Reklama

Reklama

sKORO NA mizině

(seriál)
Trailer
Krátkometrážní / Komedie
Česko, (2020–2021), 3 h 36 min (Minutáž: 22–35 min)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Prázdné hlediště i pokladna. S tím se nyní potýká většina divadel nejen v České republice. Jak to ale herci a tvůrci prožívají? Jak se vypořádají s tím, že nemohou dělat to, co milují a co je živí? Na to vtipným způsobem odpoví seriál sKORO NA mizině, který vznikl v rekordním čase pod taktovkou tvůrců již legendárního online seriálu Lajna. (Filmové studio Dolní Vítkovice)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Dalsi pecka od Trech tygru. Tentokrat si herci vystaci bez postav, protoze hrajou sami sebe, ale prekvapive to naprosto staci, nehlede na to, ze je to jeste tak o 200% sprostejsi nez Tri tygri. Uprimne bych se klidne obesel bez Langmajera a spol, chlapci by si vystacili sami, ostatni herci je proste tezce nestihaj, ale jako celek to funguje perfektne. Co se tyce druhy serie (druhy vlny), tam uz je to trochu slabsi a zaverecnej dil v dole si mohli odpustit, ale i tak jako celek skvela zabava. Update po treti serii, pribylo hercu, ale ubylo hlasek, celkove furt super, ale prvni serie je neprekonatelna. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak kdo zná Pečeného snehuláka, není mu ta zvěř jmen Čuba, Polák, Kozub ad neznámá. A jsem rád, že herci divadla Mír nezapomněli na své kámoše ze sněhuláka a objevujíc se tam v epizodních miniroličkách. A zatímco se nejeden pražský principál hroutí z uzavřeného divadla, v Ostravě se vrhli do práce. Výsledek je tenhle seroš, který strčí do kapsy nejednu řádnou filmovou komedii dneška. Mně to tedy moc sedlo, parta je vtipná, sympatická a je vidět, že jsou fakt naladěni na jednu notu což je strašně znát. Líbí se mi tam i to klasické jiskření mezi Prahou a Ostravou, kdy pro Prahu jsou Ostraváci cosi jako začmouzená vesnice a pro Ostraváky Praha jako místo plné namyšlených divně mluvících debilů. :-). Kluci navíc do filmu obsadili a další herce známých jmen, kteří si leckdy dělají srandu přímo sami ze sebe a tak mně tahle minisérie fakt zvedla náladu a kluci si u mně dost šplhli ! Mimochodem jsem si objednal CD Kozub - Krhut ,,Prásknu bičem'', které fakt stojí za poslech, protože pičo Štěpán Kozub je fakt univerzál a nejen že mu jde hraní, ale i pěkně zpívá a Jiří Krhut je bez pochyby geniální hudebník , který umí napsat jak písničku pro zamyšlení, tak takovou u které se budete celý její poslech chcechtat. A milému divadlu samozřejmě zasílám nějaký ten chechták na chod. Kluci díky ! :-) * * * * * * ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Tři tygři nie sú mojou šálkou kávy, pretože z 10 scénok ma pobavia tak 2. V podstate humor v štýle Tele Tele. sKORO NA mizině je však vec iná. Zo začiatku to má síce pomalší rozjazd, kde najviac poteší sám seba parodujúci Langmajer. Kvalitatívny zlom, smerom hore, nastáva od dielu Zával. Poslední tri časti humorom gradujú a sú vrcholom celého seriálu. Gondíková a predovšetkým Neužil (skvelá paródia vážneho herectva) výborne oživili už existujúcu squadru. Záverečný diel, Noemova archa, je naozaj čerešničkou, kde dokonca aj Rosenberg má vtipné momenty. Ak by som hodnotil práve len záverečné tri časti, tak dám 4*. sKORO NA mizině poskytlo hercom priestor urobiť si zo seba prdel a oni túto príležitosť využili s chuťou. Keď zoberiete do úvahy okolnosti vzniku a skutočnosť, že vtipnosťou natrháva diery všetkým českým pokusom o komédiu za posledných x rokov, tak klobouček. ()

Chundys 

všechny recenze uživatele

Kolečko je možná obrpiča, ale prosim snažte se to tady s nim ten rok vydržet :D! Jako nevěřil bych, že mě to bude takhle bavit! Tohle je opravdu humor, protože když si ti herci fakticky dokážou takhle veřejně ze sebe udělat srandu je prostě super. Rád bych určitě pokračování. Super že do toho zapojili i jiné herce a v neposlední řadě vychvaluji spíš druhou polovinu, protože tam to byla kanonáda humoru. ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to taková srandička pro Youtube natočená v době koronavirové karanténové izolace což je bráno s nadhledem. Peníze vybrali fanoušci, což trochu kopíruje děj seriálu. V druhém díle, kdy se peníze ztratí, nastupuje Langmajer jako hvězdná posila a předvádí oproti vážným rolím uvolnění, hravý výkon. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (31)

  • Když Albert obvolává různé herce a celebrity, jde v historii telefonátů vidět jméno Vladimír Skórka, což je režisér i spoluscenárista seriálu. (Novko)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama