Reklama

Reklama

Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge

  • Velká Británie Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge
Trailer

Obsahy(1)

V Japonsku je velmistr Hanzo Hasashi na cestě domů, když ho přepadnou v modrém oblečení ninjové. Do jednoho zemřou, když Hanzo zjistí, že tito bojovníci, náležející ke kultu Lin Kuei, zavraždili jeho žáky a ženu. Žalem zkroušený muž se vydává na krvavou cestu odplaty, která skončí až u velmistra Sub-Zera, který Hanza zabije. Čaroděj Quan Chi však dává mrtvému Hanzovi druhou šanci, který vzápětí přijímá novou identitu – stává se z něj Scorpion. (C0r0ner)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Jsem neherní fanoušek, ale první filmový Mortal Kombat s Lambertem totálně žeru, protože je to totálně boží. A teď totálmě žeru i tenhle boží animák, protože i tohle je fantastická rubačka, neskutečná zábava s naprosto parádní akci, atmosférou, postavami, parádní mytologií i nějakou tou krví. A vůbec by mi nevadilo, kdyby to bylo delší, protože ta atmosféra je fakt boží. Tohle je prostě super věc. Hry nehraju (žádné) a ani nikdy hrát nebudu, ale k tomuhle se určitě budu velmi rád vracet. Doufám v animované pokračování, protože ten konec je totální žrádlo! Jsem tak nějak nadšen. 85%. ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Je docela zajímavé kouknout na tenhle animák hned po nové hrané verzi z roku 2021. Nejsem znalcem příběhu her, ale obě zmíněné filmové verze mají ten příběh docela hodně podobný a nutno podotknout, že animovaná verze je značně poutavější. Jasně ani v jedné verzi není čas na nějaké hluboké prokreslení postav a jde se prostě na věc, ale animák to bere z trošku jiné perspektivy a prostě se na to lépe kouká. ()

Reklama

husokachna 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý, přímočarý, nijak chytrý, brutální, zábavný, krvavý, díky Johnnymu chvílema vtipný, docela dobře animovaný, prostě asi zatím nejlepší Mortal Kombat na "plátně", kterej jsem viděl. Užil jsem si to, bavil se a nepochopím, proč v tom není žádný MORTAL KOMBÁÁÁÁT tududududuuu tududududuuuu techno, který by mě donutilo si souhlasně podupávat společně s jatkami, který se na plátně odehrávají. Za závěrečný Get over here! jsem to vytáhl na slabší čtyři končetiny oddělené od těla. ()

Israha 

všechny recenze uživatele

Název by sváděl k myšlence, že Hanzo Hasashi snad bude hlavní postavou tohoto Rkového animáku, ale pravda je taková, že je spíše jednou ze čtyř hlavních. Scorpion's Revenge je více, než sólovým filmem Scorpiona, nepřiznaný poloremake Andersonova prvního hraného MK, jen k Liu Kangovi, Johnny Cageovi (který svými hlody krade show pro sebe) a Sonye Blade přidává čtvrtého protagonistu a jeho úhel pohledu. A fanservis. Toho je tu přidáno opravdu houšť, i se svými poměrně dílčími znalosti MK franšízy jsem si pošmákl, co pak teprve ti zažranější fanoušci? Jenže fanservis, záměrná béčkovost, brutalita a skvělá akce přeci jen nakonec nezvládají dotáhnout Scorpion's Revenge ke zcela uspokojivému konci, protože vyprávění začíná být v druhé půlce filmu čím dál víc zbrklé a zkratkovité, a to i ve srovnání se zmiňovaným Andersonovým filmem (a že ten tedy nebyl definicí výpravnosti a epiky). Což po začátku, který trefil balanc mezi akcí a rozvíjením dějového oblouku dokonale, zamrzí. Škoda, 20 minut navíc a větší zaměření se na samotný turnaj, a mohlo to být za pět. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

"Get Over Here" Nič iné ako plné hodnotenie dať nemôžem. Warneráci animáky vedia a v Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge dali fanúšikom všetko to čo chcú vidieť. Príbeh je klasika, ktorá každý fanúšik alebo aj nefanušik, ktorý hral nejakú hru alebo videl film pozná. Všetky známe postavy ako - Liu Kang, Johny Cage, Sonya Blade, Jax, Raiden, Kitana sú späť a nechýbajú ani tie menej známe a záporné - Shang Sung, Qua Chi, Reptile, Baraka, Goro, Kano, no najviac ma prekvapilo, že je film postavený na pomste jedného s najštylovejších postav celého Mortal Kombatu - Scorpionovi. Jeho príbeh je skutočne vynikajúci a súboj zo Sub-Zerom tiež vydarený. Brutalitou ani krvou sa nešetrilo a Fatality tiež nechýbajú. Tak isto aj akcia je veľmi pekne natočené. S veľkým nadšením očakávam dvojku, kde príde Shao Kan a kde Jax dostane svoje staré známe robotický ruky. K dokonalosti chýba už iba dlhšia stopáž a známy song. "Hanzo is Dead. My Name is Scorpion" 90% - 5* ()

Galerie (34)

Zajímavosti (11)

  • Prvý animovaný a aj celkovo prvý film zo série Mortal Kombat, ktorý získal hodnotenie R. (MikaelSVK)
  • Při soubojí uchopí Goro za nohu Lui Kanga a udělá s ním v podlaze díry. Později ale díry mizí. (Duoscop)
  • Souboj, ve kterém Sonya Blade bojuje v džungli s neviditelným Reptilem, je odkazem na klasický souboj mezi vojákem a mimozemským bojovníkem z filmu Predátor (1987). (pajik)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama