Reklama

Reklama

Deník zasloužilé matky

(seriál)
  • USA Reba
USA, (2001–2007), 45 h 32 min (Minutáž: 20–44 min)

Hrají:

Reba McEntire, JoAnna Garcia Swisher, Christopher Rich, Steve Howey, Scarlett Pomers, Melissa Peterman, Park Overall, Masi Oka, Victor Webster (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(125)

Obsahy(1)

Reba zjišťuje, že být svobodnou matkou je v dnešní době pěkná nádeničina. Musí se totiž starat nejen o svoje tři děti, ale i o zetě, vnučku, bývalého manžela a jeho neurotickou ženu. (oficiální text distributora)

Recenze (131)

cheonsacz 

všechny recenze uživatele

Výborný sitcom :) Reba je skvělá postava a všechny postavy jsou strašně sympatické a Steve Howey je neuvěřitelně vtipný. On je blbý přesně tím roztomilým způsobem, který mám tak ráda :D a kdo by si dokázal nezamilovat Barbru Jean? Její postava je v seriálu nejlepší a obdivuju Melissu Peterman jak dokázala zhubnout i když tím její postava ubrala na sympatiích a vtipnosti. Není to sice ten nejlepší, nejvtipnější a nejzábavnější sitcom, ale zabaví a obsazení je fakt milé a sympatické :) nechápu to nízké hodnocení... ale mě se většinou líbí i to co ostatním ne a naopak :D ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

V téhle rodině je těžké si udržet zdravou mysl. Zešílela bych! :D Reba má nervy ze železa, jinak to nechápu. Nevěrného ex manžela i jeho "ženušku" bych vyrazila ze dveří hned jakmile by se tam zjevili. A ne že mi budou lézt do domu kdy se jim zachce. Vdanou dcerku s manželem i jejich dcerou bych též co nejdříve odporoučela. Nebo aspoň nějak vymyslela společné podílení se na domácnosti a ne že je budu všechny živit! Ještě, když to jsou nevděční spratci. Mladší dcerce bych nasekala na holou, aby se taky trošku srovnala. A nejmladší synáček? :D Jemu bych poradila zapnout mozek. No, každá rodina je šílená, ale tohle byl občas fakt extrém. ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele

Horších 70%. Nesleduju to sice pravidelně, protože jsem obvykle v práci, ale pár dílů už jsem viděl. Není to špatné, nicméně na TOP sitcomy to zdaleka nemá. Je tam dost hluhých míst a občas vtipy vtipné příliš nejsou. Na to, že jsem to viděl jen občas, tak se mi zdá, že jsou tam vtipy dost sobě podobné. Nicméně, i přesto je to stále dost zábavné na to, aby to mělo hodnocení okolo 60%. Howgh! ()

Clairiss 

všechny recenze uživatele

Nic-neřešící bývalý manžel, jeho nová šílená manželka, puberťačka, co si dělá co chce, nejmladší dítě - syn, co všemu věří, starší dcera, která je namyšlená a myslí jen na sebe a jedna velká , občas hroutící se ženská s rezavými vlasy, co by nejraději novou manželku svého bývalého manžela - zubaře - zabila. Krásná střední cesta mezi běžícími seriály v televizích, něco, co nemusíte přepínat a říkat si "Panebože, ať už ta blbost skončí.". Komické situace a ještě komičtější řešení těchto problémů je skvělé strávené odpoledne u televize. Je pravda, že komediálních seriálů je spousty, ale tento u mne vyniká a nevadí mi stálé opakování jednoho dílu ráno, odpoledne , večer a další den na jiné stanici. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Jediné, co mi na tomto super sitcomu vadilo (mírně řečeno) byla ta arogantní a nevychová pizda Scarlett Pomers (Rebina mladší dcera) kterou bych liskal od rána do večera. A na ni je krásně vidět naprosté selhání amerického výchovného systému. Na 2.str. by mě to nemělo tak překvapovat, když si uvědomím,že svou vysoce otravnou přítomností, kurvila i Star Trek Voyager. Plný počet za asi tu nejšílenější a nejlepší postavu celého s., ano je to Barbra Jean!!!:))) Dodnes nevím, zda jsem ji chtěl tleskat, nebo ji zaškrtit.:) ()

Galerie (151)

Zajímavosti (5)

  • Reba McEntire byla nominována na Zlatý glóbus za nejlepší ženský výkon v muzikálním nebo komediálním seriálu. (freddy)
  • Hlavní herecká představitelka seriálu, Reba McEntire, je velmi slavná country zpěvačka. Složila a nazpívala písničku I'm a Survivor, jejíž upravená verze je znělkou seriálu. (salamandrr)
  • Scarlett Pomers se po návratu k natáčení dočkala v 1. epizodě 6. série bouřlivého potlesku diváků. O její absenci v 5. sérii jsou v této epizodě dvě narážky. (Tsuki003)

Reklama

Reklama