Reklama

Reklama

Pomsta

  • USA The Protégé (více)
Trailer 1

Anna (Maggie Q), kterou jako dítě zachránil a vycvičil legendární zabiják Moody (Samuel L. Jackson), je nejtalentovanější placenou vražedkyní na světě. Když je však Moody - muž, který pro ni byl jako otec a naučil ji vše, co potřebovala vědět o důvěře a přežití - brutálně zabit, Anna přísahá pomstu. Jakmile si s ní tajemný vrah (Michael Keaton) začne hrát na kočku a myš, jejich konfrontace se stane smrtící. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (128)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Nevýrazná záležitost, která může překvapit hereckým obsazením, ale nic víc. Chvílema to bavilo, po čase to ale začne být nuda, dneska můžu říct, že už z toho nic nemám, nic neutkvělo, celkem nuda. A asi je to škoda, člověk by z něčeho takovýho rád vymámil víc, no nedá se nic dělat a je to další film, kterje si nejspíš nezaslouží víc pozornosti. Může to být škoda, ale je to tak... ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Martin Campbell je zkušený rutinér a i když v tomhle případě točil béčko a točil ho dost na jistotu,dokázal přijít se solidním akčním girl power filmem,který všechny ty Jolty a Koktejly strčí do kapsy.Jednak proto,že si nehraje na nic víc než doopravdy je,druhák proto že má Maggie Q,které tu drsňačku prostě věříte a třeťák proto,že je tu Michael Keaton,který má i nadále charismatu na rozdávání a prostě by měl být víc vidět...60% ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Vietnamskej Nikite zabijú jej mentora, tak sa vydá na cestu pomsty a vystrieľa všetko živé, na čo narazí. Hlavným kladom filmu je špičkovo prevedené akcia. Dokonale prehľadná, tak správne R-ková a ani nepôsobí podfinancovane. Množstva je jej tu tak akurát. Problémom sú nevýrazné postavy, ktoré mi boli úplne u prdele a tak je dejová vata strašne nezáživná. Jackson je už trochu otravný jak sa snaží byť každú cenu cool. Maggie Q je pekná, ale herecky úplne nulová. A najviac to zamrzí kvôli skvelému Keatonovi ako zabijákovi na druhej strane barikády, s ktorým má jej postava love/hate vzťah pri každom ich spoločnom strete, ktorý je jak vystrihnutý z filmu Mr. & Mrs. Smith. Nielenže z jej strany žiadnu chémiu necítiť, ale Keatonova postava mala byť evidentne obsadená mladším hercom. S rovnako starými hercami medzi ktorými by fungovala chémia, to mohlo byť práve to, čo mohlo ťahať celý film. Takto to aspoň herecky utiahol Keaton sám a v akcii ho dobre zastúpili kaskadéri. Takže vďaka Keatonovi a skvelej akcii to stojí za jedno pozretie, ale ako celok to príliš nefunguje. 5/10. ()

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Film, v ktorom sa všetci na niečo hrali. Režisér na tvorcu Ačka, herci na mladých borcov... Áno všetci si to užívali ale výsledkom je, že je až príliš cítiť, že je to iba film. Čo? Však to je film. Áno, vo všetkom príliš málo uveriteľný. A to, že sú vo filme bývalé hviezdy nepomôže. Jedine fanúšikom tých hviezd. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„…VIDÍM ŽENU, KTERÁ BALANCUJE VE VĚTRU NA LANĚ NAD NÁDRŽÍ PLNOU ŽRALOKŮ…“ ///    Áčková akčňárna (s béčkovejma momentama). Příběh (teda zápletka…) je až neuvěřitelně jednoduchej. Něco většího z něj dělají až ty tři hlavní postavy – teda hlavně Anna, která je krutopřísnej (a sympatickej) zabiják. Velkej plus je, že se u toho dá občas i usmát. Taky mě baví, že se to vodehrává někde jinde než, než v Číně. Takže Vietnam…. Hmmm dobrý! A krvavý!   ///  NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že vzkříšení je svině. 2.) Chystám se zabíjet. Kvůli živobytí...   /// Thx za titule „saurix“.       /// PŘÍBĚH  ***  HUMOR  *  AKCE  ***  NAPĚTÍ  * ()

Galerie (66)

Zajímavosti (3)

  • Na hudbě k hlavnímu traileru se podílel mimo jiné i český skladatel Tomáš Oliva. (Qaeky)
  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v rumunskom Bukurešti a vietnamskom Da Nang. Natáčalo sa aj v Bulharsku a Veľkej Británii. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama