Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá komedie o českém super-agentovi 007 naruby. Muž pro zvláštní operace je totální nemotora a je nasazován vládou tam, kde jde o něco naléhavého a mimořádného. Superagent Vašek Hruška se svěřených úkolů neohroženě ujímá a k jejich řešení přistupuje zcela netradičně. Jeho akce jsou však překvapivě úspěšné... (oficiální text distributora)

Recenze (511)

Dr. Hawkeye odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je skutečně tak špatný, že už se neřadí ani mezi ty "špatné" filmy, při jejichž sledování se bavíte alespoň jejich špatností. Tato šmíra, diletantství a amatérismus v nejhorším smyslu tohoto slova vyvolává v divákovi snad jen pocit trapnosti, ubohosti a někde vzadu snad i jistou lítost, kam až může Jaroslav Soukup (a protagonisté jeho „filmu“) klesnout… Při představě chystaného čtvrtého dílu (zatím) trilogie Byl jednou jeden polda mě chytá děs… ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

"Kdo to byl?" "Ale, nějakej Bond, dneska už volal dvakrát" Vtipný momenty by se daly spočítat na prstech jedný ruky, za to na rádoby vtipný až trapný momenty by nestačily prsty několika párů rukou. Přesně ten typ filmů, do kterejch se tak ráda montuje naše oblíbená TV Nova a pak se s nima ještě chlubí. Přesto však dám jednu hvězdu a nepošlu do odpadu hlavně ze dvou důvodů: 1) dle hodnocení jsem byl připravenej na všechno a nakonec jsem hodinu a čvrt přežil bez újmy na zdraví a dalo se jakžtakž vydržet až do konce, což jsem nečekal; 2) myslim, že by "TOP 10" nejhorších filmů měla obsadit trilogie Kameňáků a další podobní adepti (Dagmara je teda v rámci takovýhle konkurence něco jako "jednooký mezi slepými králem"). ()

Reklama

Hever odpad!

všechny recenze uživatele

Co napsat ke zvratku, který vás nasere po první půlhodině sledování, zkazí vám celé sobotní odpoledne tím, že způsobí příšernou nevolnost? Nejradši bych to nekomentoval, ale ještě pořád jsem pod vlivem této sračky. Obzvlášť nasírací je ten teplouš, to jsem fakt myslel, že chytnu ovladač a vší silou ho mrštím do televize. Sypal ze sebe sype jedno hovno za druhým a eště se furt tváří, jak kdyby měl na koulích pověšené šestnáctitunové závaží. Zbytek té bandy trotlů, co v tom hraje (pro mě už nikdy více herci ani lidi) nakonec podávají výkon hodný vyliskání. Prostě odpad! ()

Dzonysek odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu dno.... není divu, že se film umísťuje mezi desítku nejhorších. Zřejmě se mělo jednat o český pokus ve stylu filmů Austin Powers. Ale něco se asi nepovedlo.... vlastně všechno - Sypal převlékající se neustále ze ženy na muže a zpět není vtipný, ale trapný tak, až mi ho je líto. Naprosto stupidní dialogy a pokusy o vtipy, oproti kterým je i Troškův Kameňák vrchol srandy. V podstatě nulový děj. Asi jeden z nejhorších filmů, co jsem kdy viděl. ()

Ydrosten

všechny recenze uživatele

Co se dá napsat o něčem co je divný už jen svým námětem ? Nikdy nenatočíme Bond film , v českých poměrech. Nemám tušení jestli naše malá zemička má nějaké svoje špiony a nebo tajné agenty , ale jestli vypadají takhle , tak se nedivím že máme věčně nějaký problémy. Divnej film z nesympatickýma hercema a divným vším ostatním. A nezachrání to ani celkem pěkná tvářička dívčí hrdinky - bohužel. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Klatovech, Srní, Železné Rudě, Praze a na Křivoklátě. (M.B)

Reklama

Reklama