Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jakub nechce odpustit Tereze (M. Dancingerová) s Martinem (M. Adamczyk), že nemohl zůstat přes noc u Tomáše. Naštvaný je i Tomáš. Martin tlačí v Praze na své rodiče, ať stáhnou žalobu. Promluví si i s kolegyní Janou (A. Petřeková). Myslí si, že už ví, kdo vyměnil před šesti lety jejich děti, a pokouší se v tom vyznat. Těhotná Marcela (D. Barešová) přijede domů z nemocnice, ale všichni jsou jak na trní. Tesař (J. Dolanský) poštval obě rodiny znovu proti sobě. Schází se proto v kostele u farářky (H. Dvořáková) a snaží se vyřešit vztahy do budoucna. Jenže chvíli potom konečně vyjde pravda najevo… (Česká televize)

(více)

Recenze (23)

Marcos22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebudu hodnotit předvídatelnost finálního rozuzlení, které je hodně individuální, nicméně se vyjádřím k několika linkám, kterými finále tvůrci totálně zazdili a víc než jednu hvězdu si tenhle díl nezaslouží. ❗SPOILER "Martin byl zpočátku vykreslován jako prima táta, který bojuje za rodinu, za "oba" syny, jenže hned v prvním slabším testosteronovém momentu, selhal. Ukázal, že mu je více potěšení než rodina, a správně vydedukoval, že Tereza s ním zůstane jen kvůli Jakubovi s Tomášem. To jako vážně? Takhle povrchní seriál jsem přeci 13 týdnů nesledoval, nebo snad ano? / Marcela byla celý seriál vykreslována jako velmi nezávislá žena, která se v klíčových životních momentech dokázala rozhodnout zcela sama, zvládla se o sebe postarat. V posledním díle, kde mj. svému bratrovi Tomášovi řekne že až takhle blbá není, hned vzápětí popře chování své postavy a podlehne Lubošovi. Tomu Lubošovi, který jejímu bratrovi Tomášovi prásknul, že není její pravý brácha, tomu Lubošovi, který ji ukradl peníze z kasy, tomu Lubošovi, který prásknul Hynkovi, že je těhotná, aby jí ublížil. Tak teď už si začínám vážně uvědomovat jak prostej seroš jsem vlastně sledoval. / Kamila byla celý seriál vykreslována jako postava, která sedm let toleruje jakoukoli nevěru svého manžela jen proto, že ho sama využívá jako nástroj pro otěhotnění. Ve finále mu to natřela takovým způsobem, že mu sdělila, že s ním teda zůstane pod jednou střechou, ale že zkusí otěhotnět s někým jiným, když s ním mu to nejde. WTF? Všechny postavy tak až na Olgu a matku Luboše byly vykresleny naprosto povrchně, negativně, a jste ve finále rádi, že takovou sebranku nemusíte už dál sledovat, což u seriálu není ten správný feeling."❗ 👎 (02.04.2021) ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díky Isteníkovi se tohle povedlo a tudíž dám hvězdu navíc . Jinak by to bylo za tři . Jo a závěrečná písenˇ dost dobrá . Bruce je prostě klasika . Celkově hodnotím celý seriál , tak nějak * * * a půl . Ale je to s odřenýma , tedy ušima . Ovšem pořád lepšíííí Kukačky , než ty podivné --Slunečné , Sestřičky všeho druhu , Modré ko´dy - atd . Myslím , že tohle se VYDAŘILO . ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední díl dal celému seriálu tu správnou korunu a smysl. Teď už je jasné, proč David chodil po setkání s Terezou chlastat a hrát karty. Nebyla v tom nešťastná láska, ale připomínka oné události, o které v seriálu jde. Seriál je dobře uzavřen, zároveň je tu prostor pro další díly. Ano, tohle se scénáristovi povedlo. Velká jednička. ()

SmisekPA 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajimavy finale. Priznavam ze me nenadchlo a volila bych jine. Na druhou stranu rozumim tahu tvurcu vcetne jejich pripravy na II. radu... David v dalsich pokracovanich snad jiz bude schopen zit sympaticky jako do posl. dilu a dostane do sveho tymu posilu - novou pi ucitelkou Terezu. Lubos v dalsich dilech snad nebude schopen ziskat silnou zenskou hrdinku tehulky (Marcelu). A zaletny, prolhany a srabacky porodnik snad dostane kopacky od sve kvalitni manzelky Kamily. SILA ZENY!!! ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mé drobné výhrady ke scénáři poslední díl opětovně potvrdil, něco tomu prostě chybí a něco přebývá, nicméně jsem jaksi nucena hodnotit shovívavě, předně herecký ansámbl se předvedl velmi pěkně, pochvalu nepochybně zaslouží pánové David Novotný, Petr Kostka, Michal Isteník, Luboš Veselý a určitě i Jan Dolanský, pil mi krev ve všech dílech, takže musím smeknout.. Z něžného pohlaví bych zmínila Sabinu Remundovou, která tu svou milující mámu dala tak přesvědčivě, až mi slzy hrkly a pak se mi moc líbila Jitka Čvančarová, zvládla to na výbornou.. K tomu nutno dodat, že natočené je to opravdu hezky a hudební podmaz velice příjemný, dobře zvolený.. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Epizodu sledovalo 1,56 milionu diváků (15+), šlo o nejlepší výsledek večera i celého dne. (rublik05)

Reklama

Reklama