foto

Lukáš Langmajer

  • nar. 25.8.1980 (37 let)
    Plzeň, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Lukáš Langmajer se narodil 25.srpna 1980 v Plzni. Jeho starším bratrem je herec Jiří Langmajer. Podobou, hlasem, mimikou obličeje, gesty, ale i pohledem se nezapřou. Sourozenci prý byli vzorní, i přes čtrnáctiletý věkový rozdíl. Kromě vizáže mají společnou i jednu vlastnost - vzteklost. A bohužel také sklon k přehnané konzumaci alkoholu. Mezi nimi, se hudebně založeným rodičům (otec se živí muzikou), ještě narodila dcera.

Lukáš se v divadle pohybuje od svých třinácti let, a že by se mohl věnovat nějaké manuální práci kategoricky odmítá. Sám sebe považuje za velmi nezručného. Jeho domovské divadlo bylo dlouho v Plzni. Před časem přesídlil do Jihočeského divadla v Českých Budějovicích. Na rozdíl od svého bratra zatím rodinu nezaložil.

Po debutu ve filmu SKŘÍTEK se o jeho existenci veřejnost dozvěděla, až když začal natáčet celovečerní film debutujícího režiséra Tomáše Bařiny BOBULE a mladý ‚Langoš‘ v něm společně s Kryštofem Hádkem ztvárňují ústřední dvojici sympatických podvodníčků. Samotné natáčení závěrečných scén filmu se pořádně zkomplikovalo, neboť Lukáše pokousal v obličeji vlastní pes, sedmiletý dobrman jménem Bublina. Ve speciální střižně se musel Lukášův nos elektronicky upravovat. Na některé záběry se musel dokonce narychlo shánět i dvojník. Náklady tak vzrostly o tisíce.

Momentálně natačí volné pokračování filmu Bobule, který nese název 2BOBULE. O tom, jestli se Lukáš stane stejně úspěšným a populárním jako jeho starší bratr, ukáže až čas. Všechny předpoklady pro to ovšem má.

Roman "SAJA" Sauer

Herecká filmografie

Filmy

2017 Špindl
2016 Musíme se sejít
2015 Babovřesky 3
2014 Babovřesky 2
2013 Babovřesky
Žena, bůh a pomeranče (studentský film)
2012 Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka
2011 Muži v naději
Perfidia (studentský film)
Setkání s hvězdou: Vilma Cibulková (TV film)
2010 Román pro muže
2009 2Bobule
2008 Bobule
2005 Skřítek

TV seriály

2016 Na vodě (TV seriál)
Silvestr (E13)
Vánoce (E12)
Zázrak svatého Mikuláše (E11)
další epizody (13)
2015 Vinaři (TV seriál)
Svatba (S02E16)
Úplněk (S02E15)
Loupež (S02E14)
další epizody (16)
2014 Vinaři (TV seriál)
Hody (S01E16)
Derby (S01E15)
Lovecká sezona (S01E14)
další epizody (15)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2012 Základka (TV seriál)
Chemie lásky (E09)
2010 Okresní přebor (TV seriál)
Návštěva z kraje (E16)
Láska (E12)
Konvoj (E11)
další epizody (11)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ulice (TV seriál)

Dokumentární

2013 Film o filmu: Babovřesky 2
2012 Film o filmu - Okresní přebor: Poslední zápas Pepika Hnátka
2009 Film o filmu: 2 Bobule (TV film)
2008 Film o filmu: Bobule (TV film)

TV pořady

2016 Pevnost Boyard (TV pořad)
2014 U6 - Úžasný svět vědy (TV pořad)
2013 Kurňa, co to je? (TV pořad)
Máme rádi Česko (TV pořad)
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
Do roka a do dna (TV pořad)

Hudební videoklipy

2008 Kryštof - Atentát (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace