Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinou tohoto brutálního akčního filmu je dobrý mimozemšťan, který se ukrývá v těle agenta FBI Lloyda Gallaghera. Ten na své pozemské misi musí zničit jinou mimozemskou bytost, která stále vniká do nových lidských těl a své nositele mění na agresivní šílence... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

sud 

všechny recenze uživatele

I s odstupem času zábavné akční sci-fi béčko. Může za to mimo jiné skvělá atmosféra, zajímavý příběh, slušná a poměrně krvavá akce a celková osmdesátková nekorektnost. Režisér vsadil na neokoukané tváře a měl při jejich výběru šťastnou ruku (především Kyle MacLachlan tak trochu trénující na agenta Coopera). Výraznějším záporem je však příliš výrazná disharmonická hudba, která se sice do některých scén hodí, ale jen do některých. 70%. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

The Hidden je naprosto senzační béčko z 80 let, kterému nechybý prakticky nic co by béčko mělo mít, nějaká ta krev, super honičky, standartní příběh a neuvěřitelná zábava. A navíc hodně sympatickej MacLachlan, v roli hodného mimozešťana. No škoda že jsem to neviděl jako malý určitě bych se i bál, takhle zůstává ale i přesto velice výživná scifárna ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Cizopas s fetišem na Ferrari, rockovou hudbu, dámská poprsí a prezidentskou funkci vs. pomstychtivý lovec na jeho měnící se stopě. Rozkošné sci-fi béčko, které postupně dodá všechny atributy, co od žánru vyžaduji (včetně guilty pleasure zázraku na samém konci). Parazitobijec Kyle MacLachlan dokonale zužitkoval svou vizáž „dnes ráno jsem přiletěl z Alfa Centauri“.. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tahle scifi /hororová akce se hodně šílená ,ale celkem i vtipná. Mimozemštan ,který na sebe bere podobu lidí a dělá z nich vraždící monstra se chová dalo by se říct jako slibovaný socialismus v praxi. Když něco budeme chtít tak si to půjdem do krámu vzít a nebudem potřebovat peníze. A takhle se chová ten mimozmeštan.Na co má chut to si vezme. Agent FBI se ho s pomocí detektiva Becka snaží chytit ,ale není to tak jednoduché zvlášt ,když ten agent je taky mimozmštaň a pouze jeho zbraní se dá zlikvidovat a jen ,když opští tělo hostitele a hledá si jiný. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Ani jsem to nedokoukal.ne proto,že by to bylo po letech tak hovadský,ale usínal sem,a vlastně se ta kvalita víceméně potvrdila,a potřeba to dokoukávat tady není.Sholder tady pospojoval několik filmů dokupy(buddy movie,scifi horror alá vládci loutek,krimi atd.)ale už svym obsazením tomu nasadil korunu.nouri tak možná Flashdance,výraz sladkýho slizouna moc policajta nepřipomíná,lachlan spíš role psychoušů.Chemie mezi tady těma jantarama vůbec nefunguje.A film přinejlepším horší průměr.nebavilo víc než před lety.40%. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (8)

  • Během úvodní honičky se u černého Ferrari střídavě mění 2 poznávací značky. (Fenk)

Reklama

Reklama