Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílná minisérie Mělas to vědět od scénáristy Davida E. Kelleyho (Sedmilhářky) a režisérky Susanne Bierové (Noční recepční) pojednává o úspěšné terapeutce Grace Fraserové (Nicole Kidmanová), jejím manželovi Jonathanovi (Hugh Grant) a milovaném synkovi (Noah Jupe), který navštěvuje prestižní soukromou školu v New Yorku. Jejich zdánlivě idylický život se však znenadání obrátí naruby - bezcitná vražda, zmizelý manžel a místo muže, kterého Grace překvapivě tak málo znala, jen řetězec strašlivých událostí. Nechána napospas katastrofě, která před zraky veřejnosti narůstá do netušených rozměrů, a zděšena tím, že se nedokázala řídit vlastními radami, musí Grace pohřbít svůj dosavadní život a začít kvůli sobě i svému dítěti znovu. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (271)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Pred 15 rokmi by z toho bol dvojhodinový kino film s rozpočtom okolo 50 mega, dnes miesto toho dostávame uťahaný uspávajúci seriál. Pravdaže, nie je to Netflix ale HBO, takže remeslo je solídne (i keď nemá to vizuálny cit Big Little Lies či Euphorie), herci fantastickí (ostatne najmä o ústrednej dvojici to je), ale príbeh je rozťahaný a falošné stopy samoúčelné, že keď dôjde na konci k finálnej konfrontácii, dramatický efekt je udupaný predošlými hodinami zbytočnej vaty (nehovoriac o tom, že záverečná naháňačka je čistý overkill). ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

6/6 Průměrný thriller Jean Hanff Korelitzové bych zcela určitě vynechala, ale v seriálové podobě, která navazuje na to dobré ze Sedmilhářek (podle obdobně průměrné Liane Moriarty), je to zase velká paráda. Současné quality TV svědčí tvůrci ponechaní ve svém žánru (Kelley a soudnička) a zralé filmové hvězdy, pro které je malé plátno zajímavá změna. Kidmanka bok po boku s Grantem tvoří napětí bez nejmenšího zaváhání a nechávají vedle sebe vyzrát takové jako Lily Rabe, které televize zatím definovala. Občas minisérie s velkými cliffhangery skutečně neuškodí. Je to ostatně trik starý jako kinematografie sama. #hbo ()

Reklama

slord 

všechny recenze uživatele

HBO ponúklo fajn minisériu, ktorá je slušne atmosférická. S napätím pracuje veľmi dobre, postupne odkrýva malé detaily a pohráva sa s divákom, ktorý si nie je ničím istý až do úplného konca. Malo to dobrý potenciál a mohol z toho byť kvalitný zárez, avšak záverečné odhalenie to trochu zkazilo. Ale Grant (zahral to parádne, a divák si nebol pri jeho postave ničím istý) a Kidman (slušne mu sekundovala, aj keď postupom času jej postava stráca na zaujímavosti) zahrali manželský pár veľmi dobre. Ešte by som vypichol aj Donalda Sutherlanda (old fashion cocksucker), ktorý je tú výborný a jeho rola, aj keď nie je nejaká veľká, tak ju dal na pána a bavil ma. Solídna detektívka, ktorú sfúknete celkom rýchlo a nenudíte sa pri jej sledovaní, záver síce nebol bohvieaký, ale celkový dojem z tejto série je dosť fajn. 7/10 ()

nineweh 

všechny recenze uživatele

Celou dobu si to drží čtyřhvězdičkovou úroveň, je to solidně napínavé, divák je často sváděn (nejen) z cesty, i když tu a tam se objeví nějaké to detektivkové klišé. Navíc hlavní roli vůbec nehraje přespříliš vyžehlená Kidmanka nebo dokonale zhnusnělý Grant, ale můj milovaný New York, to, že tvůrci natáčeli v autentických lokacích, je asi největší devíza tohohle seriálu. Ale ten konec? Ten byl navzdory snaze udělat to co nejvíc napínavé dost anti-climactic a tak trochu to shodil. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jeden z těch seriálů.který mi (podobně jako třeba podobně laděné Sedmilhářky) sednul natolik,že jsem neměl potřebu v něm hledat mouchy - jakkoliv by to šlo.Snad jen ten konec byl takový ne úplně nepovedený,ale po všech těch odhaleních a zvratech sem čekal asi trochu něco intenzivnějšího - jiného.Z herců jasně nejlepší staromódní zmrd Donalda Sutherlanda.Naopak u Granta sem kolikrát nebyl schopen rozpoznat,jestli je tak dobrej a nebo úplně marnej...80% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (6)

  • Herec Michael Devine, který hraje detektiva Paula O'Rourkea, byl skutečným detektivem seržantem newyorské policie i v reálném životě. (MTHRFCKR)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno