Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Olga (S. Remundová) přestává chápat Terezinu (M. Dancingerová) výchovu Jakuba. Čím dál víc se jí zdá, že nezvládá Jakubův autismus. Tereza ale nejlépe ví, jak s Jakubem jednat a jak se ho snažit pochopit. Bohužel, ale ani tak nikdy nemůže vyloučit další záchvat nebo jinak nepředvídatelné chování na veřejnosti. Tereza v sobě dusí i další výpady od Martinových rodičů, kterým se Martin (M. Adamczyk) nedokáže postavit. Chce respekt a empatii. Ne, aby ji pořád někdo kritizoval. Stačí jediná další jiskra a Tereza se už nevydrží tvářit, že se nic neděje. (Česká televize)

(více)

Recenze (13)

ostre_pero 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Marta Dancingerová a jej životná úloha, úžasný výkon. Každou časťou ma tvorcovia a herci presviedčajú, že ide o absolútnu špičku českej seriálovej tvorby v novodobej histórii. Každým týždňom sa viac a viac teším na piatok, premiéru novej časti. Chcem zložiť veľkú poklonu všetkým, ktorí sa na tomto diele podieľali. Zvlášť Marte, pretože tu dokazuje, že je momentálne jednou z najlepších herečiek v ČR, a to nebola vôbec na očiach toľko, ako veľa iných. ()

Ironhead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě asi první opravdu slabší díl, plný natahované vaty a toho, že postavy se chovají zase jinak... proti svému dřívějšímu přesvědčení a motivacím. Celé by si to zasloužilo možná o pár dílů méně a svižnější děj. Teď je to ve stavu, že se dva díly odhaluje něco, co už stejně každý ví od prvního náznaku. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V posledních dílech to zcela rezignovalo na rozehrané motivy (to se záměnou dětí je už dávno taková drobnost v pozadí) a vydalo se to cestou nekonečné telenovely. Hodně štěstí s druhou sérií, aspoň pan režisér, herci a štáb budou finančně zajištění. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Premiéru zhlédlo téměř 1,6 milionu diváků starších 15 let, což byl nejlepší výsledek večera i celého dne. (rublik05)

Reklama

Reklama