Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá komedie o českém super-agentovi 007 naruby. Muž pro zvláštní operace je totální nemotora a je nasazován vládou tam, kde jde o něco naléhavého a mimořádného. Superagent Vašek Hruška se svěřených úkolů neohroženě ujímá a k jejich řešení přistupuje zcela netradičně. Jeho akce jsou však překvapivě úspěšné... (oficiální text distributora)

Recenze (511)

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

Jistě znáte ty situace, kdy vás někdo nasere tak, že máte sto chutí dát mu do držky. Jenže co s tím? Nejsme malé děti a slušní lidé se neperou. V tom případě vám doporučuji, zkusit si pro uklidnění malé dechové cvičení. Najděte si nějaké příjemné místo, pohodlně se usaďte a začněte zhluboka dýchat. Nádech nosem, výdech pusou. Nádech - výdech. Tááák. Hezky pomalu. Už je vám lépe? Nebo bych doporučoval nějaké meditační praktiky. Jóga jich zná spoustu. Třeba tzv. pozice válečníka. Najděte si pod zadek asi 30 cm podložku, skřižte nohy jako při tureckém sedu, dlaně na kolena a upřeně se dívejte před sebe. Vnímáte jen tlukot svého srdce a svůj dech. Tak co? Je to lepší? Už jste se uklidnili? Pomohlo vám to? Že NE? Já vím, někdy je to příliš těžké, ba zhola nemožné se ovládnout. Ale prát byste se stejně neměli. Přemýšlejte o tom. ()

CiPR 

všechny recenze uživatele

Tak asi se koukám na jiný film, nebo opravdu nevím. Jak někdo nemůže mít rád tento snímek, vždyť je zábavný, legrační a rozhodně se při něm člověk nenudí. Sypal jako agent "007" Vašek Hruška, trouba, který je nejlepším agentem České republiky, odmítá telefonáty světoznámého agenta Jamese Bonda, je povolán aby našel fotky systému Dagmara, do hotelu Srní na Šumavě, kde zrovna probíhá seznamka. Asi se opravdu dívám na jiný film, jelikož odpad! mi zde opravdu ani trochu nesedí, rád se na tento film znovu podívám. Proto 80%. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Nás môže akurát tak tešiť, že už na prvý pohľad to tvorcovia nemysleli vážne. Inak by si to zaslúžilo aj mínusové body. Ale tak už keď na ničom inom, aspoň na tej skrumáži trapnych scien sa nedá nezasmiať. A aspoň je tu ďalšie kolo o najdebilnejšie zobrazenie pojmu 'česká komédia', kde medzi sebou súťažia Troška a Soukup. Ešteže sú tu na záchranu aj iní. 20%. ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Svatá sprostoto... :-/ . . . Spolu s "Kanálskou spojkou" bezesporu největší hnus polistopadové Nové pisskultury. Tak pochcat Dagmaru... :-((( - - - P.S. Poctivě přiznávám, že na tuhle shitovku (naservírovanou nám nováckou trdlovizí) jsem se ani nedokoukal. Po cca polovině jsem si odskočil a už se nevrátil. - - - P.P.S. Ještě jen jeden skromný dotaz na dofftipné: To jako ten Vašek a Dagmara měla být nějaká narážka na Havlovy? Jak ty jména, tak on malej - ona blondýna... (?) . . . Nebo zase jen cítím nějakej ten smrad z čísi huby?... :-/ ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Soukup se na konci devadesátých let stal snad ještě výraznějším sračkerem, něž Troška v nulté dékádě. Avšak jeho filmy točící se kolem hereckého ansáblu z policejní trilogie, si vytvořila svou neopakovatelnou auru a poetiku, která jak tak béčkově dementní až je milá. Sypal a spol se tady vážně nesnaží hrát na něco jinýho, než na dementy, tak jak jim úkoluje scénář. Jsou rádi, že jsou rádi. Proto nemá důvod toto osoudit, či ozdobit odpadem. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Klatovech, Srní, Železné Rudě, Praze a na Křivoklátě. (M.B)

Reklama

Reklama