Reklama

Reklama

VOD (1)

Pomstitelia sa nakazia zombie morom a preživší hrdinovia sa vydajú hľadať liek. (Disney+)

Recenze (39)

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zombie v Marvelu znám, četl jsem knihu z Ultimatni komiksový serie a musím říct, že komiks byl mnohem drsnější (a zombie dokonce mluvili, co si pamatuju).. Každopádně mě to bavilo, Langovi fórky, narážky na zombie filmy a zombie tématika obecně, jop, to můžu... :) jen mě trochu zklamal otevřenej a nedodelanej konec, to jako fakt?! Za to musím s hvězdou dolů, připadal jsem si jako když koukám na film na VHSce a nenahrál se mi konec.. ()

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Původně jsem si myslel, že tento díl bude převážně na styl Mad Maxe, kde hlavní postava bude Peter Parker jakožto jediný přeživší šíleného světa zombie. Místo toho, jsem dostal další stereotypní a zbytečnou týmovku, která ještě k tomu udělala klasické klišé zombie žánru. A tohle řeznictví pro potenciální příběh Spider-Mana dělá prakticky pořád, kdy si konečně uvědomí, že Peter NENÍ vedlejší postavička a zaslouží si 100% screentimu. Disney to s ním prostě nikdy neumělo a tenhle díl je prakticky naprosté meh. ()

Reklama

Orion12 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zombíci , to je moje. Nacpali to i do Marvelu. Jelikož jsem vyrůstal v mých 12-13 letech na seriálu Živí mrtví tak tohle byla pastva pro oči. Spousta nápadů bylo odtamad a některé legendarní scény z živých byli zde vyformulovany také. Takže jo, já se bavil, bylo husté sledovat jak naše oblíbené postavy umírají a pak znovu umírají jako zombie xd. Ta Wanda byla mooc strop. Jednoduchý jednubka na kterou podle informací naváže další marvel animák Zombies, který by měl snad vyjít ještě tento rok, tvůrci můžou pokračovat klidně s jednou minisérii o kratších 4-5 dílech. Za mě vcelku dobrý díl s horrorovým nádechem podobně jako Strange, více takových Marvel horrorů. A ty bitky mezi hrdiny byly super! 8/10 ()

AloeB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další z povedenějších dílů, zasazení do děje třetích Avengerů je perfektní, rozehrává mnoho možností. Zombie žánr umožňuje schopnosti hrdinů využívat na 90% - což se výrazně liší od hraných filmů, kde jsou tyto schopnosti využity pouze z cca 20%. Opět platí, že rychlé tempo snímku škodí, úplně se tak ztrácí vyznění mnoha scén (hned úvod s Brucem, Visionovo obrácení etc.). Zde doufám v nějaké pokračování. ()

jirikzaboj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na zombie epizodu jsem se moc těšil a nejspíš jsem měl zbytečně vysoké očekávání. Čekal jsem temnější atmosféru a lepší práci s postavami. Celkově to na mě působí pouze jako experiment, do kterého se tvůrci snaží narvat zbytečně moc postav najednou a přisolit to zbytečnými vtípky, které připomínají například seriál Futurama. Animace je v pohodě a jsou tu i některé vizuální momenty, které jsou nádherné a do zombie světa zapadají. Nejkladněji cením scénu Buckyho a Capa. What If…?  doposud v některých epizodách ukázalo, že se umí odvázat, dělat šílenosti, konspirovat a vykládat kvalitní příběhy s kvalitní výpravou ve 30. minutách. Bohužel všechny epizody nejsou do nebe volající a tohle je jedna z nich. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (23)

  • T'Challa v této epizodě řekne Petrovi: „In my culture, death is not the end.“ Jedná se o odkaz na scénu ve filmu Captain America: Občanská válka (2014), kde T'Challa říká totéž po T'Chakově smrti. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama