Reklama

Reklama

Obsahy(1)

SuperStar je zpět! Poprvé v historii nejoblíbenější pěvecké show v Čechách a na Slovensku usedne za porotcovský stůl hned pět velkých osobností česko-slovenského showbyznysu: moderátor a showman Leoš Mareš, zpěvačka a finalistka 1. česko-slovenské SuperStar Monika Bagárová, skvělá herečka Patricie Pagáčová, výjimečný muzikant a bavič Marián Čekovský a legendární Paľo Habera. Buďte společně s nimi na začátku hledání nové SuperStar! (TV Nova)

(více)

Recenze (60)

fixaman 

všechny recenze uživatele

SuperStar našla nové dno. V porotě sedí převážně nezpěváci (když Habera zpíval Shallow, propadal jsem se hanbou) a k nim navíc jeden rádoby komik, který umí jen špatně recitovat, ale hodnotí lidi nejpřísněji. Zcela nejnesitelnější je ale Patricie, která se zcela očividně postiženým lidem nepokrytě směje, hází znechucené pohledy, když někdo neodpovídá jejím módním požadavkům a která by si zasloužila pořádně profackovat, aby se probrala. Je to typ holky, která ve škole šikanovala slabší a očividně z toho nikdy nevyrostla. Z lidí jako je ona je mi fyzicky zle. K tomu přidejte rasistické a homofobní komentáře porotců a je vymalováno. Takhle fakt ne. V roce 2020 očekávám od televizní zábavy vyšší úroveň. ()

dogma97 odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, s chlastem v ruce a nejlépe se stejně uvolněnými společníky by se ty dvě hodiny daly přežít - pokud by se ovšem tento formát obešel bez aranžovaných scének "budí mě TV štáb a jsem nahá", nepokrytá kalkulace se "zamilovaným párem" a nesnesitelně slizského Mareše, který komentuje výhradně fyzický vzhled zpěvaček a jejich interakce s mužskými kolegy. ()

Reklama

herr_carter

všechny recenze uživatele

Vrchol svinstva a žumpa největší ! O tom, kdo bude nebo nebude superstar, rozhodují nezpěváci a špatní herci. Jediný platný člen poroty, zpěvák Habera, zase svou pozici znevažuje totální a přehnanou arogancí a ani se ten maniak neumí do televize obléct. Solaříková by zase z fleku mohla rozdávat svůj um na výpadovce na Znojmo. Fakt šílené, zajímalo by mně, kdo vybírá porotu a jaká jsou kritéria ( i když v momentě, kdy Cristovao reprezntuje v eurovisi, si člověk asi musí zvyknout, že žije v Absurdistánu)................ ()

Lukrecie odpad!

všechny recenze uživatele

X let jsem tento formát neviděla a nehodlám to již opakovat. DÁVÁM ODPAD, a to ne kvůli soutěžícím, ale KVŮLI POROTĚ. Její hodnocení je velmi prapodivné. Nechají projít průměrného ničím nezajímavého soutěžícího nebo jen někoho, že je dobrý týpek, ale zpěv nic moc. A pak tam zkoupou téměř hotovou zpěvačku, že je jen hezká tvářička. Habera si nevidí na špičku nosu v porotě má hezkou tvářičku - nezpěvačku. Kritika Pagáčové (i když jako herečku ji mám velmi ráda) je zde zcela na místě. To je jako kdyby u taneční soutěže hodnotil někdo, kdo tanci vůbec nerozumí. To ubírá soutěži na úrovni a věrohodnosti. Zákulisí této soutěže musí být pěkný hnus a prosakuje k divákům právě v chování poroty!!! Habera je nechutně hnusnej, nepříjemnej a zlej. Chápu, že má jako předseda velkou zodpovědnost a asi i nějaký scénář, ale má za to královsky zaplaceno, tak se má ovládat. Ale nemá právo se na někom vybíjet, zchlazovat si žáhu nebo dokonce i ponižovat. A pokud nemáte na "hvězdnou pěchotu" tak to pak nemůžete házet na nadějné zpěváky. Ta už tam dávno nemá co dělat. Nebo někoho hanit za jeho názor např. na ekologii! Největší pohodář, profík a sympaťák poroty je Marián a pak Monika. Zahraničním formátům nesaháte ani po kotníky. Tam jsou totiž vyzrálé osobnosti, profíci, co se chovají slušně, lidsky a empaticky. A nakonec - ti nejlepší se prosadí i bez vaší stupidní a slizké soutěže! ()

Toka 

všechny recenze uživatele

Superstar je reality show a přesně tak je k tomu potřeba přistupovat. Jako hudebně založenému člověku se mi u toho skvěle relaxuje a leckdy i někteří zpěváci potěší mou hudební duši. K formátu není co dodat, ten přináší vše, co by člověk od podobné soutěže mohl chtít. Casting s dobrými i špatnými výkony, dynamické čtveřice, doplňující se dvojice, solo s kapelou. Víc toho opravdu nepotřebuju. Vypadá to, že díly jsou o něco více sestříhané, aby se natáhl čas, než začnou živé přenosy a skončí karanténa. Co se týče poroty, tak za mě je to jeden z nejlepších výběrů, který kdy Superstar měla. Překonat ho mohlo snad jenom trio Osvaldová, Soukup a Hejma. Palo Habera je jako porotce v podstatě už nutností. Jestli o něj Superstar někdy přijde, tak je to její konec. Habera je velmi charismatický člověk a hodnocení jsou bez výhrady objektivní. Monika Bagárová si sama soutěží prošla a přináší pohled, který ostatním porotcům může uniknout. Novým objevem je bezpochyby Marián Čekovský. Jeho roli po těch pár dílech vnímám podobně jako u Pala. Marián by se měl stát trvalým osazenstvem. Svým profesionálním vhledem a lidskostí skvěle doplňuje ostatní porotce a kontrastuje s Palem. Aby toho nebylo málo, tak občas na klavír doplní zpěváky a to je vždycky radost poslouchat. To bychom měli hudební křídlo. Patricie Pagáčová je hodně kritizovaná a dle mého neprávem. Je terčem kritiky převážně z toho důvodu, že není hudebně založená. Jenže tuhle soutěž, celé finále s deseti zpěváky nerozhodujou lidé jako Marián nebo Palo, ale právě obyčejní lidé hudbou nepolíbení, jako je Patricie. A přesně proto do té poroty patří. Její úkol je hodnotit soutěžící i podle prachobyčejných sympatií. Tento kvartet doplňuje Leoš Mareš, který se z pozice moderátora přesunul do pozice porotce a podle mého to byl skvělý tah produkce. Leoš má dostatek sebereflexe na to, aby věděl, kde je jeho místo. A to vyplňuje naprosto přesně. Z části porotce, z části moderátor. Tím, že sedí v porotě, tak si mnohem častěji utahuje ze svého hudebního "talentu" a odlehčuje atmosféru jak pro diváka, tak pro samotné soutěžící. Tuto roli dělá z pozice porotce překvapivě lépe, než jí dělal jako moderátor. K samotným soutěžícím se mi hledá cesta o něco hůře, než v posledním ročníku z roku 2018. Trvalo to v podstatě až do finále, kde se to úplně otočilo. Z finálové pětice jsem to přál čtyřem z nich. Celkově vzato, když přimhouřím oči nad zkrácením formátem živých přenosů nebo produkčních failů, byla tato řada nejvíce autentickou záležitostí za celou dosavadní šestnáctiletou existenci soutěže. Některé ročníky mi splývají, tenhle si budu jednoznačně pamatovat. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Poprvé v historii mohli použít soutěžící kromě kytary také klavír. (TheSlezy)
  • Leoš Mareš dostal za roli porotoce honorář 200 000 eur (5 milionů korun). (ČSFD)
  • „Když nabídka na SuperStar přišla, tak jsem věděla, že lidé budou řešit to, že nejsem zpěvačka, že se jim to nebude zamlouvat a budou si klást otázku, proč tam jsem. Taky jsem si ji kladla. Ptala jsem se, co tam vlastně budu dělat. Produkce mi ale vysvětlila, že chtějí, abych byla hlas lidu, abych tam přinesla přirozené a bezprostřední reakce, že se ode mě neočekává odborné hodnocení zpěvu. Na to jsem si řekla, že to mi dává smysl. Teď se jen děje to, co jsme očekávali. A když si vezmu, že moje práce je vyvolávat emoce, tak je vlastně dobře, že to lidé řeší,“ prohlásila Patricie Pagáčová poté, co se na ní snesla kritika za její výkon v porotě. (Duoscop)

Reklama

Reklama