Reklama

Reklama

Obsahy(1)

SuperStar je zpět! Poprvé v historii nejoblíbenější pěvecké show v Čechách a na Slovensku usedne za porotcovský stůl hned pět velkých osobností česko-slovenského showbyznysu: moderátor a showman Leoš Mareš, zpěvačka a finalistka 1. česko-slovenské SuperStar Monika Bagárová, skvělá herečka Patricie Pagáčová, výjimečný muzikant a bavič Marián Čekovský a legendární Paľo Habera. Buďte společně s nimi na začátku hledání nové SuperStar! (TV Nova)

(více)

Recenze (60)

kingik 

všechny recenze uživatele

Šukantní i kulantní porota, která zvedá (genitálie) ze židlí. A paradoxně vůbec nic neoživuje. Jediným oživením by bylo znovu nalezení Zbyňka Drdy a jeho postavení před porotu, kde by obhajoval svoje někdejší vítězství. Již léta čekám na jeho nové album a propagační materiály s ním, vzácností je zejména školní penál s jeho hlavou, mezi lidmi jich koluje jen pět, neb se jedná o limitovanou edici. Každou Snídani s Novou mám však ihned hezčí, neboť lahodné thé popíjím z hrnku, na kterém se skví Drdova vodnická hlava. A ani se mi po ránu "Láska, nechce cestovať tým vlakom", když totiž vyjdu na Ulici, sklátí mě Pagáčová, která prostě musí být hlasem (k)lidu, což je vyvážený protipól proti pokleslosti vyčpělého hledání pěveckého talentu, které zdejší pódiové luhy a háje už ani nechtějí. Na co Nově pouhých pět členů poroty, proč rovnou nenasadit dvacet členů poroty, rád bych si vyposlechl názor i Martina Pouvy a rosničky Karla Kašáka. A upřímně mě dojímá, když Bendig po letech ohne Bagárovou, když se náhle zjeví ve vstupní bráně už jen jako doprovod bratra, co za falešný tón projde dál. Dětská soutěž v oblíbeném Haberově karaoke má tedy pokračování i v roce 2020. Jen by mě zajímalo, jak bude soutěž vypadat v živých vystoupeních a zda Ministerstvo zpěvohry udělí výjimku ohledně sdružování většího počtu lidí. Ovšem bude-li to pro takové klání nepřekonatelná překážka a soutěž bude z těchto pohnutek zrušena, jsem nucen přejít na nouzový stav a poslouchat Mareše v pokleslém rádiu. A jelikož jsem spíše vizuálně orientován, tohle bude pro mě stav ztroskotání a potenciálního duetu/duelu Drda a Bendig se hned tak nedočkám. 4/10 ()

ForGump odpad!

všechny recenze uživatele

Připadal jsem si jak na nějaké silné droze. Opravdu mě zaráží, co chtějí tvůrci říct tou absolutně neorganickou porotou. Jakou kvalifikaci mají rozhodovat o zpěvu Leoš Mareš nebo herečka Patricie Pagáčová? Před startem jsem si to omlouval tím, že z Mareše se stane později ten přísně utajovaný moderátor, ale to asi nebude, pak jsem si nalhával, že bude nějak přes ty social media Instagram, což zní jako blbost samo o sobě. Nevím, asi bude dělat humor. Nechápal jsem nic. Čekovský evidentně také něco nitrožilně požil, jinak nevím, proč vydává stále nějaké dementní zvuky. Habera chvílemi na to také vypadá a to až tak, že nadměrně používá spojení ''brutálně NE'' či zapomíná, že není v soutěži ČS má talent a není Jaro Slávik. Nejvíc ale fetoval štáb, střihač a scénárista, kdy přivádějí snad pouze samé exoty či divné klony Štikových, relativně zajímavé lidi posílají domu a hoptaunfanjouap pošlou do dalšího kola (ukázalo se o co tady jde a nejde) a absenci moderátora nahrazují zvláštními videi porotců chovajících se jako orangutani. SuperStar is fucked. 10% ()

Reklama

radomiil 

všechny recenze uživatele

Nejoplzlejší i nejnudnější "porota" historie, kde už se z čirého šílenství vyměňují moderátoři jako panMareš do rolí ušlechtilé P. s názory/neoslovil jste mě/ apod=banda zbytečných a otravných rádoby umělců vč.napěchované mega/star/ Bagárové+té bollywoodské Pagáčové s vyhráblým jakýmsi Čekovským,jenž naopak neosloví Vás je fakticky terno,před kterým by se nerozezpíval áni náš slavný Kája,navíc podpořené tím protějškem stejně neschopných "zpěváků světové úrovně",po kterých neštěkne za pár týdnů ani zaběhlý pes!Opravdu nechápu Haberiňa, že mu neustále stojí za ztrapňování si jenom docházet a míti vůbec výroky k těmhle (většinou) naprosto nes t oudným imbecilům v prachbídném tý(ea)mu...jen popravdě znalý expert odmítne dávno odepsané emoční formáty, obdobné tomuto. Inu co,možná třeba ročník 2028 přivane svěží změnu. ()

Garson 

všechny recenze uživatele

Před pár dny jsem měl tu "čest" vidět v televizi SuperStar 2020 a musím říct,že z původní nejlepší verze z roku 2004 zůstal jen zkrácený název.Kam se poděla všechna sláva a atmosféra?Několikrát zrecyklovat slavný pořad nikdy nepřinese nic dobrého.Teď zhodnotím porotce a jako správný džentlmen to vezmu od žen.Monika Bagárová nestojí ani za psí štěk,ta si do SuperStar přišla sednout jako do kavárny,občas pronese nějakou hloupou poznámku jako by jí doma ten její uzbecký ranbijec vytloukl všechno z hlavy.Patricie Pagáčová je mnohem inteligentnější,ale bohužel u divaček tak neboduje,protože je prostě krásná a to ty méně pohledné puberťačky u obrazovek neskutečně vytáčí.Další na řadě je Leoš Mareš,který už dávno ztratil svůj vtipný postřeh a je na něm vidět,že účinkování v těchto pořadech bere jen proto,že má drahé koníčky a velké výdaje,bohužel Leoš po těch letech večírků a ponocování vypadá jako vyhořelé palivo.Nová neokoukaná tvář poroty Marián Čekovský udělal na mě největší dojem a to hlavně svou bezprostředností a uznáním k soutěžícím.Nikoho se nesnaží záměrně shodit a vmést soutěžícím do tváře jejich hudební nedostatky.Tím se dostávám k Palu Haberovi,který je podle mě nejhorší a nejzákeřnější z celé poroty.Chová se jako chlap,kterého manželka vykopla z postele těsně před sexem a on si pak své flustrace vybíjí na ostatních.Hodně se změnil oproti předešlým letům kdy ho ještě někdo uznával,dnes v porotě působí jako přežitek z dob dinosaurů.Soutěž SuperStar dopadne stejně jako Miss České republiky a časem budou provozovatelé rádi když je bude vysílat jen nějaká internetová televize,protože recyklované pořady ztrácejí s postupnými lety svou budoucnost a místo hvězdy slávy jim diváci vyrobí pomník. ()

svadlenaX odpad!

všechny recenze uživatele

To myslíte vážně? Jak může v PĚVECKÉ soutěži sedět Mareš s Pagáčovou, kteří neumějí zpívat? Paradox je ten, že zrovna oni dva jsou na soutěžící nejvíc zlí a povrchní. Speciálně pak Pagáčová. Dál - jak může hodnotit zpěv Bagárová, která je naprosto podprůměrná zpěvačka s nulovým rozsahem a vyklepaným hlasem, a která při Shallow raději předstírá, že nezná text, protože to jednoduše nezazpívá (hlavně že si tam všichni děsně točili selfie aby byli IN, takže si text mohla vygooglit)? Klesl u mě i Habera, který se snížil k tomu, aby dělal v této řadě porotce. Zlaté časy, kdy to ještě bylo o zpěvu a v porotě seděli skladatelé, textaři, učitelé nebo zkušení zpěváci s letitou praxí. Další věc: ty jejich rádoby domácí či selfie videa jsou s těmi rámečky (přidanými v postprodukci, protože normálně tohle kamera nepřidává) vtipná - dole v levém roku je 1080p/60fps ale kvalita videa je naprosto otřesná. Když už něco fejkujete, dělejte to alespoň pořádně. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Poprvé v historii mohli použít soutěžící kromě kytary také klavír. (TheSlezy)
  • Poprvé v historii se SuperStar vysílala na obou televizích TV Nova a Markíza zároveň ve stejný čas. (TheSlezy)
  • Poprvé v historii této pěvecké show v Čechách a na Slovensku usedlo za porotcovský stůl hned pět velkých osobností česko-slovenského showbyznysu. (TheSlezy)

Reklama

Reklama