Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sebevražda nebo vražda? Sehraný tým brněnské kriminálky v čele s šéfkou Karin (J. Čvančarová) a její pravou rukou kriminalistou Davidem (J. Dvořák) musí odhalit vraha mladého nadějného malíře, který zemřel za podezřelých okolností. Jeho smrt navíc pravděpodobně souvisí i s krádeží vzácného obrazu P. P. Rubense z Moravské galerie v Brně. V průběhu vyšetřování, do kterého se zapojí i další zkušení detektivové (M. Isteník a P. Bučková), však dojde k další vraždě. Případ zasáhne i do osobního života Karin, jejíž harmonický rodinný život dostane krutý šrám. (Česká televize)

(více)

Recenze (140)

v.indruchova 

všechny recenze uživatele

zatím začátek dobrý, nejsem si jistá jestli je tak snadné si zahrát v galerii na vandala /hovado/. čvančarové to moc nevěřím. a Isteník mi na roli moc nesedne. Jelikož jeho vyjadřování se hodí spíše do komedie /bez urážky/. Zaujalo mě, že se to odehrává kolem Brna. CO ten uchylnej brácha KAryn? svěřit mu děcko? Majitel galerie je borec :) Konec dílu byl zajímavej, ale jinak celkem slaboučký jako čajik. Jeden pytlik na litr. Herci slabota. Atmosféru to nemá. Hraje si to na něco co není. Velice rozpačité znatelně slabší než Rapl a nemusím zmiňovat, že mnohem slabší než případy 1. odělení. I když je pravda, že tady dbají na některé detajly což oceňuji narozdíl od Rapla. Slabé i na Brno. Jak by řekl pražák. ()

JimDeNiro 

všechny recenze uživatele

No, těšil jsem se, ale měl jsem čuchat, že to nebude nic extrovního. No, holt Renč no. Zlatej pan Strach.. Scénář z pera Hudského, ale jako kdyby mu docházely síly, a ještě mu to Renč przní režií. Obsazení fajn, ale težce nevyužité. Velká, velká škoda. Ale faktem je, že je spousta debilnějších seriálů, tak to po pilotu nebudu zatracovat a uvidíme, co se vyvrbí v dalších dílech. Jinak oceňuji ukončení případů v jednotlivých dílech,takže co díl, to nový případ. Ale stejně jsem rozmlsaný českou Strachovou mysteriozní tvorbou :-) Pilot - 50% - 3* ()

Reklama

daleba 

všechny recenze uživatele

Fakt jsem se těšil! Ale takovej průser jsem teda nečekal. Je mi to líto, ale tohle bylo fakt hrozný! Uvidíme, co bude dál - horší už to snad být nemůže! Ještě k hudbě, která kolikrát může něco zachránit - tady autor uveden není, titulky jsem nedokoukal, hledat se mi to nechce, ale jedno vím jistě: nic horšího už vymyslet opravdu nešlo! ()

troufalka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další z průměrných detektivek, které se vyrábějí jako na běžícím pásu. Dříve bylo dobrým zvykem, že na scénáři pracovalo víc lidí. Někdo dodal námět, ten se rozpracoval a někdo jiný třeba napsal dialogy. Právě na dialozích Hlava Medúzy troskotá. Označení Smrťák pro pro policejního patologa může být vtipné, pokud ho ovšem vzápětí nepoužijete jako oslovení. Policajtům nevěřím, že jsou to policajti, galeristům, že jsou to galeristé, jenom tomu Brnu věřím, že je to Brno. Poslední dobou se mi zdá, že filmový tvůrci počítají s méně inteligentními diváky, kterým musí všechno naservírovat pěkně polopatě, aby to i přiblbý divák pochopil ... ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taková standardní česká detektivka mizerné úrovně ala ČT, v hlavní roli opuchlá baba, kameraman totální magor, neutuchající protivná hudba, korejský product placement a k tomu primitivní příběh s vypatlaným koncem. Velmi mě mrzí, že jsem i na výrobu tohoto dalšího braku musel přispět svými poplatky. (12%) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Menší roli bodyguarda si na závěr v kasinu zahrál Pavel Pásek, známý filmový producent, příležitostný herec a kapelník rockové skupiny Walda Gang. (rublik05)
  • „Scéna ubodání tužkou vznikla až na place. Řekli jsme si, že to chceme udělat opravdu brutálně. Pak Filip Renč řekl, že použijeme tu tužku, a šli jsme do toho. Jednou jsem taky zabral trochu víc, ale pan Schwarz si naštěstí nestěžoval,“ prohlásil Karel Heřmánek ml. (Duoscop)

Reklama

Reklama