Reklama

Reklama

Bezstarostný pohodář Nyles (Andy Samberg) se na opulentní kalifornské svatbě kouše nudou. Stejně jako nevázaná a mírně cynická sestra nevěsty Sarah (Cristin Milioti). Když spolu uvíznou v časové smyčce a prožívají ten samý svatební den znovu a znovu, hledají způsoby, jak se zabavit, nebo alespoň nezbláznit. Ať udělají cokoliv, ráno neponesou žádné následky, a tak postupně ztrácejí veškeré zábrany... Chytrá i ztřeštěná letní komedie vás rozesměje nahlas a zároveň vám připomene, že i když zdánlivě na ničem nezáleží, stojí za to zachovat si aspoň trochu lidskosti a lásky. (Aerofilms)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (324)

lamps 

všechny recenze uživatele

'Nejpohodovější komedie' jednoho z nejméně pohodových letních období za celé století se opírá o koncept, který sice stále není úplně provařený, ale má své jasné limity. Dvojice hlavních hrdinů, kteří jsou fajn a hrají je sympatičtí herci, objevuje v časové smyčce dlouho odkládanou lásku a hlavní ozvláštnění tkví tentokrát v tom, že lhostejný protagonista prochází spirálou již od úplného začátku a naprosto rezignuje na možnost vyproštění. To je bezesporu dobrý nápad, skrze nějž se pozornost obrací na samotný vztah s cynickou Sarah a na novou perspektivu romantického života uvnitř nekonečné smyčky - škoda, že z toho ve finále vzejde tak málo opravdu vtipných a originálních hrátek. Mohlo se dít v podstatě cokoli, ale film někdy v polovině zanevře na objevování nových cest a vydává se tou nejjednodušší, přičemž ani pořádně nezužitkuje nadějného 'masového' vraha v podání J.K. Simmonse (nebo tedy zužitkuje, ale dost sentimentálním způsobem). Oceňuji nápad, zasazení do prosluněného kalifornského prostředí i výběr herců, ale kdyby se ubralo na strnulých proslovech a přidalo na tempu, určitě bych byl mnohem spokojenější. 60% ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Pohodová letní oddechovka, které nejde ani zdaleka tak za hranu absurdity, jak by se mi líbilo. Trio Samberg, Milioti a Simmons je však skvělé a Palm Spings tak udrží celkem bez problémů nad průměrem. Nejvíc mě ale zklamal konec, který není zdaleka tak dobře vypointovaný, jak by mohl (on vlastně jen tak vyšumí do ztracena). Jako komedie povedené, ale nemůžu se ubránit pocitu, že po těch skvělých ohlasech jsem trochu zklamaný... ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrá time loop oddechovka se sympatickým Andym Sambergem a zvláštně atraktivní Cristin Milioti ( čtěte Alita ). Hlavní hrdina je uvězněn v časové smyčce na svatbě a doslova si to užívá. Nejen, že si to může rozdat s kýmkoliv, ale může páchat nespočet sebevražd, avšak bolest je stejná. Do toho jej loví poblázněný J.K. Simmons a rozehrává romantickou hru s Alitou. První půlka je vtipná a zábavná, druhá se přehoupne spíše v Drama, přesto velmi zábavný a veselý počin dělaný s nadšením. Příběh****, Akce>Ne, Humor****, Násilí*, Zábavnost****, Hudba****, Vizuál****, Atmosféra***, Napětí*. 7/10. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Hezká originální komedie, která kombinuje hlavní myšlenku Na hraně zítřka popř. ARQ a dává jí dokupy s občasným humorem a vtipným nápadem svatebního dne, který kvůli přírodní síle prožívá hlavní hrdina pořád dokola. Místy to má zábavné scény, humoru je pomálu, ale dostačuje a hlavní herec Andy Samberg (Můj otec je šílenec) s Cristin Milioti si krásně zabírají místo pro své výkony v asistenci J.K. Simmonse, jakožto lovce, který je chce v každém dni zabít. Z nápadu se dalo podle mého vytěžit daleko víc, ale i tak je to dostačující, hezká komedie, na kterou si ale bohužel za týden už nevzpomenu. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem víc. Aby se to jen vzdáleně dalo připodobnit k Hromnicím, muselo by to být lépe obsazeno, lépe zahráno, lépe napsáno, určité pasáže fajn byly, však poskrovnu. Otravovala jsem se celou dobu, přitom skutečné peklo přišlo až při projekci následující hrůzy s názvem Ta druhá. Dvě slabé záležitosti, tato sice výrazně vkusnější, no ale já se ptám: kam se nám poděly všechny sympatické a pohledné bytosti? Teskním po mladinké Cameron Diaz, Meg Ryan, Andie McDowell, Heleně Bonham Carter a všech dalších bystrých, zábavných, fotogenických divách filmového plátna. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (20)

  • Kvôli pandémii Covid-19 film nebol vysielaný v kinách. (Arsenal83)
  • Pri natáčaní svadobnej recepcie bola teplota nad 30 stupňov Celzia a na scéne sa objavilo obrovské množstvo hmyzu. Potom ho museli digitálne odstraňovať. (Arsenal83)
  • Andy Samberg chce, aby sa vedelo, že Nylesova poloha roztiahnutého orla na posteli v prvej scéne s Misty (Meredith Hagner) v ich hotelovej izbe bola v scenári a „nie jeho hereckou voľbou“. (Arsenal83)

Související novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (více)

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

03.02.2021

Dnes odpoledne byl zveřejněn kompletní seznam nominací pro 78. ročník Zlatých glóbů. A stále výrazněji se ukazuje, že streamovací služby v těchto oceněních upevňují svou pozici. Netflix si letos… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama