Reklama

Reklama

Venom 2: Carnage přichází

  • USA Venom: Let There Be Carnage (více)
Trailer 1

Na filmová plátna se vrací Tom Hardy jako Venom, jedna z nejlepších a nejkomplexnějších comicsových postav společnosti Marvel. (Falcon)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (539)

HellFire 

všechny recenze uživatele

Cokoliv bez Venoma je čistě průměrné až podprůměrné (což mě hodně zarazilo vzhledem k tomu, že režii měl na starost Andy Serkis). Dvojka Venoma se brzy stane oním filmem, který vás bude nejvíc bavit při sjíždění scének na YouTube. I když přeji hodně štestí, abyste vůbec poznali, co se na obrazovce děje. Všude samá chapadla a zběsilý střih, ala moderní Hollywood. Nejúsměvnější je, že když Carnage strčí kamkoliv prsty, všechno jako zázrakem funguje. Strčí prst do zapalování – voila, auto nastartuje. Strčí prsty do notebooku – voila, vyhledá co potřebuje na zabezpečené síti :D. Nenávidím tyhle scénáristické berličky. Na druhou stranu nelze zrovna od tohoto spotřebního produktu očekávat něco víc. Nejubožejší byla potitulková scéna, která je úplně vycucaná z prstu, aby se mohl Venom utkat se Spider-Manem. Ačkoliv při pohledu na bitky, které svádí se svými nepřáteli nevím, jak by mohl Petera Parkera nezabít na první dotek. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

4,5/10. Nevím no... šokuje mě, jak málo se tvůrci snaží, aby tahle značka byla něčím víc, než pouťovou atrakcí pro teens, kterým stačí "vtípky" a bezduchá rubačka. Je to o něco snesitelnější než první díl ale žádná velká sláva se nekoná. Co z toho, že Hardy a Harrelson hrají dobře, když samotný scénář dobrý není. Co z toho, že tu máme parádního zlosyna, když mu rating nedovoluje víc, než vytvářet digi chapadla a trhat hlavy mimo záběr. Co z toho, že tu máme příslib do budoucna, když i podruhé jde jen o spotřební produkt v té nejryzejší podobě? Neuvěřitelně promarněný potenciál. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Trošku jsem se tohoto filmu obával. Hlavně tedy toho, aby to všechno nebylo ve stejném duchu, jako první díl. No a ono to tak přesně je. Celé je to zase akorát o tom, že tu je Tom Hardy. Venom je pořád na úrovni, kdy vlastně nevím, jestli mu fandit nebo ne. Hlavní protivník v podání Woodyho Harrelsena je taktéž naprosto zbytečný. Když jsem viděl první díl, tak jsem to bral s tím, že jsem se alespoň zasmál. Ale i vtip mi tady tak trošku chyběl a to nebudu ani mluvit o tom digitálu, který je tu až moc umělý. Levnější varianta Marvel univerza, na které je to znát. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

O trochu lepší než minule, a to hlavně zásluhou skvělých záporáků. Woody Harrelson a Naomie Harris jsou jako Bonnie a Clyde, jen šílenější, jejich útěk podle mě patří k nejlepším scénám z komiksových filmů poslední doby, a i když často brblám na zbytečně dlouhé filmy, tentokrát by to pár desítek minut navíc klidně sneslo,, kdyby se věnovaly hlavně jim. Jinak Andy Serkis na režijní stoličce nic extra nového nepřinesl, ale práci odvedl dobře, Marco Beltrami složil bohužel podobně nevýraznou hudbu jako před ním Ludwig Göransson, no a Tom Hardy, ten dobrý herec, tu opět jako by zapomínal, že umí hrát, a opět se pitvoří (ačkoliv, pravda, o něco méně než před čtyřmi lety). ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Takové střední tři. Byl jsem na tom kvůli dětem a těm se to líbilo. Na mne to bylo trochu slaboduché. Fajn je, že se to netváří jako víc, než to je s že to má místy i humor. A taky, že se to vešlo do hodiny a půl. To už dneska u komiksových filmu není běžné. Upřímně jsem ale většinu filmu zapomněl už u dveří že sálu. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (36)

  • Ravencroft Institute je známý ústav z komiksů, ve kterém jsou drženi a zkoumáni kriminálnici s nadpřirozenými schopnostmi. Původně byl založen už v 15. století a jedná se o určitý marvelovský ekvivalent gothamského Arkhamu ze světa DC. (NiWi)
  • Tržby ze severoamerických kin dosáhly 213,6 mil. dolarů, součet těch celosvětových 506,9 mil. (NIRO)

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

03.03.2024

Před dvěma lety se i měsíce po premiéře kina stále bortila pod nápory nadšených fanoušků, kteří dotlačili tři pavoučí hrdiny k obřím tržbám ve filmu Spider-Man: Bez domova. Právě tento film ukázal,… (více)

Madame Web nabírá další posily

Madame Web nabírá další posily

28.06.2022

Herečka Emma Roberts (Sváteční rande) je nejnovějším přírůstkem do herecké sestavy komiksového snímku Madame Web od studia Sony Pictures. V hlavní roli filmu se objeví Dakota Johnson (Zlý časy v El… (více)

Sony oznámilo dalšího pavoučího hrdinu

Sony oznámilo dalšího pavoučího hrdinu

26.04.2022

Vzhledem k úspěchu obou Venomů a celé spidermanovské trilogie asi není divu, že to studio Sony se svými pokusy o další a další nové komiksárny nijak brzy rozhodně nevzdá. A to ani po zavrávorání… (více)

Reklama

Reklama