Šíleně dlouho nevysílané pásmo skečů podle kratičkých povídek Stephena Leacocka z knihy Literární poklesky. Velmi zábavné. Miloš Kopecký třeba záměrně hraje nechápavého vola, aby odnaučil Františka Filipovského obtěžovat lidi předváděním karetních triků. Takže vždycky něco zkazí a Filipovský nadskakuje jako poklička... však ho znáte. :-) Nejlepší je povídka Vlastním přičiněním o dvou starých milionářích (Pivec, Záhorský), kteří se ad absurdum trumfují v tom, kdo vzešel z nuznějších poměrů ("Robinsone, vy nemáte představu, s jakým apetýtem se člověk může pustit do šlupek od brambor!" "Pch! Kolikrát já jsem si chodil do vepřína vyžebrat kapku šlichty..!"). Později byla natočena i verze s Libíčkem a Hlinomazem, ale ta už neměla ten říz. 80%(22.3.2006)

• NinadeL

Mé hodnocení se týká jen části Reorganizace. Druhá hvězdička je za účast Věrky Ferbasové, ačkoli její poválečná kariéra se bohužel tak často skládala ze samých komunálních nesmyslů.(9.2.2010)

• Marthos

Hodnocena pouze epizoda s názvem Reorganizace, která svým zpracováním a humorem kopíruje některé části seriálu Eliška a její rod. Čili nepříliš zábavná historka na téma Jak proměnit pohraniční hotýlek v nóbl podnik. V seskupení řadových epizodistů pak ovšem výborně vynikne stále zářivý esprit odkvétající Věry Ferbasové.(22.3.2010)

• pulnicek

Další, prosím! no žádná sláva...Reorganizace vtipné rychlé (lokální satira)...(28.2.2011)