Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o mladém prodavači Havelkovi, kterému se splnilo jeho životní přání. V loterii vyhrál automobil svých snů Spartaka. Tak společně se snoubenkou zažívají zatím nepoznané štěstí a nemají ani tušení, že jim vysněné autíčko řádně zkomplikuje život... (oficiální text distributora)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Komedie o IDIOTOVI, kterej vyhrál krásný auto, ale vůbec  si ho nezaslouží. A protože mě lidská blbost irituje, moc jsem se nebavil.

mimau

mimau (hodnocení, recenze)

Na svou dobu civilní komerční film s poněkud naivním a předvídatelným dějem a kolísavými hereckými výkony, např. Bek. Za zmínku stojí Rudolf Cortés coby svůdník svérázné Pravuše (Valentina Thielová), co jí "šatit stojí méně než živit" a která jediná vytvořila zajímavou postavu, rozsahem ovšem jenom figurku. Exteriéry se točili na Babě, na Rašínové nábřeží, hl. na Palackém náměstí. Z reálií je zajímavý vysoký poplatek (vzhledem k tehdejšímu platu) za řidičák 600 Kčs, garážování 3.000 Kčs (tehdy nebylo povoleno nechávat vůz u chodníku) a pojištění 1300 Kčs. Hlavní hrdina hraje svoji roli poměrně dobře, Panýrková nezaujme bohužel ničím, selhává Pivec i Gollová a především celý scénář. Snad jedna hláška Rudolf Delya o dvoutaktech měla jakous takous úroveň.

Reklama

Reklama