Reklama

Reklama

Noční můra v Elm Street 2: Freddyho pomsta

  • USA A Nightmare on Elm Street Part 2: Freddy's Revenge (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kdyby rodiče Jamese Walshe věděli, co se stane, když se nastěhují do domu na Elm Street…! Pět let čekal Freddy Krueger, aby se znovu objevil ve snech nového chlapce ve městě a otevřel svoji ruku z nožů. Démonický zabiják si pro svoji pomstu nemohl vybrat lepší příležitost. Noční můra se opět promění ve strašlivou skutečnost. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (320)

EdaS 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není tak špatné, jak jsem čekal. Dvojka se mi kdysi jako malému v kině strašně líbila. A její první dvě třetiny se mi líbily i teď. Tvůrci měli odvahu zkusit odklonit se od Cravenova originálu a soustředit se hlavně na psychický stav hlavního hrdiny, což jim skoro vyšlo. Bohužel v poslední třetině jde logika do kytek a navrch mají krvavá jatka. I tak ale dvojka disponuje působivou atmosférou (a já prostě osmdesátkové horory poslední dobou miluju), zvlášť pokud ji vidíte v originále z DVD(ripu) a ne s příšerným českým dabingem. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Já nevím, ale tenhle díl byl prostě takovej divnej. Už si z něj moc nepamatuji ani nějak nemám chuť si ho připomínat, ale přišlo mi, že ze sérií to má tak maximálně společné jméno Freddyho Kruegera. Jinak nějakou tu hororovou atmosféru to nemá ani náhodou. V podstatě mi přišel dobrej jenom ten konec z tou panikou na jakémsi večírku jedno stylový ušlapání a celkem dobrej závěr s tím autobusem. Jinak zvláštní film. Toť vše.40% ()

Reklama

kitano 

všechny recenze uživatele

Niej to vobec zle, avsak je tu par veci, ktore celkovy dojem dost kazia. Zakladny pribeh je zaujimavy a niektore momenty z neho skvelo tazia, avsk scenar by potreboval "mierne" doladit a to iste aj dialogy, ktore su obcas (ehm, dost casto) vystizne povedane trapne a to plati dva krat ak ich predvadza HROZNA hlavna predstavitelka. Zaver filmu tiez "nepotesi" (je hrozny). ALE. Napriek tomu ma film, hlavne koli zaujimavemu napadu (freddy na vrazdenie pouziva bezmocneho teenagera) vskutku mrazivu atmosferu a niektore sceny s Freddym hravo predcia aj tie z jednotky, hlavne co sa tyka kvality efektov. A Freddy je hadam este viac demonicky ako v jednotke. O nejakom extra sklamani sa v mojom pripade neda hovorit. (6.6/10) ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

První pokračování nic moc. Jesse se přistěhuje s rodinou do onoho domku na Elm Street a Fred se ho snaží zneužít ke svému návratu ("Kill for me."). Problém - první hodina je utahaná, jsou tu píčoviny jako papouščí útok, a hlavní hrdina je zkurevenej maňas, kterej kéž by zhebnul hned ve school busovém úvodu, protože mě prostě celou dobu sral. Dvojka nepřináší nic pořádnýho. Něco z atmosféry ale zůstalo a Krueger samozřejmě o charisma nepřišel, takže na hodně slabé 3* (5/10) mi to ještě dá. Ještě že se to s trojkou zase vzpamatuje. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Když odhlédnu od své averze k sequelům, tak mi tahle dvojka přijde překvapivě dobrá, a kvalitativně zcela srovnatelná s jedničkou, ne-li dokonce o chlup lepší v budování astmosféry. Speciální efekty nemají chybu, je tam hromada černého humoru, který mě hodně baví, a na Kim Myers se kouká minimálně stejně dobře, jako na Heather Langenkamp. Akorát u toho děje mi přijde, že není moc originální, a taky mi zde vadí Mark Patton, resp. jeho krajně nesympatický osmdesátkový zjev; těch 80 minut zde ale uteče jako nic a člověk se slušně pobaví. ()

Galerie (118)

Zajímavosti (26)

  • Jediný diel série, v ktorom je hlavná postava muž. (beso74)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno