Reklama

Reklama

Noční můra v Elm Street 3: Bojovníci ze sna

  • USA A Nightmare on Elm Street 3: Dream Warriors (více)
Trailer

Freddy Krueger se vrací. Stačí jen, aby některá z jeho obětí zavřela oči a s přicházejícím spánkem vstoupila do prokletého domu v Elm Street. Mladá lékařka Nancy Thompsonová tuší, že její pacienty netrápí těžké sny, ale ohrožuje démonický vrah. Naopak doktorka Simmsová sny svých pacientů spojuje se sexuálními problémy. Aniž si to uvědomuje, dává díky svému způsobu léčby šanci Freddymu - a ten nikdy nezaváhá. (Warner Home Video CZ)

(více)

Diskuze

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Scéna s televizí a "Freddyho výstup ve studiu" je nejlepší. Mohu mít otázku? Koho tohle zajímá?😊

E´Tonno

E´Tonno (hodnocení, recenze)

Ten obsah je akože čo? Mali by ste tam napísať na začiatok slovíčko "SPOILER:"

Cordell

Cordell (hodnocení, recenze)

Tak po letech jsem videl Nocni Muru 3, muzu rict jako jisty kouzlo ma, nostalgie to je ale ty herecky vykony, hlasky to je spis komedie na pobaveni a moc pratel uz s tim dnes clovek nepohosti :D Tak treba scena, kde sestricka laka kluka do pokoje, potom z pusi vyleti ji jazyk a to ho pripouta :D To je fakt moc kyc a do toho hloupy dialogy :D Inteligetni clovek uz to asi dnes koukat nebude.

frajerka

frajerka (hodnocení, recenze)

Tak toto je najlepší diel tejto kultovnej série !Malo to atmosféru aj docela dobre efekty !

DJ Obelix

DJ Obelix (hodnocení, recenze)

Slasher23: Pokud myslíš dabovanou verzi, která koluje po internetu, tak je to Nightwish - Ghost Love. Předpokládám, že autor stopy neměl nahraný hudební podkres v titulkách, protože by tam správně měli hrát Dokken - Dream Warriors. Nevím ale, co ho vedlo k tomu tam dát místo toho Nightwish. Je jasné, že na Nově to takhle běžet nemohlo, protože písnička je přibližně o 10 let mladší, než bylo první uvedení u nás na Nově...

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Naopak, jednoznačně využitá šance. :-) Jsem rád, že nejsem sám, kdo si to myslí a že hodnocení je stále lepší. Z kdysi "modrého" filmu se Dream Warriors dostali už na 72%. Výborně.

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Grid: Co se týče Nightwish, jedná se stoprocentně o něčí hudebně-pirátský vtípek. Ve skutečnosti tam hraje americká hard rocková kapela Dokken skladbu Dream Warriors, složenou přímo pro film. Jiná (o dva roky starší) skladba Dokken - Into The Fire - zazní 2x přímo ve filmu. Pouští si ji Patricia Arquette na kazeťáku. Všechnu ostatní hudbu složil pro tento film slavný Angelo Badalamenti. O vtípku s Nightwish už jsem slyšel. Je to samozřejmě naprostý nonsens.

Grid

Grid (hodnocení, recenze)

může mi někdo vysvětlit, jak může v tomto bombastickém filmu z osmdesátých let hrát nakonci v titulcích neméně bombastická kapela nightwish? že by to bylo jen v dodatečné češtině? děkuji za odpověď

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Pro mě to bylo to nejpravější ořechové. :-) Jinak jsem rád, že jsem dvojku viděl z prvních pěti dílů až jako poslední. Taky každému radím, aby ji přeskočil.

MisoSR

MisoSR (hodnocení, recenze)

NOES 3 mi dokázal ako tak zašiť otvorenú ranu, kt. mi ostala po nehoráznej dvojke. Ale aj tak to nebolo to pravé orechové ako NOES 1. Do štvorky vkladám nemalé nádeje tak dúfam, že neostanem sklamaný:/

Croma

Croma (hodnocení, recenze)

Je to obdobná sranda jako ostatní noční můry, nové efekty, skvělý závěr

2-Xtreme

2-Xtreme (hodnocení, recenze)

Po Cravenových nočným morách najvydarenejšia čast. No ale aj tu Craven zasahoval :)

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Paldini: Nepodchytitelné balancování mezi realitou a snem, kdy si divák není jist co je skutečnost a co noční můra, bylo už v prvním filmu (scéna s telefonem). O popření pravidel těžko hovořit. Sen nemá pevná pravidla a jistá surreálnost je pevnou součástí příběhu.

Související novinky

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

13.12.2022

Svět filmové hudby přišel o jeden ze svých významných hlasů, ve věku pětaosmdesáti let totiž v neděli v New Jersey zemřel americký hudební skladatel Angelo Badalamenti. Informaci o úmrtí zveřejnili… (více)

Darabontova procházka s mrtvolami

Darabontova procházka s mrtvolami

13.08.2009

Známe ho především jako tvůrce Vykoupení z věznice Shawshank, ale Frank Darabont se odjakživa rád brodil především zatuchlými hororovými vodami. Začínal jako scenárista třetí Noční můry, druhé Mouchy… (více)

Reklama

Reklama