Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marta – to je show plná humoru, hudby a rozhovorů s těmi nejznámějšími osobnostmi, o kterých se dozvíte zase něco nového! Populární zpěvačka Marta Jandová se představí ve svém novém pořadu poprvé coby moderátorka. Je spontánní, emotivní, má ráda humor a nebojí se udělat si legraci sama ze sebe. V každém díle přivítá dva hosty, kteří mají něco společného. Může to být profese, stejná záliba nebo schopnost, jeden mohl být pro druhého inspirací nebo je spojuje třeba jejich přátelství. Pro každého hosta si Marta připraví úkol nebo výzvu, kterou se host pokusí splnit. Vždy je to něco, co chtěl zkusit, případně si tak ověříme to, co tvrdí. Někdy to ale může být také splněné přání prvního hosta, a díky Martě se seznámí s osobností, se kterou si vždy přál se setkat. Můžete se těšit nejen na zajímavé rozhovory, ale především na show plnou překvapení, spontánní zábavy a hudebních vystoupení – nejen Marty Jandové a její kapely. (TV Prima)

(více)

Recenze (45)

Mac._ odpad!

všechny recenze uživatele

Televizní licence musí být skutečně za babku, servírují-li v hlavním čase podobnou kvalitu, navíc na hlavním kanále skupiny (v tomto případě Prima). Bohužel, stává se to čím dál častěji i na veřejnoprávním vysílání. Jandová postrádá úplně základní pravidla mluveného projevu, jaká by dobrý moderátor měl mít, a jakmile na konci zazněly "Stánky", bylo o hodnocení rozhodnuto ;) ()

dragon94 odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát, alespoň jednu hvězdičku za to, že je to koukatelné a jako clona to není nejhorší, ale ta příšerná píseň na začátku plus to neustálé "Miluju tě, Marta." To je kurva o nervy. Jinak je to celé špatně a horší talk show má snad už jen Soukup na Barrandově. Opravdu oproti Martě zlatej Suchoš s Geňou. O Krausovi nebo Šípovi nemůže být ani řeč. Všechno je to ještě navíc tak blbě sestříhaný, že to působí hrozně nepřirozně. No a korunku tomu potom dává Marek Ztracený, který nás zve na něco, co plánuje na příští rok (asi nějakej megakoncert nebo co), a my se vůbec nedozvíme na co vlastně a o čem to vlastně mluví. Co se času na hosta týče, tak tu máme Ondřeje celých 41 minut a Marka stěží 20 a to se ještě o nějakých 9 minut dělí s Ondřejem a ve zbylých 11 minutách zpívá dvě písničky a zve nás na něco co vlastně nevíme co je. Do toho tam třikrát skočí: "Miluju tě, Marta." Je to fakt zlý. Co se Marty jako osoby týče tak mi vždy přišla hrozně afektovaná a přehrávající. Jako porodkyni v soutěžích jsem ji ještě snesl, ale jako moderátorku vlastní talkshow nebo jako rádkyni v rádiu fakt ne. Vždyť ani ta kapela ji tu neposlouchá. Mimochodem myslel jsem, že talkshow mají být vtipné, ale to tady zjevně neplatí, protože já jsem se nezasmál ani jednou. ODPAD! ()

Reklama

Cesty timem 

všechny recenze uživatele

Já to na odpad nevidím. A to protože když to srovnám s koktašou, tak je to tak na dvě*. Navíc, jak tu už napsal "Romanstekl", zpívají tam naživo. Marta ikdyž tento pořad neumí (zatím), snaží se a zatím tam vždy měla hosty, které mám rád a dost mne to zajímalo. Co bude až jí takoví hosté dojdou? Nevím. Třeba to srazím na dvě *. Jejího tátu a jeho Olympic zbožňuju a děti slavných a zvlášť úspěšných jako Petr to mají hodně těžký a nechtěl bych z tohoto důvodu/pohledu třeba otce Jandu. A mnozí potomci to rovnou vzdají, zabalí nebo se věnují něčemu jinému v ústraní. Marta se snaží a ikdyž neposlouchám přímo její hudbu a skupinu, není jako zpěvačka špatná. Takže hodně štěstí! ... No a co, zkusila i tohle. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Martu Jandovou budu mít asi vždycky spojenou s kapelou Die Happy, kde mi jako zpěvačka opravdu sedí. Ani její sólová deska nazvaná Barvy není špatná, ale jako moderátorka už párkrát předvedla, že dobrá není. V talk-show Marta se to jen potvrdilo a to celkem brutálním způsobem, který hraničí s totálním nevkusem. Show Jana Krause na stejné televizní stanici to nesahá ani po kotníky a jako celek je to spíš trapné, než jakkoli vtipné... ()

EddieIron

všechny recenze uživatele

Takže, pro těch pár zakomplexovaných tydýtů: Marta Jandová je poměrně velká hvězda v Německu, kde jejího tatínka opravdu nikdo nezná. Tudíž za její úspěch Petr Janda fakt nemůže. Druhá věc je to, že první díl byl opravdu špatný, ale Marta avízovala, že není moderátorka, takže jí dám ještě pár šancí. On je taky důležitý výběr hostů a oba pánové z první části rozhodně nejsou moji oblíbenci. Uvidíme, co dál. Jo, a ten song jako znělka je fakt dost děs. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Marta Jandová na nabídku moderovat svou vlastní talk show kývla prý proto, že si chce vyzkoušet co nejvíce věcí, které jí život nabídne. Zároveň zdůraznila, že k moderování přistupuje s velkým respektem. „Já nejsem moderátorka, ale zpěvačka. A tak se i snažím svoji show moderovat. Prostě nehrát si na moderátorku, ale dělat to jako obyčejná holka,“ uvedla. [Zdroj: Super.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama