Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po mnoha sklizních... Honza (Kryštof Hádek) a Klára (Tereza Ramba) se stali rodiči dvojčat a majiteli vinařství. Všední starosti je však odcizily a momentálně žijí odděleně. Toto je příběh renesance jejich lásky v překrásné krajině jižní Moravy. Pro Kláru s Honzou nastává rozhodující čas vinařského roku – vinobraní. Honza se za dramatických okolností po letech setkává s kumpánem Jirkou (Lukáš Langmajer). Ten se nadšeně hrne do návštěvy Moravy, aby pomohl se sklizní, které samozřejmě vůbec nerozumí. Zatají přitom Honzovi, že svého pubertálního syna Kubu, který cestuje s nimi, unesl, a k tomu utíká před dluhy, které stihl nasekat za dobu, co se neviděli. Honza s Klárou mají sami problémů nad hlavu. Vedle manželství řeší, jak pomoci krachujícímu vinařství a zamezit krádežím ve vinicích. Klára navíc bojuje s úklady zaměstnance Humpla a předsudky okolí, které nevěří, že coby žena může dělat kvalitní víno a překročit stín svého otce (Václav Postránecký)... (Bioscop)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (251)

MajkHany 

všechny recenze uživatele

Hodně mi to připomínalo sněženky a machry po 25 letech. Proč mají vždy autoři pocit, že když něco natočí po X letech, všichni musí být rozhádaní, nešťastní, rozvedení a tvářit se jako hovna. Skončil tak básník Štěpánek, Sněženky i tyhle Bobule... Dejte si nějaké bobule a trochu toho úsměvu do života milí zkvašení autoři ;-) ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jednou za čas se i v rámci českého mainstreamu urodí film, co není úplně k nepřežití a k tomuto se u mě série Bobulí určitě řadí. Jedná se sice o patrně o nejslabší díl (musel bych si po letech zopakovat dvojku) s předvídatelnou zápletkou a černobílými charaktery, ovšem má své feel good momenty, jež vás po skončení na chvilku zvládnou přesvědčit, že jste svoje těžce vydělané chechtáky za časů korony neutratili úplně zbytečně. Jen tu Terezu Voříškovou nám vyměnili za toho času těhotnou a nemístně nabalovanou Terezu Ramba (existují umělecká jména). PS : Karel Roden je ve filmu 2 sekundy, Marian Roden 2 minuty. PPS : Češi vážně neumí product placement a nikdy se to nenaučí...lehký nadprůměr...6/10...[30.6.2020_Letní kino_Klatovy] ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Nekonzistentní podobu jednotlivých filmů z trilogie Bobule dotahuje téměř do dokonalosti trojka, kterou natočil člověk zodpovědný za jeden z nejvýraznějších odpadů roku 2017, Martin Knopp. Už to, že někdo, kdo je podepsán pod Bajkery znovu točí, je napováženou. Ale lid má co chtěl. Další nezajímavou letní záležitost, která je tak hezká a tak česká. Dalo by se dlouze rozepisovat o tom, jak nesmyslně na sebe jednotlivé filmy navazují, jak se mění kvalita hereckých výkonů podle toho jak moc jsou herci ponecháni sami sobě, protože o hereckém vedení nemůže být řeč atd, ale bylo by to jen k uzoufání. #kinonakolečkách ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jednička byla svého času příjemná a bavila.Dvojka sklouzla do zvláštní pseudo crazy komedie,ale i přes svojí přeťáplost stále bavila.Třetí díl si z nich bohužel příklad nevzal a i když jsem se asi dvakrát zasmál,většinu času sem se nudil a spousta věcí mi absolutně nedávala smysl.Zápletka je taková krkolomná a ne moc zajímavá,product placement všudypřítomný a nepomáhají tomu ani herci.Langmajer se sice snaží ksichtit jako o závod,ale moc vtipné to není.Tereza Voříšková/Ramba vypadá že jí to buď moc nebavilo a nebo jí nebylo úplně dobře a její postava je taková divně bez emoční a strnulá.Kapitolou sama o sobě je pak pro mě absolutně neznámá Lumíra Přichystalová a její rádoby spravedlivá a skoro jako ultra drsná parodie na policistku (a nebo Brigitte Nielsen).Snad jen ten Hádek je pořád tak nějak příjemně civilní...40% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Pro mě zatím nejzajímavější Bobule. Hlavní postavy mají konečně skutečné problémy. I když jsem samozřejmě tušil, že všechno dopadne nakonec dobře, přesto jsem byl příjemně překvapen jakou řemeslnou kvalitou je tento výlet na Jižní Moravu natočen. Lukáš Langmajer je zde navíc poprvé v sérii v pohodě snesitelný. 65% ()

Galerie (59)

Zajímavosti (13)

  • Natáčelo se v Praze a poté na Pálavě, např. ve vinných sklepech v obci Bulhary, Moravské Nové Vsi, v okolí Zaječí a Klentnice. [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)

Související novinky

3Bobule se odkládají, česká kina zavírají

3Bobule se odkládají, česká kina zavírají

10.03.2020

Na základě rozhodnutí Bezpečnostní rady státu o zrušení veškerých hromadných akcí s účastí nad 100 lidí se společnost BIOSCOP rozhodla dočasně zrušit premiéru filmu 3Bobule, která byla v plánu už… (více)

Reklama

Reklama