Reklama

Reklama

Chucky

(seriál)
Trailer 1
Horor / Mysteriózní / Thriller
USA, (2021–2024), 18 h 24 min (Minutáž: 41–54 min)

Tvůrci:

Don Mancini

Hudba:

Joseph LoDuca

Hrají:

Zackary Arthur, Brad Dourif, Jennifer Tilly, Devon Sawa, Alyvia Alyn Lind, Teo Briones, Lexa Doig, Fiona Dourif, Barbara Alyn Woods, Christine Elise (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(24)

Poté, co se na předměstském výprodeji objeví stará panenka Chucky, je idylické americké město uvrženo do chaosu, protože série děsivých vražd začíná odhalovat pokrytectví a tajemství města. (JasonCZ)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (26)

Marceloo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mestečko Hackensack sa ocitne v krízovej situácii, pretože sa tu v krátkom čase odohrá viacero záhadných vrážd. Každá z nich je nejakým spôsobom spojená s Jakeom (Zackary Arthur) a jeho bábikou. Nikto ale netuší, že sa na pozadí odohráva súboj medzi partiou tínedžerov a sériovým vrahom. - Na Syfy dosť slušné, aj keď sa tu nájde kopec nedostatkov. Tým najväčším je to, že deti hrajú lepšie ako dospelí herci, na ktorých výkony sa tu nedá pozerať. Taktiež mi vadilo to, že postavy z predchádzajúcich častí Child's Play série sú sem natlačené ako keby nasilu. Inak ale všetko v pohode. Dej ubieha rýchlo a tvorcovia sa neboja nechať zavraždiť aj postavy, u ktorých by som to vôbec nečakal. Chucky má namakané prevedenie a super old school hlášky, ktoré popri tom LGBTQ+ panderingu hlavných postáv aspoň trochu pripomínajú staré časti. Hudba je fajnová a jesenná atmosféra malého mestečka zasiahnutého vraždami vás vtiahne, takže je trochu škoda, že to bolo skrátené o dve epizódy. Nábeh na druhú sériu je dosť dobre rozohraný, takže som zvedavý, či sa podarí dať dokopy. ()

majo0007 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"S kolomažu v prdeli, skončíš s Chuckym v posteli"! Len toľko na margo tohto bukvicoidného kvašáku. To je naozaj tak ťažké akceptovať, že drvivá väčšina fanúšikov sú heterosexuáli a nechcú tam vidieť buzíkov?! Najväčším hororom bolo, keď sa 14ročná! buzna prechádza po škole s polmetrovou bábikou v náručí... A preto to záverečné žobračenie o dotáciu ďalšej sezóny vyznieva ako bad joke - nech vám to zasponzorujú 4% qeer filcky! ()

Reklama

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak na rovinu musím říci, že jsem tedy čekal mnohem více, než jsem dostal a tak cítím docela zklamání. Jasně Chucky je borec, zákeřnej mrvňavej parchant, který se s tímoc nesere a vždy když se objeví na scéně tak to je super, ale problém je ten zbytek. Objevení se starých známých seriálu spíše uškodilo, flashbacky byly spíše otravný a hlavní postavy byly na zabití. A ještě do toho zamíchat gender sračky. Takže když to sečtu, tak průměr, ale buďme rádi alespoň za něj. ()

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Chucky začal hodně slibně (až na dost nesympatickýho fracka v hlavní roli), ale když se zhruba v půlce objevila opět extrémně přehrávající J.Tilly s jejím odpornym ječákem a rozjela se tam totálně trapná černo-bílá, pubertální homo-romance, už to ani Chucky a jeho libový mordy nedokázaly zachránit. 3,5* ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První půlka série příjemná a nadějně rozehraná, druhá půlka pak bohužel velmi rozpačitá, v nejslabších momentech až směšná a otravná. Mohl to být fajn reboot se sympatickými novými teenage postavami, místo toho ale tvůrci plně navázali na dosavadní filmovou sérii, přičemž přivádí zpět staré známé (kdykoli je na obrazovce Jennifer Tilly, tak to přísahám bůh fyzicky bolí, jak já ji nesnášim!) a bohužel to není ku prospěchu věci. Mytologie kolem Chuckyho a Tiffany mě nebaví, flashbacky do dávné minulosti mě nezajímají. Bohužel i uvěřitelnost a sympatičnost nových postav, představených v prvních dílech, jde v druhé půlce série úplně do kopru. Doufal jsem ve 4*, nakonec se ale i k těm 3* musím trochu nutit. ()

Galerie (223)

Zajímavosti (31)

  • Dům, ve kterém žije ve druhé sérii Tiffany (Jennifer Tilly), je stejný dům, který se objevil v seriálu The Boys (od r. 2019), konkrétně v epizodě Herogasm (2022). (nedvva)
  • Panenka Good Guy, do které se Chucky převtělil, se jmenuje Tommy. Je to odkaz na film Dětská hra 2 (1990), kde Chucky zničil také Good Guy panenku se jménem Tommy. (Lajty)

Reklama

Reklama