Reklama

Reklama

Obsahy(1)

SuperStar je zpět! Poprvé v historii nejoblíbenější pěvecké show v Čechách a na Slovensku usedne za porotcovský stůl hned pět velkých osobností česko-slovenského showbyznysu: moderátor a showman Leoš Mareš, zpěvačka a finalistka 1. česko-slovenské SuperStar Monika Bagárová, skvělá herečka Patricie Pagáčová, výjimečný muzikant a bavič Marián Čekovský a legendární Paľo Habera. Buďte společně s nimi na začátku hledání nové SuperStar! (TV Nova)

(více)

Recenze (60)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Hrozná porota, ve které nikdo kromě Habery nemá se zpěvem nic společného, soutěžící postupující hlavně na základě strašně smutných životních příběhů (aspoň teda většinou, kdyby mě náhodou chtěl nějaký zarytý fanoušek nařknout, že se to asi jednou nesplnilo) a těch soutěžících, co umí zpívat, je tam výrazně míň něž těch všech, co postupují. Ale guilty pleasure je guilty pleasure, tak aspoň ta 1* ()

tyna97 

všechny recenze uživatele

Hvězdička za Palův zpěv hned v prvním díle. Dále uvidíme. Březen – porotci mají absolutní hudební hluch, slyší něco, co tam není a naopak neslyší to, co tam opravdu je. "Poprvé v historii 5 porotců". Proč?! Složenina z moderátora (ne, zpěvák to není), herečky, někoho, koho bohužel ani neznám, Bagárové (která se chová, jak kdyby daný "zpěváky" stvořila sama a která mě dost uzemňuje svými /za mě/ hrozně neupřímnými a umělými proslovy, o jejích podivných outfitech nemluvím, na to by Nova mohla udělat jinou "soutěž") a Pala, který si to všechno musí trpět již od samých začátků téhle nesmyslnosti. Životní příběhy vládnou všemu a když jej nemáš dostatečně zajímavý, silný a dojemný, NEpostoupíš. ()

Reklama

Matrinx odpad!

všechny recenze uživatele

Nekompetentní porota, jejich mnohdy nevhodné neseriozní chování, přílišná orientace na vyloženě netalentované účinkující. Radši bych tam místo té hvězdičky z Ulice viděl třeba Irglovou (která má i Oscara za filmovou hudbu), serioznější chování porotců bez falše, chujovin a bez osobních útoků (televizní tvorba by měla splňovat jakési minima etikety, obzvláště v hlavním vysílacím čase). Jaksi v neposlední řadě by se hodil i větší důraz na účinkující, kteří mají vážně šanci se stát onou Superstar, vážně se nepotřebuji koukat na "seznamovací filmeček" a dvě skladby někoho, kdo vážně nemá šanci postoupit. Zazpívat si jako pračka si totiž můžu úplně v pohodě sám... Zajímalo by mě, jak by to dopadlo, kdyby Superstar (nebo něco takového) dělala Česká televize :) ()

dogma97 odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, s chlastem v ruce a nejlépe se stejně uvolněnými společníky by se ty dvě hodiny daly přežít - pokud by se ovšem tento formát obešel bez aranžovaných scének "budí mě TV štáb a jsem nahá", nepokrytá kalkulace se "zamilovaným párem" a nesnesitelně slizského Mareše, který komentuje výhradně fyzický vzhled zpěvaček a jejich interakce s mužskými kolegy. ()

Karp

všechny recenze uživatele

Je asi evidentní, že vítězové předešlých Superstar se za ty roky spíše neprosazovali. Jedním z důvodů je i to, že byli vybíráni lidé, kteří sice uměli výborně zpívat, ale jejich potenciál oslovit publikum byl téměř mizivý. Proto nemusí být špatné umístit do poroty někoho, koho bychom mohli označit za člověka z lidu, který podpoří i toho, kdo sice není bezchybný, ale má šanci uspět. Ostatně řada profesionálních zpěváků a zpěvaček naživo nepředvádí zrovna vrcholové umění a bez zásahu elektroniky a zvukařů jsou pouze průměrnými interprety. Často ale mají to něco potřebné navíc. Není to tedy jen a jen o zpěvu. Nicméně asi stačilo osadit porotu jedním takovým člověkem a ne nutně dvěma. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Poprvé v historii se SuperStar vysílala na obou televizích TV Nova a Markíza zároveň ve stejný čas. (TheSlezy)
  • Poprvé v historii této pěvecké show v Čechách a na Slovensku usedlo za porotcovský stůl hned pět velkých osobností česko-slovenského showbyznysu. (TheSlezy)
  • V superfinále, které bylo 31. 5. 2020, přišlo celkem 675 000 SMS hlasů. (TheSlezy)

Reklama

Reklama