Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdo znásilnil a zabil čerstvou maturantku? Sehraný tým brněnské kriminálky v čele s šéfkou Karin (J. Čvančarová) a její pravou rukou kriminalistou Davidem (J. Dvořák) musí odhalit vraha gymnazistky, kterou našli znásilněnou a ubitou v rybníku nedaleko Brna. V průběhu vyšetřování, do kterého se zapojí i další zkušení detektivové (M. Isteník a P. Bučková), se brzy objeví hlavní podezřelý. Jeho podíl na vraždě ale nakonec není vůbec jednoznačný. Karin při své těžké práci řeší i problémy s bratrem, který se dostal za hranu zákona. (Česká televize)

(více)

Recenze (63)

Dogfish 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád tomu dávám šanci. Ale opět pár nelogických věcí, kterých se mohla možná dopustit Policie Modrava, ale u ČT bych to nečekal. Kluk znásilní holku. Ona si pak jde stěžovat JEHO matce. Co čekala, že zavolá poldy. To bych ji snad praštil taky. A pak ji ta matka odveze k rybníku, kde paří zbytek kamarádů, snad proto aby ji pak -nenašli- když v jejím těle je DNA jejího chlapečka. Nechápu... ()

quixote 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestli to sleduje nějaký kriminalista, psychiatr, vězeňský psycholog nebo na slovo vzatý scenárista, nepochybuju o tom, že se královsky baví. Anebo mu vstávají chlupy hrůzou po celém těle. Často nevhodně použitá hudba (která mi navíc přijde dost laciná, Doyle jr. má k otci tedy hodně daleko) mě vrací někam do 80. let. Je to záměr? To, jak kamera zabírá herce, je pro ně často velmi nelichotivé a v HD je to ještě horší. ()

Reklama

remy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Budu nečekaně "pozitivní", protože tu vidím díky bohu alespoň velmi průměrnou epizodu, což je po té tragické úvodní docela úspěch. Na druhou stranu čekat do příště ještě víc, než jen narativně tuctově vystavenou detektivku s až parodicky působícími konci s Heřmánkem (bojím se, že tohle je teprve začátek...) je spíš naivní sen. V pohodě koukatelný. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejné jako jednička. Zápletka budiž, zbytek slabota až bída. Kazí to nadále opuchlá škaredá baba s čepicí v hlavní roli a dívá se na to špatně i kvůli ujetému kameramanovi, který rád točí alternativně někde z výšky kolen až kotníků. Dál to kazí odporná všudypřítomná hudba, prostoje, rodinné kecy,... (15%) ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Protože je krátce po začátku nového roku a člověk je ještě plný předsevzetí, vánoční náladičky a cukru z vosích hnízd, na komentáři se to samozřejmě projeví. Je nesporné, že roste kult. Přinejmenším v našem rybníčku by mohl zastínit klasické hity Eda Wooda či Vojty Trapla. A to věc je dobrá. Chm.... co bych ještě pochválil.... aha, je úžasné, jak dokáže kvalita scénáře od stejného autora býti ve dvou případech odlišná, vite? Labyrint a teď tady ta škeble žahavce. Velice zjímavé. Možná za tím hledejme Strach.Pf. Pfrrr. Éééé co dál, co dál - Ha. Ona hlava Medůzy (dle mytologické předlohy Medusy, což by snad názvu slušelo více), tedy neposednými hady rozvrkočená šíša ohyzdnice, má být patrně mozkovna Čvančarky, kdy je ona hadovitá rozpustilost maskována apartním kulíškem. Ovšem, bohužel, bez bambulky. To jediné snad chybí paní Jitce k dokonalosti, když už tak hezky papá. Eh. Eda. Isteník. Bomba! Nejlepší společenská hra zítřka - pokaždé, když pan detektiv promluví, musí si všichni švihnout panáka, a to i přes huronský smích, co jimi otřásá. Inu, budete mít řádně propláchnuté dutiny. Takže jediné, co se dá po prvních dílech vytknout, je vše, co může ovlivnit režisér. Pedouš by se měl věnovat jenom reklamám, prosím. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Karin (Jitka Čvančarová) ve večerce říká: „Cảm ơn,“ dostává se jí odpovědi: „Không có gì.“ Tedy vietnamsky děkuji a není zač. (sator)
  • Premiéru druhé epizody sledovalo 1,4 milionu diváků starších 15 let, což z něj činilo nejsledovanější pořad toho večera. (rublik05)
  • Natáčení probíhalo v Sokolnicích, Brně a Tišnově. Vila Veberových je na adrese Květná 1 v brněnských Pisárkách; restaurace Oáza je výletní restaurace Balaton v brněnské Sokolnici, hned vedle se nachází i rybník; vazební věznice je skutečná vazební věznice na adrese Jihlavská 12, Brno; Gymnázium je na adrese Na Hrádku 20,v Tišnově; bezdomovecké centrum je na adrese nádraží Brno-Královo Pole. (SONY_)

Reklama

Reklama