Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílná minisérie Mělas to vědět od scénáristy Davida E. Kelleyho (Sedmilhářky) a režisérky Susanne Bierové (Noční recepční) pojednává o úspěšné terapeutce Grace Fraserové (Nicole Kidmanová), jejím manželovi Jonathanovi (Hugh Grant) a milovaném synkovi (Noah Jupe), který navštěvuje prestižní soukromou školu v New Yorku. Jejich zdánlivě idylický život se však znenadání obrátí naruby - bezcitná vražda, zmizelý manžel a místo muže, kterého Grace překvapivě tak málo znala, jen řetězec strašlivých událostí. Nechána napospas katastrofě, která před zraky veřejnosti narůstá do netušených rozměrů, a zděšena tím, že se nedokázala řídit vlastními radami, musí Grace pohřbít svůj dosavadní život a začít kvůli sobě i svému dítěti znovu. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (271)

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Musím sa priznať, že od minisérie tvorcu D. E Kelleyho a s takým špičkovým hereckým obsadením som čakala viac! Keď porovnám The Undoing napríklad s Big Little Lies alebo s úžasnou minisériou podobného zamerania, Defending Jacob, tak táto miniséria je len veľmi priemerná a pre mňa určite len na jedno pozretie a dosť. A ruku na srdce, keby tam nehrali Nicole Kidman a Hugh Grant, pravdepodobne by som nedošla ani po druhý diel a ktovie či by som to vôbec začala sledovať. Hlavná herecká dvojica dokázala udržať si ma ako diváčku, ale žiadne wow sa nekonalo, škoda. Po prvej epizóde som mala skôr rozpačité pocity a dojmy, druhá epizóda už bola lepšia, napínavá a thrillerová. Trojka ma miestami nudila a pripomínalo to skôr nejakú zdĺhavú detektívku ako napínavý thriller. Štvrtý diel bol veru najnudnejší, piaty zase najlepší a posledný len priemerný a bez nejakého grandiózného rozuzlenia a finále, ktoré by nám divákom vyrazilo dych. Mohol byť z toho kľudne len celovečerný film!!! Nicole Kidman tu nehrá ako o dušu, aspoň som mala tento pocit, neviem. Hugh Grant je tu až prekvapujúco dobrý. Skoro všetky ostatné postavy mi boli strašne nesympatické, asi najviac otec Grace. Zavraždená obeť, mladá umelkyňa, mi bola ukradnutá. Okrem iného vybrali tak mladú herečku, že toho svojho syna by musela mať v pätnástich a Hugh Grant vyzeral vedľa nej ako dedko. A tiež si myslím, že zábery na jej nahé telo v prvej epizóde neboli nevyhnutné, pripadalo mi to, akoby tým len chceli nalákať divákov, aby sledovali ďalej. Každopádne to bola veľmi čudná ženská a jej konanie sa ani veľmi nevysvetlilo. Neviem no, mohlo to byť lepšie!!! 3,5* ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Videla som e1, 2 a dosť ma štvalo, že ich idea hľadania zmiznutého manžela sa obmädzuje na obnolávanie hotelov, plus ma Nicol výraz "oh bože, čo ak je zlý" už predsa len začínal nudiť. Snažila o 107 a režisér má ňáku úchylku na detaily rozslzeného červeného oka blúdiaceho pohľadom. Nuž tak som potom skočila aspoň na e5+6 a myslím, že som o nič neprišla. Hugh sa na Jonathana ale hodil dobre a najsympatickejší z ansáblu bol teenager Henry. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Boj so scenárom, dokonalá posh atmosféra, súdna sieň, inteligentní ľudia a tak podobne. Ako ukáže záver, skôr tu ide o psychologické prvky než o tie detektívne, čiže záver asi rozdelí publikum na dve polovice. Málokto sa ale bude sťažovať na vizuál, lahôdkové obsadenie, budovanie napätia či Bierovej schopnosti. Čiže vo výsledku možno mierne sklamanie, ale kto má rád deväťdesiatkové retro a náhľady do tak trochu pop predstavy o myslení vrahov a ich blízkych, užije si do sýtosti. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jeden z těch seriálů.který mi (podobně jako třeba podobně laděné Sedmilhářky) sednul natolik,že jsem neměl potřebu v něm hledat mouchy - jakkoliv by to šlo.Snad jen ten konec byl takový ne úplně nepovedený,ale po všech těch odhaleních a zvratech sem čekal asi trochu něco intenzivnějšího - jiného.Z herců jasně nejlepší staromódní zmrd Donalda Sutherlanda.Naopak u Granta sem kolikrát nebyl schopen rozpoznat,jestli je tak dobrej a nebo úplně marnej...80% ()

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl až dva držely stále v očekávání kvalitní detektivky či psychothrilleru. Díl od dílu se pak začal propadat v čím dál tím větší nudu plnou rádoby objevných dialogů, které byly ve skutečnosti naprosto prázdné a děj nikam neposouvající. Poslední díl pak naprosto zabil veškeré šance na kvalitní vyvrcholení. Spoiler alert: "Kdy od začátku víte, že to udělal Grant a ani v tom autě se nezabijou či sebevraždu nespáchá". Veliké zklamání a nic na co bych si vzpomněl za pár dní a komukoliv rád doporučil. Snad jen ten Grant se Sutherlandem hráli obstojně. 63%. PS: Jestli někdo viděl v mém profilu v sekci Minisérie, už tomu tak není. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (6)

  • Herec Michael Devine, který hraje detektiva Paula O'Rourkea, byl skutečným detektivem seržantem newyorské policie i v reálném životě. (MTHRFCKR)

Reklama

Reklama