Reklama

Reklama

Griffinovi - Série 6 (2007) (série)


Griffinovi ve Star Wars (S06E01)

(epizoda)
  • Česko Blue Harvest (více)

VOD (1)

Klan Griffinových se pustí do největší sci-fi ságy v dějinách! (Disney+)

Recenze (44)

Kjuk 

všechny recenze uživatele

Tak všichni jsme si už asi všimli, že tvůrci Family Guy maj Star wars více než v oblibě. Já se musím přiznat, že mám v oblibě obojí, takže jsem byl nadšenej! Krásně jsem si připomněl první respektive čtvrtej díl Hvězdnejch válek v Griffiňácký formě! Chtěl jsem dát čtyři hvězdičky, ale za Dark Stewiho a jeho Dark hovínko jasnejch pět! ()

Helo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za prvé musím říct, že Griffiny mám nakoukané česky a tak se mi do toho zprvu nechtělo. Jenže Griffiny miluju, SW miluju a to asi mluví za vše. Místy vtipné a místy nevtipné. Jenomže ty scény, které zrovna nejsou vtipné, jsou naprosto shodné s filmem (skoro to vypadá, jako by vzali původní scénu a překreslili ji) a tak to prostě ani nemůže nudit, neboť jsou to Hvězdné Války. (Roztrhejte mě, ale CZ dabing Griffinů je prostě lepší!) ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nová naděje v příjemném, pětačtyřicetiminutovém balení, kde se projevují klasické neduhy i přednosti Family Guye - skvělé kameňáky i slabé fóry natahované do nekonečna. Narážek na neznámé pořady a celebrity tu díky Bohu vzhledem k povaze filmu tolik není. A snad úplně poprvé mi nevadí zpívání, neb Kenobiho I´ve had the time of my life bylo opravdu neodolatelné... 80% ()

BoPo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nie som fanúšik Star Wars, ale rozhodne som fanúšik Family Guy. Mám rád ich necenzúrovaný, bezohľadný humor. Tu však išli akosi len na pol plynu. Striedalo sa kvalitné rýpnutie s niečím, čo sa dá nazvať príbehovou vatou. Táto fúzia mala potenciál. Mala prakticky všetko potrebné k tomu, stať sa niečím extra. No poznáte to, keby bolo keby. ()

H34D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Svěží nápad zparodovat Star Wars dopadl velmi slušně, typický humor Family Guye se zde má o co opřít a často v konfrontaci s tím, co známe ze seriózních Hvězdných válek vyzní ještě vtipněji, než by vyzněl samostatně (logicky). Přesto je třeba podotknout, že více než dvojnásobná stopáž oproti běžným dílům za sebou zanechává i pár obětí v podobě hluchých míst... 8/10 ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama