Reklama

Reklama

V západním Manhattanu na 53. ulici stojí snad poslední uzavřená telefonní budka v New Yorku. Právě z ní den co den ve stejnou dobu telefonuje arogantní mediální manažer Stuart Shepard začínající herečce Pam. Poslední den před tím, než mají budku zbourat, se však stanou dvě zdánlivě nevinné věci, které samolibému muži převrátí život vzhůru nohama. Nejprve na dvířka telefonní budky zaklepe doručovatel s pizzou, kterou si Stu neobjednal, a vzápětí zazvoní telefon. Shephard udělá tu chybu, že automaticky zvedne sluchátko a tím zpečetí svůj osud. Kdosi neznámý, který však o něm ví překvapivě mnoho, mu začne vyhrožovat. Přesvědčí Sheparda, že pokud nebude poslouchat jeho příkazy, odstřelí ho snajpr, jenž ho má na mušce a hraje si s ním jako kočka s myší. Komorní thriller režíroval Joel Schumacher, v hlavní roli exceluje Colin Farrell. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1 236)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Úžasný thriller, který mě položil na lopatky. Herecký koncert Colina Farrella a mrazivého hlasu Kiefera Sutherlanda mě už napoprvé přikoval k plátnu a nasázel do hlavy několik... ehm pouček. Tak třeba se mi od té doby špatně lže a už jsem přestal volat z telefoních budek. Opatrnosti nikdy není dost. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Pro někoho je Joel Schumacher člověk, co skoro pohřbil filmového Batmana, tento režisér má však na kontě i pár dobrých kousků.Telefonní Budka s Colinem Farellem je takový malý psychologický thriller, odehrávající se na jedné ulici v NY. A v tom je také to kouzlo. Výborný námět dokázali tvůrci i chytlavě přenést do filmu a výsledkem je solidní žánrovka, která rozhodně neurazí a třeba i na samotný konec ohromí...90% ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ono by to bylo tak na 4*, protože jízda je to mimořádná, nechybí tomu nic co měl mít film tohtoto typu, napětí a spád,přesně tak jak to má Pája rád / to jsem básník co?:))/,ale co mě naprosto rozsekalo, jak malý prostor stačí k tomu aby byl natočen,ale to je jen jeden ze střípků k téhle jízdě, další střípky jest vynikající kamera, režisér Joe Schumacher a v neposlední řadě Colin Farrell. A taky už vím k čemu jsou tefonní budky v době mobilů , mě v ní teda neuvidíte. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Na rovinu, po přečtení několika vět v TV programu jsem nevěřil, že děj filmu mě udrží celých 80 minut v pozoru. Oběť si povídá se sniperem v telefonní budce. To nebude fungovat. Chyba lávky. To jsem si uvědomil už po deseti minutách, kdy jsem nebyl schopen odklonit svůj zrak od obrazovky. Thriller, který nám ukaže rozklad suveréního mladíka na ustrašenou trosku, která si uvědomí všechny svoje chyby. Prostě skvělé a Collin? To je pan herec! ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Moooc dobře si pamatuji, jak jsem stál před programem kina a váhal, zda-li mi telefonní budka stojí za tu cestu do kina, protože jsem zaslechl od známého, že se opravdu 95 % filmu odehrává v budce. Nakonec jsem nešel, ale po zhlédnutí DVD doma jsem litoval. Výborný thriller doslova nabitý emocemi postavou Colina Farrella, který to zahrál opravdu excelentně. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (22)

  • Natáčanie snímky prebiehalo v New Yorku, kde sa dej filmu aj odohráva, a taktiež v Los Angeles. (Greenpeacak)
  • Film měl původně vstoupit do amerických kin 15. prosince 2002, ale po útocích odstřelovače v Marylandu, Virginii a Washingtonu byla premiéra zpožděna. (don corleone)
  • Slovo "fuck" zazní ve filmu 143krát. (novoten)

Související novinky

Režisér Batmana chystá nový horor

Režisér Batmana chystá nový horor

07.12.2020

Matt Reeves má momentálně plné ruce práce s jeho Batmanem, který nakonec do kin (a zjevně i na streamovací službu HBO Max) dorazí až v roce 2022. Nicméně mezitím se tvůrce hodlá věnovat také produkci… (více)

Zemřel režisér Joel Schumacher

Zemřel režisér Joel Schumacher

23.06.2020

Ve věku 80 let zemřel slavný scenárista a režisér Joel Schumacher. Tvůrce poslední rok zápolil s rakovinou, nakonec však tento boj prohrál. Schumacher, jenž svoji homosexualitu od počátku kariéry… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno