Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marta – to je show plná humoru, hudby a rozhovorů s těmi nejznámějšími osobnostmi, o kterých se dozvíte zase něco nového! Populární zpěvačka Marta Jandová se představí ve svém novém pořadu poprvé coby moderátorka. Je spontánní, emotivní, má ráda humor a nebojí se udělat si legraci sama ze sebe. V každém díle přivítá dva hosty, kteří mají něco společného. Může to být profese, stejná záliba nebo schopnost, jeden mohl být pro druhého inspirací nebo je spojuje třeba jejich přátelství. Pro každého hosta si Marta připraví úkol nebo výzvu, kterou se host pokusí splnit. Vždy je to něco, co chtěl zkusit, případně si tak ověříme to, co tvrdí. Někdy to ale může být také splněné přání prvního hosta, a díky Martě se seznámí s osobností, se kterou si vždy přál se setkat. Můžete se těšit nejen na zajímavé rozhovory, ale především na show plnou překvapení, spontánní zábavy a hudebních vystoupení – nejen Marty Jandové a její kapely. (TV Prima)

(více)

Diskuze

playboxguest

playboxguest (hodnocení, recenze)

Die Happy 14 alb, první vydané 1994, další bude v únoru 2020

Guano Apes 8 alb, první vydané 1997, poslední vydané 2004

 

styl na poslech opravdu hodně podobný, kapely se v Německu i po světě často srovnávají, úspěšnost v topkách, často stejní fanoušci, Guano na koncertě Die Happy také hostovali, otázka kdo koho kopíruje...

na příspěvěk reagoval anglanek

Hexa

Hexa (hodnocení, recenze)

Hodnotit to nebudu. Viděla jsem asi jen 10 minut. Ale co mě velmi pobavilo bylo, jak dcera slavného otce neustále kývala hlavičkou. Jen seděla, poslouchala a kývala hlavičkou, jako ta kravinka do auta s velkou hlavou, jak se nalepí na palubku :D Že jí z toho nebolel krk, to nechápu :D :D

anglanek

anglanek (hodnocení, recenze)

dragon94

a největší gool byl před X lety,když jsem ji viděl někde na TV pořad Očko. Tam ta dáma" řekla,že kapela Guano Apes, jedna z nej kapel z( německa) tu její kapelu kopíruje ))

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

PKD

Ona je na Frekvenci 1. Každý den mezi 13:00-14:00 tam má takový radící koutek, kde jí lidi zavolají a ona jim jakože radí... ale každou půl hodinu to tam dávají do reklam a pořád dokola slyšet "Marta radí, baví a informuje," je jen o malinko lepší, než každých 5 minut, v tomto jejím novém TV talkshow pořadu, slyšet "Miluju tě, Marta."

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

dragon94

Jsem ohromen. Ne,fakt o ní nemám ani zdaleka tolik informačního šumu,jako ty. Na své tv,se na pořady sice od zmizení analogu nedívám (tv používám už jen jako výstupní monitor na filmy,seriály fotky apod.),ale máti občas na primě ano,ale nic takového jsem nezaregistroval. Asi mám štěstí.:) A máti má jen český rozhlas 2 a tam tedy s ní nic není. Tam byl Gott,teď  tam smrdí a pouští své oblíbené fláky Miro Žbirka,ale Martha??? Ne.:)

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

PKD

Tak to musíš být šťastný člověk. Já se bojím podívat do ledničky, aby na mě Martha nevyskočila. Tuto šou propagují na primě od něvidím do nevidím, pořád tam o tom mluví, pak pořád dokola jí dělají reklamu i v rádiu a do toho je zase porodkyně v Talentu.. Není reklama, aniž by v ní nebyla dvakrát Marta :D A to se na televizi nedívám, ale když jiní členové ano, tak se tomu nedá vyhnout. A ta její hodinka v rádiu, o které se pak mluví celej den je taky příšerná. Ve finále tam "poradí" asi 4 lidem a zbytek je jen o tom, že mluví, že za chvilku je Marta zpět, ale teď počasí, zprávy, doprava...A mezitím sem tam jí někdo zavolá. Kdyby mi alespoň nebyla tak protivná. Nevím proč zrovna tuhle pořád někam cpou.

na příspěvěk reagoval PKD, anglanek

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

dragon94

To je fuk.;-) To nešlo prostě odolati.:))) Mrknu a drak94 diskuse k něčemu,co nevím ani co je a díky tvému příspěvku to ani věděti,nechci,hehe a jmenuje se to Martha,tedy,Marta.:)

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Chtěl jsem dát, alespoň jednu hvězdičku za to, že je to koukatelné a jako clona to není nejhorší, ale ta příšerná píseň na začátku plus to neustálé "Miluju tě, Marta." To je kurva o nervy. Jinak je to celé špatně a horší talk show má snad už jen Soukup na Barrandově. Opravdu oproti Martě zlatej Suchoš s Geňou. O Krausovi nebo Šípovi nemůže být ani řeč.
Všechno je to ještě navíc tak blbě sestříhaný, že to působí hrozně nepřirozně. No a korunku tomu potom dává Marek Ztracený, který nás zve na něco, co plánuje na příští rok (asi nějakej megakoncert nebo co), a my se vůbec nedozvíme na co vlastně a o čem to vlastně mluví. Co se času na hosta týče, tak tu mkáme Ondřeje celých 41 minut a Marka stěží 20 a to se ještě o nějakých 9 minut dělí s Ondřejem a ve zbylých 11 minutách zpívá dvě písničky a zve nás na něco co vlastně nevíme co je. Do toho tam třikrát skočí: "Miluju tě, Marta."
Je to fakt zlý.
Co se Marty jako osoby týče tak mi vždy přišla hrozně afektovaná a přehrávající. Jako porodkyni v soutěžích jsem ji ještě snesl, ale jako moderátorku vlastní talkshow nebo jako rádkyni v rádiu fakt ne. Vždyť ani ta kapela ji neposlouchá.
Mimochodem myslel jsem, že talkshow mají být vtipné, ale to tady zjevně neplatí, protože já jsem se nezasmál ani jednou. ODPAD!

Uživatel meda2016 smazal svůj příspěvek.

topi80

topi80 (hodnocení, recenze)

Nic na světě mě nikdy nezajímalo tak, jako to, o čem by si asi povídala dcera Petra Jandy se synem pana Brzobohatého...

Reklama

Reklama