Reklama

Reklama

Pomsta

  • USA The Protégé (více)
Trailer 1

Anna (Maggie Q), kterou jako dítě zachránil a vycvičil legendární zabiják Moody (Samuel L. Jackson), je nejtalentovanější placenou vražedkyní na světě. Když je však Moody - muž, který pro ni byl jako otec a naučil ji vše, co potřebovala vědět o důvěře a přežití - brutálně zabit, Anna přísahá pomstu. Jakmile si s ní tajemný vrah (Michael Keaton) začne hrát na kočku a myš, jejich konfrontace se stane smrtící. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (128)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Cože? Můj oblíbený cool nigga Samuel L. a magická velekráska Maggie Q spolu v jednom filmu?? A dokonce ve výpravném velkofilmovém béčku o nájemných zabijácích??? Tak takovéhle anotace mi znějí jako rajská hudba. A byla to opravdu rozkoš, dívat se na mou letitou oblíbenkyni konečně v pořádné a navíc hlavní roli, kterou jsem jí přál už minimálně od Priesta. Sice mi poněkud neseděla skutečnost, že subtilní křehotinka s postavou patnáctileté gymnastky si v rozporu s fyzikálními zákony podává o hlavu větší stokilové řízky, no ale na druhou stranu kdo by to v tomhle žánru řešil, že jo. To samý platí o Patrickově motorkářským gangu, rajzujícím si lážo plážo po Vietnamu. Mimochodem takhle si Američani opravdu představujou Vietnam? Svatá prostato... no nic. Každopádně ale namísto Keatona měli k Maggii obsadit někoho minimálně o sto let mladšího, kdo nemá fejs vrásčitej jako varan, i když ten jeho distingovaný charm mě taky celkem bavil. A mohli si odpustit ten pitomej uslintanej patos ke konci. A Maggie měla bejt míň zranitelná, její postava se měla pojmout víc comicsově. A neměli ji tak bestiálně opižlat. Takže i ta moje čtvrtá hvězda je možná malinko nadhodnocená, když nad tím teď tak přemýšlím. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Akční průměr s Maggie Q, která vypadá skvěle a skutečně tento film táhne vzhůru. Řemeslně je to přesvědčivě udělané, dokonce i s výbornými akčními scénami. Bohužel však v příběhu nebylo předvedeno nic nového a scénář byl celkem ubohý. Samuel Jackson se zde také nijak nepředvedl a spíše se jen několikrát objevil na plátně aniž by měl výraznější úlohu. Návíc zápletka s ním byla předvídatelná a finále nepochopitelné. Nemluvě o samotném závěr filmu, který byl dosti natahovaný a já se teda pronudil skoro až ke dvoum hvězdám. Škoda, že se nepodařilo udržet tempo jako na začátku. 54% PS: Samík ani neřekl svoji hlášku :/ ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Dát ke konci roku, akční filmy kde hlavním hrdinou je žena, nebyl úplně špatný nápad. Tenhle film mně hrozně bavil, herci sou skvělý. hlavně Maggie Q si to tady těžce dává. Co mně však nejvíce zamrzelo, je to, že film má určitý potenciál být lepší a to hlavně po příběhové stránce, v polovině se rozjedou určité intriky, které vyzní do prázdna a to je fakt škoda. Akce je parádní, je jí dostatečně, je rychlá a taky dost brutální, v tomhle směru Batman předvedl úplně odzbrojující výkon. Co si mi na filmu také hodně líbilo, že nejen akce, ale právě i ten příběh a postavy, sou pojaty realisticky a celé je to zpracováno syrově a nekompromisně, v tomhle směru furt vzpomínám jak mně Campbell odrovnal filmem "Na hraně temnoty" a i z tohohle filmu citím, tu špinavost a krutost, takže opravdu skvělá práce. Kdyby se poladil ten příběh, tak by tomu nebylo co vytknout. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že dvě akční sekvence se správně odvázaným Michaelem Keatonem, který kope za bad guys, se náramně podařily. A když se pak pokouší dostat nájemnou vražedkyni Maggie Q do postele, získává další body navíc. Celé to ve zkušených otěžích drží Martin Campbell, který několikrát solidně vtáhne do děje. Předvádí poctivou oldschoolovou podívanou, platí ale zároveň i to, co jsem psal u jeho nejnovějšího kousku Memory: tempo místy zoufale kolísá. Známé herecké tvářičky nám opakovaně v posledních letech dokazují, že umí pořádně kopat a držet bouchačku. Holt i dámy potřebují své hrdinky. Jenže docela často to byl průšvih. S Maggie Q není (navíc je k nakousnutí). Campbell totiž netlačí na pilu a nepředkládá nám za každou cenu barevnou přestylizovanou divočinu, ve které by dělala psí kusy. Jeho akce je poměrně nápaditá a přehledná. Jen škoda vlažného finále. Tady bych body ubral. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Nevýrazná záležitost, která může překvapit hereckým obsazením, ale nic víc. Chvílema to bavilo, po čase to ale začne být nuda, dneska můžu říct, že už z toho nic nemám, nic neutkvělo, celkem nuda. A asi je to škoda, člověk by z něčeho takovýho rád vymámil víc, no nedá se nic dělat a je to další film, kterje si nejspíš nezaslouží víc pozornosti. Může to být škoda, ale je to tak... ()

Galerie (66)

Zajímavosti (3)

  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v rumunskom Bukurešti a vietnamskom Da Nang. Natáčalo sa aj v Bulharsku a Veľkej Británii. (Real Tom Hardy)
  • Na hudbě k hlavnímu traileru se podílel mimo jiné i český skladatel Tomáš Oliva. (Qaeky)

Reklama

Reklama