon prozatím nepředvedli, že by se MCU mohlo zdařile rozrůst i na poli seriálovém, Loki zatím vypadá zdaleka nejlépe a doufám, že jeho mezičasová dobrodružství konečně ukojí to více než roční strádání po poutavé Marvelovce. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (13)

  • Nápoj s názvem The Josta, který pije agent Mobius (Owen Wilson), byl ve skutečnosti jedním z úplně prvních prodávaných energy drinků v letech 1995 až 1999. Společnost Pepsi však přestala nápoj prodávat bez udání důvodu. (NiWi)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno