Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý pár se nastěhuje do svého prvního bytu a poznají tady zrzavou pihovatou panenku. Brzy zjistí, že v jejich domě je něco hodně zlého... (JasonCZ)

Recenze (3)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Pro Chucky mám celkem slabost. Ale poslední dva celovečeráky Cult of Chucky(2017) a Child's Play(2019) kde se Chucky objevil byly otřesný. O tomhle hodinovým kousku jsem věděl ale prostě a jednoduše jsem na něho v té záplavě filmů zapomněl. Ale jak je vidět už jsem si na něho vzpomněl a proto teď píšu tenhle komentář. Tenle 60minutovej počin se vrací úplně na začátek do doby kdy Charles Lee Ray vdechl Chucky život. Faktem ale je, že jde o amatérskej počin, zřejmě od fanoušků pro fanoušky. Beru to v potaz. Není to vůbec špatný ale, že by to mělo být v červených číslech to si osobně nemyslím. Za mě je tenhle film řádně nadhodnocenej. 2,5/5 ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Child's Play se podobně jako jiné známé hororové série těší velké fanouškovské přízni a tak není nic nového pod sluncem, že i panenka Chucky se dočkala několika amatérských snímků. Tento fans projekt už viditelně musel stát i nemalý peníz, protože jsou zde použity celkem zdařilé speciální efekty. Samozřejmě se nejedná o žádné veledílo, ale během hodinové stopáže si diváci přijdou na své. Je zde k vidění několik vcelku solidních scén, ve kterých nechybí místy slušná atmosféra, krev a násilí. Jen na scénáři a samotných dialozích se mohlo zapracovat ještě o trochu více, ale to už bych chtěl asi moc.    Herecké výkony nejsou nějak oslnivé, ale s tím se dalo počítat. Hlavní roli zde hraje pihovatá zrzavá panenka se zvráceným smyslem pro humor, jejíž nejoblíbenější zálibou je zabíjení. A ta se povedla. K vidění je hned několik děsivých grimas, zabít ji taky nebude nic jednoduchého, o čemž se hlavní hrdina Michael přesvědčí hned několikrát a v neposlední řadě, svým obětem absolutně nic nedaruje. Jen škoda několika zbytečně hluchých a nudných míst/pasáží. ()

Reklama

Lajty 

všechny recenze uživatele

Na to, že to je řekněme amatérský film pro fanoušky Chuckyho se to docela povedlo. Stopáž je parádní a příběh se ihned rozjíždí co klasického krváku, který můžeme s Chuckym předpokládat. Místy amatérské, jindy zase docela povedené záběry. Za mě průměr, vzhledem k dlouhému seznamu filmů o Chuckym, které se povedli více. Ale jak říkám, dělali to nadšenci do Chuckyho a snaha se jim určitě upřít nedá. ()

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o druhý film o Chuckym, na kterém se nepodílel Don Mancini, který postavu Chuckyho vymyslel. Tím prvním filmem byla Dětská hra (2019). (Lajty)

Reklama

Reklama